Προς το περιεχόμενο

Ποσα πληρωνετε για ασφαλιστρα στο αυτοκινητο σας?

trelamenos84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ανοιγω ενα θεμα γαι να μπορεσουμε να ενημερωθουμε πανω κατω για το τι πληρωνουμε τελικα στις ασφαλιστικες εταιρειες για τα αυτοκινητα μας!

επειδη ομως παιζουν αρκετοι παραγοντες ρολο στο ασφαλιστρο να γραφουμε 3 πιο βασικους :

κυβικα , χρονο ασφαλισης (εξαμηνα συνηθως αλλα ..) , bonus malus

λοιπον αρχιζω : 1.600 κ.εκ. ( 11 φορ. ιπποι) , 6μηνο συμβολαιο ,5 bonus (λογω ηλικιας)

πληρωνω : 200 ευρω το εξαμηνο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα να το αναφερω εδω.Για αρκετο καιρο ημουν στην Ευρωπαικη Προνοια με το χαμηλωτερο bonus (3) αλλα εβλεπα οτι καθε εξαμηνο μου ανεβαζαν τα ασφαλιστρα χωρις λογο .

Το τελευταιο μου ασφαλιστηριο εληξε στις 15/5/06 και μου ζηταγαν 185 ευρω (με οδικη) για ενα Polo του 97 και καλυψη τα πολυ βασικα για να γινει η ανανεωση του 6μηνου.

Επειδη σπαστικα που συνεχεια ανεβαιναν τα ασφαλιστρα (το προηγουμενο ηταν στα 173 ευρω) ,ειπα οτι θα τους ειδοποιησω.

Ενας φιλος μου ειπε για την Sinco .Πηρα σημερα τηλεφωνο και μου τα εβγαλαν ολα 144 ευρω με την οδικη μαζι!Και 162 αν εβαζα και θραυση κρυσταλλων για το 6μηνο.

Ξερει κανεις τι παιζει με αυτην την ασφαλιστικη και αν ειναι αξιοπιστη αφου σκεφτομαι αυριο να παω απο εκει να κανω το ασφαλιστηριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...