Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2001 ʼσχετο, αλλά το Dscaler το δοκίμασα χθες χωρίς να ανοίξω τα ηχεία, και δεν παρατήρησα ότι δεν βγάζει καθόλου ήχο. Δοκίμασα κάτι επιλογές που βρήκα, αλλά μου εμφανίζει ''No MCI Device Found...''. Έβγαλε αυτό το μύνημα σε κανέναν άλλο; (winxp,crypto pvtv)<BR>Και αν ξέρει κανένας που αναφέρετε; Στην κάρτα ήχου ή στην tv-card; Γιατί η crypto δίνει τον ήχο στο line-in της κάρτας ήχου... <P>Atvelos: Δεν κάνει τίποτα, αλλά δεν χρειάζετε να 'φωνάζεις' (κεφαλαία γράμματα στα posts σου)
savnik20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2001 se mena doylebi teleia oso afora<BR>thn eikona kai to teletext<BR>den mporo omos na akouso ixo<BR>mono mia fora gia ligo<BR>kai otan to eklisa kai to ksana aniksa<BR>den eixe hxo
ggeorgee Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Emena pali de mou anoigei kan to Dscaler. Mou vgazei to mhnyma:<BR>Can't create overlay surface :80070057.<BR>Exo Thn TV-Radio Live,<BR>karta grafikon SIS 6326 kai Pentium MMX 200 (lete na ftaiei h taxythta tou epeksergasth?)<BR>Any ideas?
Teoulas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δε νομίζω να φταίει το CPU σου. Μάλλον η κάρτα γραφικών φταίει. Έχοντας εμπειρία από την κάρτα που αναφέρεις, έχω να σου πω οτι είναι μια επιεικώς απαράδεκτη κάρτα παραγωγής 1997 με τους χειρότερους drivers που έχω δει... Δεν είναι απίθανο η κάρτα, ή ακόμα πιο σίγουρο, οι drivers να μην υποστηρίζουν overlay...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.