Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικά ηχεία στο laptop μου...

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν!Έχω ένα πρόβλημα με όλες τις διανομές που έχω βάλει(Fedora 4,Mandriva 2006,Suse 10.0,Kubuntu 5.10,Ubuntu 5.10,Debian 3.1 Sarge)...Ενώ η κάρτα ήχου μου έχει αναγνωριστεί και δουλεύουν τα ενσωματωμένα ηχεία του laptop μου,υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα!Το βύσμα που έχει για έξοδο για εξωτερικά ηχεία το laptop μου,δεν λειτουργεί σωστά!Όταν βάζω το καλώδιο εκεί για να ακούσω από εξωτερικά ηχεία τραγούδια(και όχι από τα ηχεία του laptop),δεν ακούγεται απολύτως τίποτα και κόβεται ο ήχος και στα ηχεία του laptop και στα εξωτερικά ηχεία!

Έχω παρατηρήσει ότι αν το βάλω έως την μέση,τότε ακούγεται στα εξωτερικά ηχεία ήχος ,συνεχίζει να ακούγεται ήχος στα εσωτερικά ηχεία του laptop,αλλά στα εξωτερικά ηχεία ακούγεται κάτι σαν σφύριγμα(προφανώς επειδή η είσοδός τους δεν εφάπτεται καλά στην έξοδο ήχου του laptop μου).Έχει παρατηρήσει κανένας κάτι αντίστοιχο?Γιατί γίνεται αυτό?

Το Laptop μου είναι ACER Travelmate 270 και το αγόρασα πριν από 3 χρόνια περίπου!Η κάρτα ήχου μου έχει αναγνωριστεί σαν SiS 7012 και χρησιμοποιεί τον driver snd-intel8x0.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος,μπας και καταφέρω να διορθώσω το πρόβλημα αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαζή επισήμανση, αλλα είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα λειτουργικού; Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό ελέγχεται από κύκλωμα της κάρτας ήχου, με το που βάζεις το βύσμα και όχι software.

logika kai akoustika an baleis pali to idio etsi?

egw exw to idio problhma alla ftaiei h upodoxh sthn karta ( exei spasei...)

auto pou ekana htan na agorasw mia aplh usb kartoula (2.1 apo ebay gurw sta 2 eurw isws kai ligo pio polu...) kai otan 8elw na akousw me akoustika h hxeia bazw to usb ( h allh lush einai agora usb hxeiwn...)

se emena gia na ftia3ei htan arketa periploko kai duskolo eprepe na bgei h xalasmenh upodoxh (na thn 3ekollhsw apo th mhtrikh) kai na kollhsw mia allh arketa periploko gia mhtrikh laptop... opote den to riskara kan kai agorasa thn usb karta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...