Προς το περιεχόμενο

Internet K Restart

SteSak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω το εξής πρόβλημα, αφού συνδεθώ στο internet μετά από 3-4 λεπτά το pc μου κάνει restart.

Έχω Windows XP & isdn 64 με netmod

Δημοσ.

Δεν έχεις antivirus?Κατεύασε το Kaspersky ή το F-secure να στο καθαρίσουν!Πιο εξειδικευμένα πράγματα δεν μπορώ να σου πω!Το antivirus θα σου βρει πιο σκουλίκι είναι!

Δημοσ.

Μηπως εχεις το Kaspersky antivirus? Αν ναι πρεπει να κανεις μια ρυθμιση στο network detection (να το απενεργοποιησεις) επειδη αναλογα το configuration του H/Y μερικες φορες το κανει αυτο και μολις πας να συνδεθεις σου πεταει επανεκκινηση...

Δημοσ.

Όχι έχω το Norton Antivirus up to date και δεν μου βρίσκει κάποιον ίο. Στο χειροκίνητο ψάξιμο που έκανα την περιέργεια μου κίνησε μία διεργασία που τρέχει με το όνομα: k4nv.exe το έβγαλα απτο start up & το έκλεισα αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.. Είναι σίγουρα πρόβλημα ιού δηλαδή αν κάνω ένα format θα είμαι οκ;

Δημοσ.

exeis ton sasser an thumamai kala kapws etsi to lene,otan pas na mpeis internet meta apo kapoia lepta kanei restart to pc.Gia arxh phgaine apo msconfig kai dialekse thn epilogh ekkinhsh diagnwshs-fortwsh mono twn vasikwn suskevwn kai uphresiwn.An ola pane kala tote ftaiei kapoio programma(ios) pou ksekinaei mazi me ta windows,vres to kai apenergopoihse to kai tha eisai ok ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...