Προς το περιεχόμενο

|M.I| Online Radio

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μετά χαράς θα ήθελα να σας ανακοινώσω ( LOL ) ότι ανοίξαμε με την Clan μου έναν μόνιμο ShoutCast Radio Station.

Μουσική μόνο ξένη ( μιας και όλοι άγγλοι/αμερικάνοι ), διάφορα styles ( αναλόγως με το πρόγραμμα ).

Το πρόγραμμα του σταθμού θα το βρείτε εδώ

Για να συνδεθείτε με τον σταθμό μας, χρειάζεσται απλώς το Winamp ( http://www.winamp.com ) v5.x

Ανοίγετε το Winamp, πατάτε Ctrl + L ή δεξί κλίκ Menu-> Play -> URL και βάζετε την παραπάνω διεύθυνση:

216.18.234.228:8000/listen.pls

p.s. Στο πρόγραμμα η ώρα είναι βασισμ. σε GMT, που σημαίνει ότι είναι δύο ώρες πίσω από την Ελλάδα.

Οπότε προσθέτετε 2 ώρες για να δείτε την ώρα του προγράμματος για την Ελλάδα.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι αρκετές φορές μπορεί κάποιος να παίζει και εκτός προγράμματος ( εννοώντας πριν την κανονική έναρξη )

Δημοσ.
Servise Unavailable μου βγάζει!Έχει καποιο πρόβλημα?

Τι μουσική παίζεται κυρίως?

Δεν παίζει κανείς τώρα, για αυτό δεν παίζει.

Check το πρόγραμμα εδώ http://www.miclan.org.uk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=227

Τα πάντα.

Εγω συνήθως παίζω Dance ( House, Trance, Progr., Drum n Bass, RnB, EuroDance, Dance, DancePop ) και Oldies.

Γενικώς μπαίνεις και βλέπεις, ή μπαίνεις την ώρα που παίζει το πρόγραμμα που γουστάρεις.

Δημοσ.

Playing Now:

DJ BillGreen - Chillin' Bits

Coming Up Next:

DJ BillGreen - Club Bits & Oldies Mix

Οδηγίες σύνδεσης:

Ανοίγετε το Winamp και πατάτε το Ctrl + L στο keyboard σας.

Στο πεδίο γράφετε

216.18.234.228:8000/listen.pls

και πατάτε enter :)

Δημοσ.
τουμ τουμ ταμ ουγκ ουγκ τσιου!!!

:confused: :confused: :confused: :confused:

Sorry αλλά τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα με το radio program, παίζω και online game ( Rainbow Six ) και είμαι στον Ventrillo με την ομάδα, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να μιλάω και στο radio :D

Δημοσ.

ακόμα καλύτερα.βάζε να ακούμε τι λέτε την ώρα που παίζεις.κάντο να φένετε και λίγο "τυχαίο" big brother φάση!!τι λέω ο καμμένος!!(άυπνος είμαι...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...