Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός υποτίτλων

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na rwthsw kati: exw kati upotitlous gia mia taineia alla ksekinane prin arxisoun na milane oi hthopoioi, gurw sta 20". Pws mporw na tous metaferw olous 20" pio meta??

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
na rwthsw kati: exw kati upotitlous gia mia taineia alla ksekinane prin arxisoun na milane oi hthopoioi, gurw sta 20". Pws mporw na tous metaferw olous 20" pio meta??

diavase apo tin arxi to topic...

na rotiso ki ego kati re paidia, ok ,exo ena avi, to vazo sto subtitle workshop, tous exo etoimous, pos tha tous valo na paixei kanonika h tainia ston player mou kai oxi mesa apo to workshop?

anoigeis tin tainia me to media player clascic kai patas file load subtitles !!

Δημοσ.

Φιλε μου βρηκα το virtual dub,φορτωνω την ταινια σε mprg μορφη ομως υπαρχει προβλημα,στο 2ο βημα που παω να φορτωσω τους υποτιτλους οπως λες στο pdf αρχειο σου παω video->filters αλλα δεν υπαρχει το textsub 2.23.Γιατι αυτο?εχω την εκδοση 1.6.14 για το virtual dub.μπορεις να βοηθησεις?

Δημοσ.
Φιλε μου βρηκα το virtual dub,φορτωνω την ταινια σε mprg μορφη ομως υπαρχει προβλημα,στο 2ο βημα που παω να φορτωσω τους υποτιτλους οπως λες στο pdf αρχειο σου παω video->filters αλλα δεν υπαρχει το textsub 2.23.Γιατι αυτο?εχω την εκδοση 1.6.14 για το virtual dub.μπορεις να βοηθησεις?

Θα το βρεις εδώ:

Textsub.vdf

Δημοσ.

Ευχαριστω.Τωρα πως το βαζω μεσα στα filters?Παω να το κανω load και μου λεει πως ενα αρχειο το vobsub.dll δεν βρεθηκε και η εφαρμογη τερματιστηκε.

Δημοσ.
Ευχαριστω.Τωρα πως το βαζω μεσα στα filters?Παω να το κανω load και μου λεει πως ενα αρχειο το vobsub.dll δεν βρεθηκε και η εφαρμογη τερματιστηκε.

Αν διαβάσεις καλά τον οδηγό λέει οτι πρέπει να έχεις εγκαταστημένο το VobSub. Γι' αυτό και το vobsub.dll δεν βρέθηκε.

To VobSub θα το βρεις εδώ:

http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=746&s=392

Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι ακομα φιλε μου?Ολα καλα,βρηκα και το αρχειο που ειπες,ομως μολις παω να το κανω save δεν βρισκω το change για να αλλαξω το bit rate.Τελος παντων,εκτος αυτου μολις αρχιζει να το σωζει μου λεει οτι θα κανει 10 ωρες περιπου και το αρχειο που θα δημιουργηθει θα ειναι 10GB.Γιατι τοσο μεγαλο?απο που μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις και να το μιρυνω?

Δημοσ.

λαβαινω γιατι τοσο χωρο στο δισκο.αν μου πιανει 10giga πως θα το βαλω μετα σε dvd?εσενα KenZone ποσο σου βγαινει το τελικο αρχειο?και ποσο μεγεθος εχει το αρχικο?

Δημοσ.
λαβαινω γιατι τοσο χωρο στο δισκο.αν μου πιανει 10giga πως θα το βαλω μετα σε dvd?εσενα KenZone ποσο σου βγαινει το τελικο αρχειο?και ποσο μεγεθος εχει το αρχικο?

file mou pame ligo pali apo tin arxi ...

ti 8es na kaneis ??

apla na deis tin tainia pou exeis se avi dn 8es ?

apadise m kai 8a sou pw ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...