Sadead Neth Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 EliMeli για να δούμε τι πουλιά πιάνεις Εφόσον βλέπω πως δεν είναι μέσα αλλάζω την φωτογραφία με την οποία παίζουμε. Όταν μπει αν θέλει την ψάχνει.
EliMeli Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 O κυριος δε μου λεει κατι... ειναι και αξυριστος!!! Η κοπελα ειναι η Sklenarikova?!!!!!και παλι αργησα!!!
Sadead Neth Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δεν είχα βάλει πολύ εύκολο. Τον αναγνωρίζεις μήπως τώρα? Άρεσε στην κοπέλα μου κάποιο φεγγάρι γι'αυτό έχω μερικές φώτο του. Είναι γάλλος ηθοποιός.
Akujin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ξαναβάλε αν θες Sadead, κάτι πιο tricky αν έχεις. ή όποιος θέλει...
Sadead Neth Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Σωστά EliMeli. Βάλε εσύ αφού δεν θέλει ο akujin.
Sadead Neth Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Naomi Watts αν και θέλω να καταγγείλω τον akujin. Μου έστειλε σε pm το όνομά της πριν καν δω την φωτογραφία και εγώ ανυποψίαστος το είδα. Έτσι δεν είχα τη χαρά να δω το στόμα μιας πολύ αγαπημένης μου celeb και να την καταλάβω. Την επόμενη φορά ban αλήτη.
Sadead Neth Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Αφού το θέλεις EliMeli. Αλλά όχι αγοράκι ακριβώς. Akujin μην πεις αν το ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.