G_Zisis Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Εντάξει τα κατάλαβα.Έναν τέτοιο αντάπτορα πού μπορώ να βρω? Το splitter το πήρα πριν μια βδομάδα αλλά δεν το άνοιξα.θα το δεχτούν πίσω λες? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοήθησες.Θα σε βάλω στη λίστα φίλων.;-) Και μια τελευταία ερώτηση,πού τα βρήκες όλα αυτά τα καλώδια,τους αντάπτορες και όλα τα άλλα ρε συ?Μιλάμε έχεις πιο πολλά απ' ότι έχουν τα καταστήματα του ΟΤΕ!
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να μου πει πώς μπορώ να μετρήσω το ping?Νομίζω ότι πάμε Έναρξη > Εκτέλεση και εκεί πατάμε μία εντολή.Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? Όταν κάνει μόνο του reset το modem τι σημαίνει? Και κάτι τελευταίο,την IP η ΟΤΕΝΕΤ πότε μου τη δίνει,όταν συνδέεται το modem ή όταν συνδέομαι εγώ?
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να μου πει πώς μπορώ να μετρήσω το ping?Νομίζω ότι πάμε Έναρξη > Εκτέλεση και εκεί πατάμε μία εντολή.Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? Όταν κάνει μόνο του reset το modem τι σημαίνει? Και κάτι τελευταίο' date='την IP η ΟΤΕΝΕΤ πότε μου τη δίνει,όταν συνδέεται το modem ή όταν συνδέομαι εγώ?[/quote'] enarxi ektelesi grafeis cmd se bgazei se command prompt kai meta grafeis ping http://www.forthnet.gr ping http://www.cisco.com ping 194.219.227.2 (dns forthnet) otan les reset ti ennoeis.kanei reset olo to modem i xanei apla tin grafei kai ti xanabriskei? an exeis modem kai kaneis klisi me ikonodio ip perneis otan mpeneis me to ikonidio.an exeis router pou apla anigeis to pc kai ine sto internet ip pernei o router akoma kai klisto na ine to pc sou.pernei ip me to pou brei tin grammi tou ote.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Εντάξει τα κατάλαβα.Έναν τέτοιο αντάπτορα πού μπορώ να βρω?Το splitter το πήρα πριν μια βδομάδα αλλά δεν το άνοιξα.θα το δεχτούν πίσω λες? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοήθησες.Θα σε βάλω στη λίστα φίλων.;-) Και μια τελευταία ερώτηση' date='πού τα βρήκες όλα αυτά τα καλώδια,τους αντάπτορες και όλα τα άλλα ρε συ?Μιλάμε έχεις πιο πολλά απ' ότι έχουν τα καταστήματα του ΟΤΕ![/quote'] tha to dextoun piso.ola auta ta brika giati exoun sxesi me tin douleia mou :)exo kamposa.auta ine liga pou ides.xixi.
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 otan les reset ti ennoeis.kanei reset olo to modem i xanei apla tin grafei kai ti xanabriskei? Όταν λέω reset εννοώ ότι στα καλά του καθομένου το φωτάκι του ADSL του modem σβήνει και μετά ξανασυνδέεται.Αυτό μου έχει συμβει μία ή δύο φορές. an exeis modem kai kaneis klisi me ikonodio ip perneis otan mpeneis me to ikonidio.an exeis router pou apla anigeis to pc kai ine sto internet ip pernei o router akoma kai klisto na ine to pc sou.pernei ip me to pou brei tin grammi tou ote. Modem έχω,το Sagem Fast 800 (USB).Όταν ανοίγω το PC αναβοσβήνει ένα φωτάκι που λέει ADSL για λίγο και σε ένα εικονίδιο μου που έχουν οι drivers μου λέει connecting και μετα μένει αναμένο στο εικονίδιο λέει DSL Status: OPERATIONAL.Τότε μου δίνει την IP η ΟΤΕΝΕΤ ή όταν συνδεθώ από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας? Πώς λέγεται ο αντάπτορας που χρειάζομαι για τον διακλαδωτή,για να ξέρω τι να ζητήσω από τον ΟΤΕ? poulinos σε ευχαριστώ που ασχολήσε.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 an exei ginei mia dio fores it's ok.ip perneis otan kaneis klik sto ikonidio kai oxi otan sou leei connecting kai operational.an thes diakladoti den tha pas ote tha pas se ena katastima me ilektronika kai tha peis oti thelo ena diakladoti gia na sindeso 2 tilefona se mia priza tilefonou.auto mono.min peis gia adsl dioti otan les gia adsl oloi pane sto oti thes splitter.den kanei oute 1 euro.allios ektipose tin foto na tous to dixeis.
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πάω από τον ΟΤΕ να τα πάρω γιατί από εκεί πήρα το splitter και για να μην πάνε τσάμπα τα λεφτά θα το αλλάξω και θα πάρω το διακλαδωτή. Στον ΟΤΕ αν τους πω ότι θέλω έναν αντάπτορα rj 11 θα καταλάβουν?
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά,ξέρει μήπως κανείς?Πήρα την ΟΤΕΝΕΤ μπας και ξέρουν γι' αυτό τον αντάπτορα και δεν ήξεραν χρηστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.