Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία συλλογής σκηνών από διάφορα DVD's

gotchagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Αν και ψιλοέψαξα, δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί σ' αυτό που θέλω να κάνω. Ωστόσο αν υπάρχει σχετικό topic και δεν το είδα, παρακαλώ όποιος το γνωρίζει να με κατευθύνει εκεί και μετά να σβηστεί το παρόν topic.

Τι ακριβώς θέλω να κάνω:

Έχω πολλά DVD's από την εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ με παλιές ελληνικές ταινίες (λάτρης τους γαρ!) και θέλω να πάρω κάποιες από αυτές τις ταινίες, να κόψω 1-2 σκηνές από κάθε μία και αφού μαζέψω αρκετές, να φτιάξω ένα ξεχωριστό DVD με δυνατότητα επιλογής των σκηνών ώστε να μπορώ να τις έχω μαζεμένες σε ένα μέρος.

Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά αυτή και μετά να το κάψω με το Nero.

Υπάρχει κάποια πρόταση; Δεν είμαι και πολύ εξοικιωμένος με DVD authoring, γι' αυτό θα ήθελα ότι πιο απλό (αλλά να κάνει και δουλειά της προκοπής) γίνεται... Ζητάω πολλά; :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Adobe premiere αλλα κοστίζει(αν και το αξίζει) τώρα κάτι σε δωρεάν δεν εχω βρει(κάτι αξιόλογο). Και εγω θέλω να βρω εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα...

Δημοσ.
Adobe premiere αλλα κοστίζει(αν και το αξίζει) τώρα κάτι σε δωρεάν δεν εχω βρει(κάτι αξιόλογο). Και εγω θέλω να βρω εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα...

Ευχαριστώ για την απάντηση... :)

Το ξέρω το Premiere και μπορώ να το βρω αλλά δεν μπορεί, κάτι άλλο θα υπάρχει σε πιο απλό.

Εφόσον έχεις το ίδιο πρόβλημα, ας περιμένουμε να δούμε κι άλλες τυχόν απαντήσεις...

Δημοσ.

Adobe Premiere Elements.

Με πολλά έτοιμα presets και πολυ πιο απλό απο το Premiere Pro.

Ααα αφου τελειώσεις το μοντάζ κάνει και το dvd authoring.

Δημοσ.

DVD Shrink

Καθώς επίσης και το DVD X Player 4.0 Professional που έχει τη δυνατότητα να κάνει capture σε real time κατά την αναπαραγωγή της κάθε ταινίας.

Δημοσ.
DVD Shrink

Καθώς επίσης και το DVD X Player 4.0 Professional που έχει τη δυνατότητα να κάνει capture σε real time κατά την αναπαραγωγή της κάθε ταινίας.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Με το Shrink πώς γίνεται; Βλέπεις μέχρι τώρα το χρησιμοποιώ για να αντιγράψω ολόκληρη ταινία ή όλη την ταινία χωρίς ορισμένα κομμάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...