Voodooman Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Παιδιά, καλή-κακή η eurovision ,εξελίσσεται σε μεγάλη φάμπρικα. Όλοι για αυτήν συζητάνε, τους αρέσει δεν τους αρέσει. Και κάτι άσχετο. Μέσα στον πυρετό των ημερών, μου ήρθε φλασιά το περυσινό τραγούδι της Ελβετίας, Cool vibes από τις Vanilla Ninja. Καθόλου κακό τραγουδάκι. Φυσικά, είχαν να αντιμετωπίσουν την ανυπέρβλητη (για τον συγκεκριμένο θεσμό) Παπαρίζου... Ποιο σας έμεινε εσάς από την περσινή eurovision;
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το 3λεπτο του τραγουδιού της Παπαρίζου. Άρε Καβάλι δεν το έκανες λίγο πιο κοντό το φουστανάκι γμτ..... Ένα videaki από το ΟΛΑ που κορο'ι'δευε τις μαθηματικές πράξεις της Πασχαλίδου. Μετά τον Αινστα'ι'ν το πιο λαμπρό μυαλό που γεννήθηκε. Τα σχόλια του Γιώργου Γεωργίου για την διοργάνωση καθώς και την συνομιλία του με τον πρόεδρο της ελληνικής λέσχης φίλων eurovision στο αέρα του καφενείου των φιλάθλων. Μιλάμε τρελό γέλιο.
dim_b Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέσα στον πυρετό των ημερών, μου ήρθε φλασιά το περυσινό τραγούδι της Ελβετίας, Cool vibes από τις Vanilla Ninja. Καθόλου κακό τραγουδάκι. Μάλλον είναι το μοναδικό που θυμάμαι από πέρσι (εξαιρείται βέβαια το "My Number One" που όσο και να ήθελα να το ξεχάσω, δεν με άφηναν )
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 «Vanilla Ninja - Cool Vibes» «Wig Waw - In My Dreams» Και τα δύο τα ακούω μέχρι και σήμερα σχετικά συχνά.
Toufas Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Το 3λεπτο του τραγουδιού της Παπαρίζου. Άρε Καβάλι δεν το έκανες λίγο πιο κοντό το φουστανάκι γμτ..... Ένα videaki από το ΟΛΑ που κορο'ι'δευε τις μαθηματικές πράξεις της Πασχαλίδου. Μετά τον Αινστα'ι'ν το πιο λαμπρό μυαλό που γεννήθηκε. Τα σχόλια του Γιώργου Γεωργίου για την διοργάνωση καθώς και την συνομιλία του με τον πρόεδρο της ελληνικής λέσχης φίλων eurovision στο αέρα του καφενείου των φιλάθλων. Μιλάμε τρελό γέλιο. valta videakia se kana rapidshare
Sanctu82 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Το πιώμα που είχαμε κάνει με κάτι φίλους άσχετα με το αν δεν μας ενδιέφερε καθόλου το όλο σκήνικο.... Οι Έλληνες πάντα βρίσκουν δικαιολογίες για να πιούν
hugelacky Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Έμεινε το γεγονός ότι εκείνο το βράδυ μαζί με 1500 άλλα άτομα ζήσαμε μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία, την συναυλία των ISIS στο Rodon. Ήταν η προτελευταία συναυλία στον χώρο αυτόν... ...και βγαίνοντας μου έμεινε το ξενέρωμα που φάγαμε από όλα τα ζώα που είχαν κατέβει κορνάροντας στο κέντρο, να πανηγυρίσουν την φοβερή και τρομερή νίκη της "πατρίδας" μας. :evil:
Godfath3r Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Έμεινε το γεγονός ότι εκείνο το βράδυ μαζί με 1500 άλλα άτομα ζήσαμε μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία' date=' την συναυλία των ISIS στο Rodon. Ήταν η προτελευταία συναυλία στον χώρο αυτόν... ...και βγαίνοντας μου έμεινε το ξενέρωμα που φάγαμε από όλα τα ζώα που είχαν κατέβει κορνάροντας στο κέντρο, να πανηγυρίσουν την φοβερή και τρομερή νίκη της "πατρίδας" μας. :evil:[/quote'] Kαι όλα αυτά είναι στον σκληρό σου? :-P
hugelacky Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Kαι όλα αυτά είναι στον σκληρό σου? :-Pόχι όλα, τα ζώα τα'σβησα απ' τον "σκληρό" μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.