Akujin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ναι φαίνεται εύκολη, ειλικρινά έχω κολλήσει δώσε κι άλλη μία πόζα να μας βοηθήσεις. κάτι λίγο πιο μεγάλο από αυτή την σταλιά
EliMeli Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Εχει πολυ χαρακτηριστικο στομα.... Επαιζε κ σε σειρα...
DarkKnight Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 για την προηγούμενη έχω απάντηση... να την πάρει το ποταμι???
Sadead Neth Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Πες το DarkKnight και με την πρώτη ευκαιρία που δε θέλει να βάλει κάποιος βάλε εσύ. Πάντως ο τρόπος που θα μου άρεσε να παίζεται το παιχνίδι δεν είναι να βάζουμε άγνωστες και όποιος την ξέρει απαντάει, ούτε από γνωστές να βάζουμε μόνο το σώμα που μοιάζει με άλλες 100 γνωστές και να πρέπει να έχουμε δει την φωτογράφηση για να βρούμε ποια είναι. Θα μου άρεσε από κάποια γνωστή να βάλουμε μόνο ένα μέρος από το πρόσωπό της (π.χ. τη μύτη) που σίγουρα σε όλους κάτι θα θυμίζει αλλά ένας θα προλάβει να θυμηθεί ποια είναι.
LL_NEO Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αναρωτιέμαι ποιο μέρος του σώματος της Jenna Jameson θα έπρεπε να βάλουμε ως χαρακτηριστικό :razz:
Sadead Neth Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Καλά εκεί το πιο χαρακτηριστικό είναι το σώμα της αφού δεν νομίζω να κοιτάει κανείες το πρόσωπό της όταν βλέπει της ταινίες της οπότε το σωστό είναι να μπει μέρος του σώματός της.
DarkKnight Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μα όχι ρε μάγκες δεν το δέχομαι αυτό ποιος δεν κοιτάει το γλυκύτατο πρόσωπο της Jennούλας όταν κοιτάει με το λάγνο βλέμμα της τους διακορευστές της...
EliMeli Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Θα μου άρεσε από κάποια γνωστή να βάλουμε μόνο ένα μέρος από το πρόσωπό της (π.χ. τη μύτη) που σίγουρα σε όλους κάτι θα θυμίζει αλλά ένας θα προλάβει να θυμηθεί ποια είναι. H μυτη και το στομα της Μιλανο δε βοηθησε ε?
Theodore Tsi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 EliMeli Η δεύτερη φώτο πράγματι βοήθησε..... πιστεύω αρκετά εύκολη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.