chris333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 παιδιά αν μπορείτε απαντήστε αμέσως γιατί ο υπολογιστής θα φύγει από το μπαλκόνι...<P>κάνοντας boot μου βγάζει ενα μύνημα <BR>error loading user.exe <BR>και κλείνει <P>υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσω αυτό το αρχείο και να δουλέψει? κι αν ναι που θα το βρώ?<P>και 2ον δοκίμασα να κάνω επανεγκατάσταση αλλά μου βγάζει οτι υπάρχει ήδη άλλη έκδοση και δεν μπορω να το κάνω...<P>θέλω να μπω στα windows να κάνω backup και μετά τα σβήνω όλα
Coilworks Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 Ma ti theleis twra??? Den s'aresei to format?<BR>Axiopisto,grhgoro kai allaxe kai leitourgiko.<BR>Win2000 is the best.
seven Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 File mou,Chris333!<BR>Mporeis na apofygeis to format kanontas ekinnhsh me thn disketta ekkinhshs ton win98 kai dinontas thn entolh fdisk /mbr (den thimamai an einai "/" h "\" )Dokimase kai tha breis.Elpizo na se prolaba!!!Seven
chris333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 guys guys... tsk tsk tsk...<P>windows είναι αυτά...<BR>ευχαριστώ πάντως...<BR>ξεκίνησε από χτες το μεσημέρι format...<BR>και μέχρι στιγμής έχω κάνει εγκατάσταση καμια 20αρια προγράμμα και διάφορα updates...<P>πάντως έκανα μια μεγάλη μαλακία και θα παιδεύομαι τζάμπα...<BR>μου έβγαζαν οι δίσκοι κάτι long file name errors και έτρεξα norton disk doctor από dos... <BR>ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...<BR>και μου άλλαξε σε όλους τους δίσκους μου όλα τα ελληνικά αρχεία σε κινέζικα...<P>
CONAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Syni8ws ey8ynetai h mnhmh se ayto to provlima. To eixa kai egw kapote kai alla3a dimm mnhmhs kai eftia3e amesws.To User.exe einai arxeio pou diaxeirizetai kata kapoio tropo thn Ram tou systhmatos mesa st windows......Perissotera mporeis na vreis sto --> <A HREF="http://computing.net/windows95/wwwboard/forum/7184.html" TARGET=_blank>http://computing.net/windows95/wwwboard/forum/7184.html</A>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.