Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Έχω ένα table με 3 στήλες: "εταιρία", "τίτλος καταλόγου" και "αριθμό φακέλου" στο οποίο αυτός βρίσκεται. Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο κάθε εταιρία να έχει πολλούς καταλόγους και σε διαφορετικό αριθμό φακέλου. Θέλω να φτιάξω μία φόρμα στην οποία με μία dropdown list που έχει τιμές 1,2,3,4 ώστε πχ, όταν επιλέξω το "1", να μου δείχνει όλους τους καταλόγους μίας συγκεκριμένης εταιρίας. Υπάρχει κανένας λεβέντης που να μου δώσει ένα παράδειγμα κώδικα; Τα "παίρνω" εύκολα
koYkoY_koYkoY Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Καλό θα ήταν να προσθέσεις μία ακόμη στήλη στον πίνακα που έχεις δημιουργήσει που θα παίζει το ρόλο του Βασικού Κλειδιού και θα έχει τύπο δεδομένων Αυτόματη αρίθμηση. Δημιούργησε τώρα μία φόρμα με προέλευση εγγραφών τον πίνακα και τύπο συνεχείς φόρμες με Δυνατότητα Προσθήκης=Όχι. Στην ενότητα Λεπτομέρεια βάλε το πεδίο Κατάλογος. Στην ενότητα Κεφαλίδα φόρμας δημιούργησε ένα σύνθετο πλαίσιο με τύπο προέλευσης γραμμής=Πίνακας/Ερώτημα, προέλευση γραμμής=SELECT DISTINCT Πίνακας.Εταιρεία, Πίνακας.Φάκελος FROM Πίνακας ORDER BY Πίνακας.Εταιρεία; Στο συμβάν Μετά από ενημέρωση εφάρμοσε ένα φίλτρο για την φόρμα όπως: Private Sub ΣύνθετοΠλαίσιο_AfterUpdate() Dim strFilter As String strFilter = "Εταιρεία=""" & Me.ΣύνθετοΠλαίσιο.Column(0) & """ AND Φάκελος=" & Me.ΣύνθετοΠλαίσιο.Column(1) Me.Filter = strFilter Me.FilterOn = True End Sub
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.