Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Nvidia 6600 256άρα (AGP)

Arioch79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα cinematics ή cut scenes και τα logos σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει, παρουσιάζουν το εξής πρόβλημα: Για περίπου 2 δευτερόλεπτα παίζουν κανονικά, ενώ για τα επόμενα πέντε παίζουν με 2 fps και σπαστό ήχο. Αυτή η εναλλαγή γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του cinematic. Μέσα στο παιχνίδι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτό το παρατήρησα στα Oblivion, Prince of Persia 2, Rise of Legends, καθώς και όταν μπαίνει goal στο PES5. Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα οφείλεται στη κάρτα γραφικών. Έχω δοκιμάσει όλους τους οδηγούς της NVIDIA, από 81.ΧΧ και μετά. Τώρα έχω τους τελευταίους dh0point, αλλά μια από τα ίδια. Any ideas?

Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι παίζεται ίσως κάτι με τα video (ή και audio) codecs του συστήματός σου γενικά. ΄Η κάτι δεν έχει εγκατασταθεί κανονικά ή κάποιο αρχείο ανάλογο τραυματίστηκε κάτα λάθος.

΄Εχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο PC για να αποκλείσουμε αρχικά την παραπάνω πιθανότητα;

Δημοσ.

Χμμ, good thinking, δεν είχε πάει καθόλου το μυαλό μου εκεί. Όμως έχω δοκιμάσει την κάρτα και σε άλλο PC και είχα το ίδιο πρόβλημα. Ψάχνοντας το internet, πέτυχα ένα forum όπου ένας τύπος με την ίδια κάρτα και το ίδιο πρόβλημα υποστήριζε ότι έφταιγε το V-Sync, και ότι όταν το απενεργοποίησε το POP2 έτρεχε κανονικά. Σε μένα δεν έπιασε αυτό. Κάποιοι άλλοι λένε ότι πρέπει να απενεργοποιήσεις το fastwrite ή να ελαττώσεις την ταχύτητα της AGP slot από 8Χ μέχρι 4Χ. Είναι δυστυχώς από τα προβλήματα που συμβαίνουν σπάνια και σε λίγους, και άντε βρες άκρη αν σου κάτσει... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξαναπαίρνω κάρτα NVIDIA, δυο φορές έχω πάρει και τις δύο είχα συνέχεια προβλήματα. ΑΤΙ και πάλι ΑΤΙ.

Δημοσ.

Μπα, το έκανα κι αυτό. Η συγκεκριμένη κάρτα παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα σε δύο διαφορετικά PC (ένα με 32bit sempron 3000+ και ένα με 64bit sempron 3100+ στον οποίο μάλιστα είχε μόλις γίνει format). Δυστυχώς είναι και λίγο δύσκολο να περιγραφεί το πρόβλημα, οπότε είναι επίσης δύσκολο να βρω κάποια λύση στο Internet μέσω search machines κλπ. Μου φαίνεται ότι πιο γρήγορα θα βρω λεφτά να πάρω μια ΑΤΙ PCI-Ε παρά τη λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Ειχα και εγω την albatron 6600 256mb και μου εκανε κατι παρομοια....μεχρι που την αλλαξα με μια 6800 και ολα ειναι μια χαρα....:-D Ελπιζω να διορθωσεις το προβλημα σου χωρις αλλαγης καρτας γιατι εγω δεν μπορεσα...

Μηπως εχεις ΜΟΒΟ με chip της via?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...