afantos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ΟΚ το αποφάσισα, το πρώτο μου laptop θα είναι το Mac book, το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχει 512 μνήμη, θέλω 1 giga, το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει 2 dimm των 256 mb έκαστο ddr2 667, που κοστίζει 120 ευρώ στο e-shop και 220 (και βάλε) στο apple store. Ερώτηση: μπορώ να αλλάξω έυκολα την μνήμη ή θα τα κάνω μαντάρα και θα χάσω και την εγγύηση, θα παίζει η μνήμη (πχ kingston value ram); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Η μνήμη αλλάζει πολύ εύκολα: βγάζεις την μπαταρία, τραβάς δύο ειδικά πλαστικά δαχτυλίδια (ειδικά γι'αυτό το σκοπό), βγάζεις την ήδη υπάρχουσα μνήμη και προσθέτεις τη δική σου. Τα Mac είναι συμβατά με όλες τις γνωστές και καλές μάρκες μνήμης. Στο iMac έχω προσθέσει 1GB Kingston Value RAM χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Τα Mac είναι συμβατά με όλες τις γνωστές και καλές μάρκες μνήμης. Η Corsair value 1gb που εβαλα στο MacBook Pro, δεν ηταν συμβατη. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι λιγο «περιεργη» η κατασταση με τις ram στα mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εγώ εχω βάλει Τranscend μνήμες τόσο σε PowerBook όσο και σε iBook και δούλεψαν άψογα. Τις είχα επιλέξει κυρίως λόγω της τιμής τους και φυσικά είχα συννενοηθεί πρώτα με τα παιδιά στο Πλαίσιο πως αν δεν παίζουν, θα τις γυρίσω πίσω. Εν τέλει έπαιξαν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 στο ibook έχω kingston, μια χαρά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakaloutis82 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 poios tipos einai akrivws gia to macbook? DDR2 SDRAM? sto site tis apple leei: Mνήμη 512GB DDR2 RAM PC2-5300 στα 667MHz επεκτάσιμη μέχρι τα 2GB de mporw na vrw sta e-shop poia akrivws einai...mporei na voithisei kapoios? p.x. kaneis den exei auto to 5300 alla allous arithmous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δεν έχει αλλά όταν φέρει, θα πάρω 2χ512 kingston value να του βάλω. Πάντως από ότι κατάλαβα είναι εύκολη η τοποθέτηση οπότε θα το κάνω μόνος μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 poios tipos einai akrivws gia to macbook? DDR2 SDRAM?sto site tis apple leei: Mνήμη 512GB DDR2 RAM PC2-5300 στα 667MHz επεκτάσιμη μέχρι τα 2GB de mporw na vrw sta e-shop poia akrivws einai...mporei na voithisei kapoios? p.x. kaneis den exei auto to 5300 alla allous arithmous Είναι DDR2 αλλά όχι σε συσκευασία (πλακέτα) DIMM. Είναι σε SODIMM, δηλαδή με "μικρές" εξωτερικές διαστάσεις που παίρνουν συνήθως τα laprops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 υπάρχει βιντεάκι που δείχνει πόσο εύκολο είναι να αλλάξεις μνήμη και δίσκο στο MacBook. Όποια μάρκα μνήμης και να βάλεις θα δουλέψει. Οι μνήμες που συνιστόνται είναι λόγω εμπορικών συμφωνιών, και όχι επειδή είναι οι μόνες συμβατές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Όποια μάρκα μνήμης και να βάλεις θα δουλέψει. Θα διαφωνησω: [b']Η Corsair value 1gb που εβαλα στο MacBook Pro, δεν ηταν συμβατη.[/b] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Corsair και iceberg δεν δουλεύουν σε macbook/macbook pro. αντίθετα kingston δουλεύουν άψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Kingston, Crucial ειναι οκ. Εχω δει μερικα ατομα που εχουν βαλει Kingmax σε intel mini και δουλευει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakaloutis82 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 den vlepw omws kingston se kana e-shop...ap'eksw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Αν δε σε πειράζει να παραγγείλεις απ' έξω, δοκίμασε και αυτό: http://www.crucial.com/eu/store/listmodel.asp?cat=RAM&mfr=Apple&productline=MacBook&submit=Go (ή, όπως έκανε κάποιος άλλος απο εδώ που δε θυμάμαι το όνομα του τώρα, δες από το site της Crucial τι ακριβώς μνήμη χρειάζεσαι και αγόρασε την όπου βρεις φθηνότερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 den vlepw omws kingston se kana e-shop...ap'eksw? http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=18&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Merchant_Id=&pcount=0&sts_cid=&Sort=Mfr_Name&mfrFilter=KINGSTON&showThumbs=t Αυτό δεν κάνει; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.