makisathanos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Το πρόβλημά μου: Πριν από λίγο καιρό όταν τα παιδιά μου έπαιζαν κάποια παιχνίδια το pc άρχισε τα κολλήματα. Πάγωμα οθόνης και μόνο με reset μπορούσα να προχωρήσω. Φοβήθηκα για ιους (είχα βάσιμους φόβους) έκανα φορματ αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Σήμερα το πρωί καθώς έγραφα στο word έγινε επανεκκίνηση. (το είχε ξανακάνει και πριν το φορματ 2-3 φορές). Δεν είναι πρόβλημα ΔΕΗ γιατί ταυτόχρονα δούλευε στον ίδιο χώρο άλλο pc). Έτρεξα το memtest δεν βρήκα πρόβλημα στις μνήμες (2Χ512). Ρίξτε καμμια ιδέα τι μπορεί να φταίει. Μέχρι πριν 2-3 βδομάδες δεν υπήρεχε πρόβλημα.
akmakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δες μεσα στο pc σου φιλε αν ειναι βρωμικο Κοιτα στην καρτα γραφικων αν δουλευει το ανεμιστιρακι μπορει απο την σκονη να φρακαρε και να καηκε!! Τι τροφοδοτικο εχεις μικρο μεγαλο?Μηπως αρχισε να χαλαει και δινει χαμηλες τασεις? Ολα ειναι μια αλυσιδωτη αντιδραση δες και πες μας!!!
makisathanos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 ΟΚ θα κοιτάξω. Το τροφοδοτικό δεν πρέπει να έχει πρόβλημα - δεν βλέπω κάποια διαφορά στις τάσεις από το κανονικό - Τη σκόνη τη φοβάμαι. Μένω σε χωριό και έχουμε άφθονο χώμα. Σ' ευχαριστώ.
makisathanos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Akmakas φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ. Μετά από ένα καλό καθάρισμα (φύσημα και σκούπισμα ) των πάντων μέσα στο pc τα προβλήματα δείχνουν να εξαφανίστηκαν. Έβαλα τους μπόμπιρες να τρέξουν τα παιχνίδια που είχαν παρουσιάσει το πρόβλημα και όλα ΟΚ (Κόλλαγε στο 1ο δεκάλεπτο - άντεξε μια ώρα χωρίς κόλημα - και πάλι ευχαριστώ.
akmakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Akmakas φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ. Μετά από ένα καλό καθάρισμα (φύσημα και σκούπισμα ) των πάντων μέσα στο pc τα προβλήματα δείχνουν να εξαφανίστηκαν. Έβαλα τους μπόμπιρες να τρέξουν τα παιχνίδια που είχαν παρουσιάσει το πρόβλημα και όλα ΟΚ (Κόλλαγε στο 1ο δεκάλεπτο - άντεξε μια ώρα χωρίς κόλημα - και πάλι ευχαριστώ. Τιποτα πατριδα χαιρομαι που μπορεσα να βοηθησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.