geokok1981 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Είχα κάνει post για ένα πρόβλημα με τον φορητο μου πριν το Πασχα στο forum. Το πηγα στους τεχνικούς του multirama ή οποίοι αν και δεν βρήκαν το πρόβλημα προσφέρθηκαν να μου αλλαξουν προαιρετικα το motherboard. Από τότε μέχρι σήμερα το laptop ήτανε κουφέτο. Σήμερα όμως όταν έβαλα την μπαταρια πάνω για το καθιερωμενο 20-ημερο φορτισμα-ξεφορτισμα της (ο υπολογιστης είναι πάντα στο ρευμα και απο το service μεχρι σημερα δεν την είχα ξαναβαλει) επαναληφθηκε το προβλημα που ειχα τοτε. Δηλαδη: 1. Τα φωτακια του keyboard αναβόσβηναν 2. Επαναληπτικο μπιπ μπιπ 3. Ανεμιστηρες στο full 4. Το μηχανημα εσβησε Το ανοιγω ξανα με μπαταρια πανω και δοκιμασα σκετη μπαταρια και μπαταρια+ρευμα. Δεν ειχα παλι τα ιδια αλλα και το Πασχα το φαινομενο ηταν τυχαιας εμφανισης. Παρολα αυτα παρατηρησα οτι τα ανεμηστηρακια ΔΟΥΛΕΥΑΝ αρκετα εντονα. Εβγαλα την μπαταρια ενω δουλευε το laptop αλλα αυτα δουλευαν ακομη. Οταν όμως εκανα shut down, εβγαλα την μπαταρια και το ανοιξα ηταν ΗΣΥΧΟ σαν αρνακι οπως παντα δηλαδη με τα fans να δουλευουν σπανια. Όλα αυτα με βαζουν σε σκεψεις και λεω: 1. Μπορει η μπαταρια να κανει καποιο προβλημα? 2. Μπορει το κύκλωμα που παιρνει την παροχη απο την μπαταρια να φταιει? Επειδη δεν θα ειμαι Ελλαδα για καποιο διαστημα ακομα σας παρακαλω οσοι εχετε γνωση κ γνωμη επι του θεματος να μου πειτε την τι πιστευετε (εκτος απο το να βγαλω την μπαταρια, αυτο το εκανα ηδη :???: ) Υ.Γ. Δεν εκανα τιποτα απαιτητικο όταν παρουσιαστηκε. Δεν είναι θεμα σκονης, εχει ελεγχθει για αυτο
geokok1981 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ελα ρε παιδια καποιος να ξερει απο ηλεκτρολογικα- ηλεκτρονικα δεν υπαρχει?
k_w_t Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Λογικα καποιο βραχυκυκλωμα κανει ο μετασχηματιστης ή η μπαταρια και το laptop ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες! Βαλε το χερι σου απο κατω απο το laptop στην πλευρα που συνδεεται το τροφοδοτικο και τσεκαρε αν ανεβαζει θερμοκρασιες!
geokok1981 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Το λαπτοπ είναι γενικα ζεστο απο κατω. Δεν νομιζω να μπορεσω να βγαλω καποιο αξιολογο συμπερασμα έτσι. Εγω πιστευω (χωρις να ξερω απο αυτα το λεω) πως δεν ανεβαζει πραγματικα θερμοκρασια γιατι θα εκλεινε παντα αν ηταν ετσι. Μου δίνει περισσοτερο την εντυπωση πως "νομιζει" οτι εχει ανεβασει θερμοκρασια.....τωρα παλι μπορει να λεω κ βλακειες...
kavatzoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 μηπως ειναι fujitsu siemens laptop? στο επισημο site ειχε ωγει ανακοινωση για αλλαγη μιας σειρας μπαταριων.κανε εναν ελεγχο
geokok1981 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ρε παιδια..... δεν μπορω να πιστεψω οτι το θεμα το εχουν δει 62 ατομα και δεν εχει κανεις γνωση πανω σε θεματα υλικων βλαβων.... Δεν ειμαι αχαριστος, ετσι, ευχαριστω ολους οσους μπηκαν ακομη και στον κοπο να διαβασουν το προβλημα μου αλλα ρε παιδια.... μια ιδεα, μια γνωμη.....κατι ενα ψιχουλο και σε μας.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.