bchris Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ψαχνω να αγορασω ντουλαπα εξωτερικου χωρου (μπαλκονι). Ξερει κανεις να μου πει καποιο μαγαζι? Προτιμω να εινια στην ευρυτερη πριοχη του Γαλατσιου, αλλα αν ειναι εντος λεκανοπεδιου, δεν με χαλαει. Ευχαριστω. ΥΓ: Δεν ειναι αστειο 8)
Pink_Panther Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Insomnia.gr > Hardware > Μονάδες Αποθήκευσης > ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ --Ντουλαπες-- Ahahaha Oxi den einai ka8olou asteio :mrgreen: Pes mas protimiseis sthn ntoulapa (diastaseis peripou kai posa lefta peripou dia8eteis). Isws mporeis na vreis kai se sites dimoprasiwn.
KenZone Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 hahahah monades apo8ikeusis !!! oute p to perimena ... karfour des ... eixe kati dn 3erw an tis exei akoma ... exw kairo na perasw ...
HamerZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Βάλτο βε και συ στο μπλαμπλα, μάλλον κολλάει καλύτερα εκεί
tsouk1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Εδω κολάει καλύτερα μιας κ είναι μονάδες αποθήκευσεις κ όχι ηλεκτρονικές :P
cger Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Πάντως αν θες μεταλλική νομίζω ότι έχει κανά 2 μαγαζιά στη Κύμης στην διασταύρωση με Καποδιστρίου απέναντι απο τη vw έχουν καλές τιμές δεν γνωρίζω όμως αν υπάρχουν ακόμη!
k_w_t Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Επισης η Ηλιουπολεως στην Δάφνη απο την Γυμναστικη ακαδημια εως το 1ο Νεκροταφειο ειναι γεματη απο μαγαζια με επιπλα!! Και αν θυμαμαι καλα στην διασταυρωση με Ηλια Ηλιου εχει ενα μαγαζι με τετοιες ντουλαπες!
bchris Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ευχαριστω, ωστοσο μερικες διευκρινισεις: Το μαγαζι θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα να την φερει το ιδιο την ντουλαπα κι επισης να κατεβασει κατω (ή να παρει με καποιο τροπο) την παλια, μεταλλικη ντουλαπα που εχω ηδη. Επισης: δεν post-αρω sto "Μπλα-Μπλα" γιατι απαγορευονται τα greeklish. Οχι οτι ειμαι κολημενος με τα greeklish, αλλα δεν γουσταρω τις απαγορευσεις.
madsc Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Πόσα gigabytes θες να χωράει η ντουλάπα? lllooolll Επισης: δεν post-αρω sto "Μπλα-Μπλα" γιατι απαγορευονται τα greeklish. Οχι οτι ειμαι κολημενος με τα greeklish' date=' αλλα δεν γουσταρω τις απαγορευσεις.[/quote'] Όχι ότι είμαι κολλημένος με τις ντουλάπες αλλά γουστάρω το section των μονάδων αποθήκευσης ontopic. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.