Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 2 δόγματα στην τιμή του ενός. Πείτε μας ποιοί ήταν καλοί και ποιοί όχι. Δείξτε μας την οδό έξω από την αυταπάτη της υποκειμενικότητας. Γιατί νοιαζόμαστε πραγματικά.
Xvipes Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 2 δόγματα στην τιμή του ενός.Πείτε μας ποιοί ήταν καλοί και ποιοί όχι. Δείξτε μας την οδό έξω από την αυταπάτη της υποκειμενικότητας. Γιατί νοιαζόμαστε πραγματικά. γιατί πιστεύεις οτι κάποιο κομμάτι ήταν πραγματικά καλό?imho όλα ήταν μέτρια προς κακά...αυτό που λέμε είναι ποιό απο όλα τα μέτρια κομμάτια άξιζε να βγει πρώτο και εννοείτε οτι ο κάθε ένας μιλάει υποκειμενικά...
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 γιατί πιστεύεις οτι κάποιο κομμάτι ήταν πραγματικά καλό?imho όλα ήταν μέτρια προς κακά...αυτό που λέμε είναι ποιό απο όλα τα μέτρια κομμάτια άξιζε να βγει πρώτο και εννοείτε οτι ο κάθε ένας μιλάει υποκειμενικά... Απλά μου φαίνεται αστείο κάθε σχόλιο του είδους "δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ψηφίσανε το ____!!! Είναι πασιφανώς άθλιο!". Προτιμώ ένα "προσωπικά εμένα το ___ δεν μου άρεσε γι' αυτόν κ γι' αυτόν τον λόγο". Και δε μιλάμε για το αν οι tremolo φράσεις στο cello είχαν χρώμα, μιλάμε για μια γιορτούλα με party music και πολύ εύπεπτα κομμάτια δομικά και ακουστικά.
DarkKnight Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 γουστάρω άκλαφτη πήγε η αννούλα στο 9ο επίπεδο της κόλασης κ χωρίς ιερέα να την διαβάσει...
Fan Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εγώ πάντως πιστεύω ότι αυτό που ήταν τελειως για τον π..υλώνα ήταν το τραγούδι. Όποιος και να το έλεγε την ίδια θέση θα έπαιρνε.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εγώ πάντως ψήφισα Ιταλία, όπως κάθε χρόνο. Του χρόνου θα ψηφίσω και Σερβία.
greekboy Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 πωπω μιλαμε ξοδεψες λεφτα παλι ε???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Θα πλήρωνα ευχαρίστως 10.000 ευρώ για να μην ακούω 12 μήνες καθημερινά στις ειδήσεις για eurovision.
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δεν ειναι δικαιο τωρα να την πεφτουμε στη Βισση ΚΛασικοι Ελληνες, απο την αποθεωση στον ξεφτυλισμο μεσα σε 1 λεπτο
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Αντί να πληρώσεις 10.000 μπορείς να μη βλέπεις τατιάνα και ειδήσεις στο Star, θα σου έρθει και φθηνότερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Και ότι το ανέφερες: βλέπω ALPHA αυτήν την ώρα. Και δεν βλέπω φοβερές διαφορές. Βέβαια τέτοια η ποιότητα του λαού, τέτοια και η ποιότητα των ΜΜΕ
^BOOMBOOM Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Γιατί βλέπεις κάτι που δεν σου αρέσει? Σε πιέζει κανένας?
clarice Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Κατσε να ερθει η Δευτερα και η Τατιανα και θα δεις διαφορες. Θα γινει ο χαμος το μεσημερι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Γιατί βλέπεις κάτι που δεν σου αρέσει? Σε πιέζει κανένας? Ακριβώς έτσι το ανάλυσα κι εγώ. Και τα σκάω στην ΝΟVA για να υπάρχει και μία ζώνη ποιότητας στο τηλεκοντρόλ μου. Σκέφτηκα όμως μήπως είναι καλύτερα να αλλάξω υπηκοότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.