S2Katana Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 VF700AlCu:Aluminio/Halkos(Poio elafria kai ligo pio fthina)VF700CU:Full Copper(Varia alla me tin kaliteri thermiki agogimotita) Για τι χρηματικο ποσο μιλαμε?
ntsili Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Τσεκάρετε και αυτό το post, για τις θερμοκρασίες στις κάρτες γραφικών ανάλογα με τον κατασκευαστή: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143884
GnG Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Οκ είμαι με το ανεμιστήρι αλλά σκέφτομαι ακόμα την προσθήκη της vf700 της zalman.To ερώτημά μου είναι το εξής.Έχω την prolink 6600gt agp και δεν ξέρω αν μπαίνει στην κάρτα μου.Το λέω αυτό γιατί δεν έχει ξεχωριστή ψύξη για το heatsink πράγμα απαραίτητο για την vf700 της zalman.Bρήκα και ψυχτράκι ξεχωριστό για το heatsink της zalman που συνδυάζεται με την vf700 αλλά επίσης δεν γνωρίζω αν κάνει για την κάρτα μου.Θα παρακαλούσα κάποιος με την ίδια κάρτα αν το έχει επιχειρήσει και έχει πετύχει να postarei ή κάποιος που γνωρίζει.Η κάρτα μου είναι η παρακάτω.
johnnywalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Φίλε GnG μην ανυσηχείς.Η ψύκτρα της zalman (και ειδικά η χάλκινη -αυτλην λεχω και εγώ) θα κάτσει στην κάρτα σου μια χαρά.Αν θα δεις στην παρακάτω εικόνα που έχω στείλει θα δεις τις τρύπες που υπάρχουν στην πλακέτα και επειδή είναι σχέδιο αναφοράς της Nvidia είναι το ίδιο και στις δικές σου (από ότι είδα στην φώτο που έχεις.Απλώς θα χρειαστείς και την μικρή ψυκτρούλα για το άλλο τσιπάκι και είσαι ΟΚ.Μόνο δώσε μια μικρή προσωχή στην τοποθέτηση και όλα θα πάνε καλά.
GnG Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου.Δηλαδή με το vf700 και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806165 αυτό θα είμαι οκ έτσι? Ελπίζω οι να υπάρχουν οι τρυπούλες και στις σωστές αποστάσεις.(στο site της zalman λέει για την ψύχτρα του heatsink: Compatible with GeForce 6600/6600GT AGP Series and/or HSI Chipset with heatsink mounting holes that are 43mm apart.)
ntsili Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Ελπίζω να υπάρχουν οι τρυπούλες και στις σωστές αποστάσεις. Tην έχω βάλει και εγώ... Έχει 4 σειρές από τρυπούλες για όλα τα γούστα!!!
S2Katana Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Παιδια τις εχετε κλοκαρει μετα την αλλαγη ψυκτρας?
johnnywalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 @GnG Από το e-shop την πήρα και εγώ την vf700 (την χάλκινη έκδοση).Θα είσαι μια χαρά! @S2Katana Φίλε δεν την έχω δοκιμάσει σε overclock.Δυστηχώς δεν με απασχολεί η παραπάνω ταχύτητα....Πάντως θεωρώ ότι με αυτή την ψύκτρα έχει αρκετά περιθώρια για overclock (ενα search στο google και θα βρεις αποτελέσματα)
ItsToasted Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Παιδια τις εχετε κλοκαρει μετα την αλλαγη ψυκτρας? Ton vlepo ton S2Katana kalokairiatika na stinei BBQ me Overclock
S2Katana Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Χαχα, εχεις απιστευτο nickname. Τις εχω παει στο +20%, με ''μαμα'' ψυκτρες και ολα ειναι οκ μεχρι στιγμης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.