Προς το περιεχόμενο

Η ποιο γρήγορη σύνδεση Internet

mixalis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα να ακούσω ποια είναι η ποιο γρήγορη σύνδεση που έχετε χρησιμοποιήσει... Με πόσα MB/s έχετε κατεβάσει αρχείο?? Εγώ πάντως έχω κατεβάσει μέχρι 5ΜΒ/s σε φοιτητική σύνδεση στο Βέλγιο... Δεν ξέρω αν μπορούσε να πάει άλλο γιατι δεν μπορούσα να κάνω bandwidth test και να δω ποιο ήταν το όριο του....

Πάντως ήταν τέλειο... 3 λεπτά για μια ολόκληρη ταινία.

Μακάρι να ήταν ποιο γρήγορο.... γιατί βαριόμουν να περιμένω.....:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Εγώ είχα δοκιμάσει μία δορυφορική νομίζω 100Mbps για ένα ολόκληρο απόγευμα. Ουσιαστικά όμως δεν είναι τίποτα γιατί σπάνια βρίσκεις κάποια σελίδα, κάποιο p2p, που να την τερματίζεις την γραμμή...

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, ποιά είναι η πιο γρήγορη γραμμή αυτήν την στιγμή στον κόσμο που να διατίθεται σε πολίτες , αποκλείω κυβερνήσεις, πανεπιστήμια που ουσιαστικά αυτή εξελίσσουν το Internet...

Δημοσ.

den rotao me ti taxitita tha mporouse to diktio na katebasi ena arxio alla tin taxitita pou exete piasi esis... kai emena to diktio mou tha mporouse na piasi 10ΜΒ/s alla den episase giati den brike porous... epiase 5ΜΒ/s... auto rotao....

Δημοσ.

Αυτό δεν το θυμάμαι ακριβώς... Πάντως νομίζω ότι είχα κατεβάσει μία ταινία από ένα torrentsite σε κάτι λιγότερο από 10 λεπτά και ήταν 2 cd.

Δημοσ.

Μάλλον θα έπρεπε να πεις "Ποιά είναι η γρηγορότερη σύνθεση στην Ελλάδα" γιατί έξω ξέρουμε ότι πάνε με την ταχύτητα του φωτός! :)

Δημοσ.

Πανεπιστημιο πατρων...

Απο ftp.ntua.gr (για ευνοητους λογους) 6+- MB/s

Απο yahoo.com το demo του NFSMW 5.5+- MB/s

Απο prive torrent tracker 3-4MB/s

Δημοσ.

Εστία tuc είχα πιάσει 2 MB/sec και όλο ανέβαινε από http αλλά κατέβηκε το αρχείο και δεν είδα που σταμάτησε :-(

Δημοσ.

sth sweden exoun sthn kseftila 10 mbit kai sta xwria akoma ....

sthn stockholmh kai sto malme ksekinhse prina kana xrono nea epektsash diktyou kai pleon boreis me 100 eurw peripou na exeis 100 mbit!!!

enw ta 10mbit einai sta 30-40 eurw......

ade geia :D

edw agglia pantws egw exw 8mbit kai o sugatoikos 10....

sta torrents pianei 800-1200........ arketa den einai gia WAN ? :D

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...