marios1957 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Παιδιά,δεν βρήκα κάτι το αξιόμεμπτο σ' αυτό το site,αν και οι "πηγές" μου με διαβεβαιώνουν για το αντίθετο...,το παραδίνω σε κοινή θέα και οι τοπικοί άρχοντες ας το (με) κρίνουν... >http://www.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?article_id=69530&cat_id=597
hugelacky Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Not FoundThe requested URL /PROG/USDownloader13b5.zip was not found on this server. :???: edit: οκ, τελικά το googlisa και το βρήκα σε άλλο site, thanks Μάριε!
tsaganos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Υπάρχει και το RapGet που κάνει την ίδια δουλειά http://www.rapget.com/en/index.html
Sadako Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Για proxies που ανανεώνονται συχνά, δες στο http://www.proxyforest.com/e-proxy.htm Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το USDownloader, σε συνδιασμό με το grabber. Proxies με το USD δε μπόρεσα να βάλω. Αν πάντως συνεργάζονταν αυτοί που βγάζουν το USD με αυτούς που βγάζουν το Grabber (με μια βελτίωση,δηλ να πηγαίνει μόνο του στον επόμενο proxy της λίστας αν δε δουλεύει ο παρόν), θα είχαμε το απόλυτο εργαλείο για το rapidshare..
blueviper Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε προταθεί πολλές φορές και στο γνωστό "pm me please" thread. Για έναν ανεξακρίβωτο λόγο, μου έχει τύχει να κατεβάζει τα μισά από όσα κατά καιρούς του έχω αναθέσει, αν και δεν κάνω τίποτα περισσότερο από το πλέον απλό...βάζω 4-5 αρχεία να κατέβουν με τη σειρά, περιμένοντας στωικά να περάσει ο απαραίτητος χρόνος. edit: Το ιδανικό θα ήταν το πρόγραμμα εκείνο που θα έκανε reset το router, μέχρι να αλλάξει η ip...
marios1957 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε προταθεί πολλές φορές και στο γνωστό "pm me please" thread.... Συγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί:oops: ,αλλά αν ήταν εκεί που λες,λογικό να μην το προσέξω,μιας και την κοπάνισα στα πρώτα p.m...
blueviper Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Και καλά έκανες! Πλέον έχουμε και το "mini-me" σχετικό του thread.
kallair Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε προταθεί πολλές φορές και στο γνωστό "pm me please" thread. hahahaha! o apolitos k pio xaraktiristikos sxoliasmos gia tin katantia ekeinou tou topic. akoma iparxei i to exoun kleidosei? i moni proxy pou exo kataferei na doulepso einai tis forthnet alla 1 stis 20 petixainei mias k katevazoun ki alloi xrisimopoiontas tin... kai auti i 1 stis 20 einai stis 3-4 to proi. edit. na rotiso. stis proxy lists dinei k to port. tha prepei na kano port forwarding gia na doulepsoun ports px 8080, 6588 k alla an den iparxoun sto port forwarding?
Dark-Shadow Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 To grabber ti akrivos kanei? Pos mporo na alazo tin ip xoris reconnect me to modem?
Sadako Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Το grabber δουλεύει μόνο για το rapidshare, βάζεις το rapidshare link, απο κάτω τον proxy, και σου βγάζει direct link, έχει βέβαια και internal downloader. Μειονέκτημα του, ότι χρειάζεται να βάλεις μόνος σου τον 3ψήφιο κωδικό. Εμένα με βόλεψε το ότι μπορείς να βάλεις σε txt αρχειάκι τους proxies και κάνεις rotate με ένα κουμπάκι
Dark-Shadow Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ti dld esi mporeis ke katevazeis sinexomena arxeia apo to rapidshare alazontas ip?
Sadako Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Κοίταξε. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Και κατ'αρχάς, ΔΕΝ αλλάζω εγώ ip. Απλά κατεβάζω το αρχείο μέσα απο proxy (και του εξωτερικού μάλιστα). Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες τις περισσότερες περιπτώσεις είναι χαμηλότερες (εώς και πολύ χαμηλότερες). Είναι μέθοδος που θέλει υπομονή, για να πετύχεις ελεύθερο proxy (γιατί για τον κάθε proxy ξεχωριστά-που τους χρησιμοποιούν σκέψου πόσα άτομα στον κόσμο-ισχύει το όριο ανα ώρα), και να πετύχεις σε proxy με ικανοποιητική ταχύτητα. Καμιά φορά μάλιστα μου έχει τύχει να κοπεί στη μέση download. Το καλό της υπόθεσης, είναι ότι μπορείς να κατεβάζεις περισσότερα του ενός αρχεία, και να ανεβάζεις κάπως το συνολικό download. Εγώ προσωπικά, το χρησιμοποιώ σαν εναλλακτικό τρόπο download απο rapidshare, όταν βρίσκομαι σπίτι και πάνω απο το pc, στα ενδιάμεσα κενά download που δημιουργούνται απο το όριο MB/ώρα που έχει ο νόμιμος τρόπος. Δηλαδή με λίγα λόγια, βάζω μια queue στο USDownloader, κατεβάζει ένα αρχείο συνήθως με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, και μετά μέχρι να μπορώ να κατεβάσω κάτι άλλο, δοκιμάζω να κατεβάσω τπτ απο το grabber..
Dark-Shadow Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 giati den kaneis reconect? Me auto tha mporeseis na ksanakatevaseis apo rapidshare!!!
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Mia erwtisoula...estw kapoios dinei 7 link gia rapidshare rar files.Pws mporw sto USD na xwsw kai ta 7 ektos apo c/p to link ena-ena kai meta ena-ena add?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.