Προς το περιεχόμενο

win98se user.exe HELP ME

chris333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά αν μπορείτε απαντήστε αμέσως γιατί ο υπολογιστής θα φύγει από το μπαλκόνι...<P>κάνοντας boot μου βγάζει ενα μύνημα <BR>error loading user.exe <BR>και κλείνει <P>υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσω αυτό το αρχείο και να δουλέψει? κι αν ναι που θα το βρώ?<P>και 2ον δοκίμασα να κάνω επανεγκατάσταση αλλά μου βγάζει οτι υπάρχει ήδη άλλη έκδοση και δεν μπορω να το κάνω...<P>θέλω να μπω στα windows να κάνω backup και μετά τα σβήνω όλα

Δημοσ.

File mou,Chris333!<BR>Mporeis na apofygeis to format kanontas ekinnhsh me thn disketta ekkinhshs ton win98 kai dinontas thn entolh fdisk /mbr (den thimamai an einai "/" h "\" )Dokimase kai tha breis.Elpizo na se prolaba!!!Seven smile.gif" border="0

Δημοσ.

guys guys... tsk tsk tsk...<P>windows είναι αυτά...<BR>ευχαριστώ πάντως...<BR>ξεκίνησε από χτες το μεσημέρι format...<BR>και μέχρι στιγμής έχω κάνει εγκατάσταση καμια 20αρια προγράμμα και διάφορα updates...<P>πάντως έκανα μια μεγάλη μαλακία και θα παιδεύομαι τζάμπα...<BR>μου έβγαζαν οι δίσκοι κάτι long file name errors και έτρεξα norton disk doctor από dos... <BR>ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...<BR>και μου άλλαξε σε όλους τους δίσκους μου όλα τα ελληνικά αρχεία σε κινέζικα...<P> mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...