Προς το περιεχόμενο

aposindesi apo to internet otan kapios kalei

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo spiti pst sindesi kaimpaino kamia fora gia na do ta mail mou kai genika gia kanena chat.otan kapios kalei sto spiti mou pros emena diladi sto stathero mou tilefono i sindesi tou internet kovete kai xtipaei to tilefono.se ena allon filo mou den simbenei to idio kai otan einai aytos sto internet kai paro tilefono sto spiti tou i grammi me vgazei oti einai katilimeni...pos mporo na tom kano kai go etsi kai na min aposindeete apo to internet????

kseri kaneis????

Δημοσ.

Καλησπέρα..

μήπως έχεις ενεργοποιημένη την ένδειξη αναμονής κλήσης?

Δοκίμασε να πατήσεις #43# στο τηλέφωνο σου...

Δημοσ.

ενεργοποίησε την αναμονή κλήσης και το πρόβλημα σου θα λυθεί ώς δια μαγείας η μπες στον κόσμο της dsl και τα προβλήματα σου θα λυθούν(αλλά θα σου δημιουργηθούν καινούρια LOL).

Δημοσ.
ενεργοποίησε την αναμονή κλήσης και το πρόβλημα σου θα λυθεί ώς δια μαγείας η μπες στον κόσμο της dsl και τα προβλήματα σου θα λυθούν(αλλά θα σου δημιουργηθούν καινούρια LOL).

Χμμμ νομίζω πως αμα ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσης θα έχει πρόβλημα γιατί όποτε τον καλούν, η γραμμή θα κάνει το χαρακτηριστικό "τουτ τουτ" και θα πέφτει η σύνδεση του...Οπότε θα πρέπει να την απενεργοποιήσει... δεν ξέρω, όποιος του έχει συμβεί ας με διορθώσει...

Δημοσ.

εγώ όποτε ενεργοποιούσα την αναμονή,αυτός που καλούσε βαριόταν να περιμένει και το έκλεινε.Φυσικά δεν γινόταν αποσύνδεση από το ίντερνετ ;)

Δημοσ.

isws ftaiei to modem sou..an einai V92 tote logiko einai na sumvainei...pithanotata tou filou sou einai V90...sigoura tha exei kapoia epilogi stis ruthmiseis pou sou dinei ti dunatotita na aporiptei automata tis kliseis otan eisai online...

Δημοσ.

otan eimai sto internet apo to spiti me pstn grammi kai exo energopiimeni tin anamoni opios kai na me pernei tilefono sto stathero tha mpainei se anamoni kai etsi den tha peftei i grammmi???? sosta???

Δημοσ.

Για την PSTN γραμμη πρεπει να εχει απο ενα φιλτρο σε καθε τηλεφωνικη συσκευη σου (οχι στο ADSL μοντεμ!), αλλιως θα εχεις αυτο το προβλημμα...

Φιλτρα για ADSL, αν δεν εχεις για ολες τις συσκευες σου, μπορεις να βρεις φανταζομαι στα καταστηματα του ΟΤΕ καθως και σε διαφορα καταστηματα με ηλεκτρολογικα ειδη.

Φανταζομαι αυτο πρεπει να φταει, οποτε ενημερωσε μας αν φτιαξει μετα!

Δημοσ.
otan eimai sto internet apo to spiti me pstn grammi kai exo energopiimeni tin anamoni opios kai na me pernei tilefono sto stathero tha mpainei se anamoni kai etsi den tha peftei i grammmi???? sosta???

σωστά φίλε μου είναι δοκιμασμένο.

Για την PSTN γραμμη πρεπει να εχει απο ενα φιλτρο σε καθε τηλεφωνικη συσκευη σου (οχι στο ADSL μοντεμ!)' date=' αλλιως θα εχεις αυτο το προβλημμα...

Φιλτρα για ADSL, αν δεν εχεις για ολες τις συσκευες σου, μπορεις να βρεις φανταζομαι στα καταστηματα του ΟΤΕ καθως και σε διαφορα καταστηματα με ηλεκτρολογικα ειδη.

Φανταζομαι αυτο πρεπει να φταει, οποτε ενημερωσε μας αν φτιαξει μετα![/quote']

Το παιδί έχει pstn δεν έχει Adsl over pstn ;) το λέει ξεκάθαρα.

Δημοσ.

Ακυρο ναι σορρυ παιδια παρασυρθηκα με ολα του ADSL και το θεωρησα δεδομενο:oops:...

Παντως στην απλη PSTN συνδεση μεσω τηλεφωνου αν εχεις τετοια προβληματα καλυτερα να ειναι απενεργοποιημενη η αναμονη και παρε στον ΟΤΕ να κοιταξουν την γραμμη σου αν εχει προβλημα, να κανουν καθαρισμο κλπ....

Δημοσ.
Χμμμ νομίζω πως αμα ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσης θα έχει πρόβλημα γιατί όποτε τον καλούν, η γραμμή θα κάνει το χαρακτηριστικό "τουτ τουτ" και θα πέφτει η σύνδεση του...Οπότε θα πρέπει να την απενεργοποιήσει... δεν ξέρω, όποιος του έχει συμβεί ας με διορθώσει...

αντιθέτως φίλε μου,σου μιλάω τώρα εκ πείρας 3 χρονών με pstn ποτέ δεν έκλεισε η γραμμή από αναμονή.Αντί το τηλέφωνο να χτυπάει τον βάζει σε αναμονή ο ΟΤΕ πρίν φτάσει στη γραμμή σου κι έτσι την γλυτώνεις.Ξέρεις τι καντίλια είχα ακούσει όταν συγγενείς προσπαθούσαν επί ώρες να επικοινωνήσουν μαζί μας από το σταθερό;Ποτέ δεν τα κατάφεραν όσο ήμουν στο ίντερνετ.

Απλά δοκιμάστε το.Ενεργοποιήστε την αναμονή,κάντε μια κλήση dial up για να συνδεθείτε και μετά δοκιμάστε να καλέσετε το σταθερό σας από το κινητό σας και θα δείτε τι θα γίνει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...