Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξωτερικο σκληρο

stratukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο wd xml400uete ο οποιος ηταν στα χερια ενος φιλου μου μεχρι χθες και δουλευε κανονικα. Σημερα που τον πηρα εγω στα χερια μου και τον συνδεσα στον υπολογιστη μου, παιρνει ρευμα απο τη usb αλλα δεν τον αναγνωριζει με κανενα τροπο. Του αλλαξα θυρα,τιποτα. Το καλωδιο δουλευει κανονικα γιατι συνδεσα ανα flash και το αναγνωρισε κανονικα. Συναμα ακουγεται ενας ηχος περιεργος μεσα απο το δισκο, τον οποιο και θα παρομοιαζα με το δισκακι που δυσκολευεται να διαβασει το cdplayer, σε πιο μικρη ενταση ομως. Τι μπορει να συμβαινει;

Οταν τον συνδεω αναβει το λαμπακι του οποτε παιρνει ρευμα.

Δημοσ.

paromoio prob exw kai egw ... sini8ws ama ton vazw ka8eta kanei kati ixous san autous pou periegrapses kia dn ton vlepoun ta windows ..

apla prospa8w na ton valw edelws ka8eta i ton afinw orizodia .. an m kanei pali vlakeies tou allazw meria ...

para3ena pragmata ...

Δημοσ.

Επειδη εχει ασημι χρωμα, μηπως να τον βαψω μπλε και να τον πεταξω στη θαλασσα γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα; Και ηθελα να κανω format....

Καμια αλλη ιδεα;

Δημοσ.
Επειδη εχει ασημι χρωμα' date=' μηπως να τον βαψω μπλε και να τον πεταξω στη θαλασσα γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα; Και ηθελα να κανω format....

Καμια αλλη ιδεα;[/quote']

dokimase kai se allo pc na deis mipws odws ftaiei kati allo ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...