aGka8l Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος emulator για gamecube?τι απαιτήσεις εχει?
xalia Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Από όσα έχω διαβάσει σε forums οι απαιτήσεις του είναι από άλλο πλανήτη για full speed αλλά η λίστα του με τα συμβατά παιχνίδια μεγαλώνει συνεχώς.. θα το δοκιμάσω σήμερα-αύριο να δω τι πιάνω με το μηχάνημα μου.
xalia Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Στο μηχάνημα μου P4 perescott 3.0 με 1 giga ram δεν έφτασα ούτε τα 10 fps! Δε βλέπω σε αυτή τη δεκαετία να παίζουμε game cube σε pc!
Daredevil Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 me ti karta grafikwn nomizw oti kai ayto paizei rolo
xalia Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 η κάρτα που έχω είναι για τα.... FX5200!!! ας δοκιμάσει και κανείς άλλος να δούμε...
Daredevil Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 e kai c pio xalia karta den mporouses na xeis....
chiderboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Ε τί περίμενες ρε και εσύ με την 5200... Μου αρέσει που στην αρχή ανέφερες μόνο το P4@3GHz και τα 1GB μνήμη λες και αυτά έφταιγαν. Τέσπα δεν έχω και παιχνιδι gc να δοκιμάσω. Κανας άλλος;
xalia Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 xmxmxm δεν ανέφερα κάρτα γραφικών γιατί συνήθως παίζει πολύ μικρό ρόλο στο emulation (για το τι είναι emulation και τι χρειάζεται για να γίνει σωστά ρίξτε μια ματιά στο wikipedia). Πχ στο MAME παρόλο που έχει support για νέες κάρτες η αύξηση στα “καλά” παιχνίδια είναι αμελητέα, πχ time crises 2, αν δε βγει 8g cpu δε θα το παίξουμε σωστά! Τελικά στο game cube παίζει ρόλο από ότι είδα στα forums, μικρό ρόλο though... “Q: Whoa, Dolphin is running as fast as a pregnant snail, what am I doing wrong? A: The Nintendo Gamecube is a very advanced platform and (todays) computers are not fast enough yet to emulate it with the techniques we use. So... you aren't doing anything wrong! Upgrading a CPU or GPU won't gain you much more performance (you will only gain 1-5 fps). IF you decide to upgrade just besure to get a 64-bit CPU and a GPU which supports (at least) 2.0 pixelshaders. “ λάθος μου, με έχουν φάει τα άλλα emu... το ξέρω ότι η κάρτα μου είναι για τα μπάζα αλλά από τι στιγμή που δε παίζω pc games είμαι happy Για να κατεβάσετε τα backup των original παιχνιδιών σας στείλτε μου ένα pm...
chiderboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Ναι, άλλο mame με 2D γραφικά και άλλο ΧΒΟΧ, PS2 και GC που έχουν σύστημα για τα γραφικά ισάξιο αν όχι καλύτερο σε επιδόσεις απο GF2 Ultra. Ακόμα και οι εξομοιωτές για το PSX έχουν σχετικά μεγάλες απαιτήσεις
xalia Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 έχεις πολύ καιρό να δεις το MAME... ρίξε μια ματιά τι παιχνίδια τρέχει στην 0.106... PSX και Saturn που έχω δοκιμάσει παίζω full speed... πάντα στο emulation πρώτο ρόλο θα παίζει η cpu...
Daredevil Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 έχεις πολύ καιρό να δεις το MAME... ρίξε μια ματιά τι παιχνίδια τρέχει στην 0.106...PSX και Saturn που έχω δοκιμάσει παίζω full speed... πάντα στο emulation πρώτο ρόλο θα παίζει η cpu... e nai mexri to psx etsi htan apo dc kai meta dld ps2 gc paizei kai h karta
StavrosD Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Και σε εμένα δεν πάει καλά (στο σύστημα της υπογραφής) Γι'αυτό έχω και ένα gamecube με chip και έχω 100% της ταχύτητας.
chiderboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δε ξερω. Με το epsxe που έχω αν τσιτάρω λίγο τα γραφικά στο opengl plugin μια gf6600 που έχω τη γονατίζει ενώ ο επεξεργαστής πάει ρελαντι. Αν το plugin πάλι τα κανει ολα εξομοίωση μεσω software γονατίζει μόνο ο cpu και μάλιστα πολύ εύκολα σχετικά. Τωρα λογικά για να εξομοιώσεις GC θα θες ή σχετικά καλή καρτα γραφικών αν υποστηρίζει το emulator ή αλλιως μέσω software CPU athlon64 30.000+ και όχι 3000+ που έχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.