Προς το περιεχόμενο

VGA απο μη κορυφαιους κατασκευαστες

timtsits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας καλός φίλος μου στην Γερμανία μου είπε ότι μπορεί να μου φέρει VGA των παραπάνω εταιριών σε καλές τιμές :

Ge Cube X850pro 256Mb περίπου 140-150 €

Μανλι 7600Gt περίπου 160 €

1. Τι γνώμη έχετε για τις παραπάνω εταιρίες

2. Αξίζει μια αγορά από αυτές με τις τιμές αυτές

3. Αν αγοράσω τι προβλήματα θα έχω (αξιοπιστίας, επιδόσεων ή κάτι άλλο )

Υ.Σ εγγύηση όλα κανονικά 2 χρόνια

Θα αγοράζατε μια κάρτα γραφικών με κορυφαίο ή καλό τσιπακι από NVIDIA ή ATI αλλά από ένα κατασκευαστή χωρίς μεγάλο όνομα έχοντας υπόψη ότι η διαφορά στην τιμή είναι από 30-50 € ποιο κάτω

Δημοσ.
Ένας καλός φίλος μου στην Γερμανία μου είπε ότι μπορεί να μου φέρει VGA των παραπάνω εταιριών σε καλές τιμές :

Ge Cube X850pro 256Mb περίπου 140-150 €

Μανλι 7600Gt περίπου 160 €

1. Τι γνώμη έχετε για τις παραπάνω εταιρίες

2. Αξίζει μια αγορά από αυτές με τις τιμές αυτές

3. Αν αγοράσω τι προβλήματα θα έχω (αξιοπιστίας' date=' επιδόσεων ή κάτι άλλο )

Υ.Σ εγγύηση όλα κανονικά 2 χρόνια

Θα αγοράζατε μια κάρτα γραφικών με κορυφαίο ή καλό τσιπακι από NVIDIA ή ATI αλλά από ένα κατασκευαστή χωρίς μεγάλο όνομα έχοντας υπόψη ότι η διαφορά στην τιμή είναι από 30-50 € ποιο κάτω[/quote']

Να σου πω τελειως εμπειρικα οτι ξερω μονο απο Nvidia!

Ολες οι εταιριες εχουν την ιδια πλακετα τον ιδιο σχεδιασμο τουλαχιστον στην σειρα 7900GT αλαζουν μονο τα αυτοκολλητα τιποτα αλλο!!!

Εξωτερικα ολα αυτα!

Εσωτερικα αυτο που αλλαζει ειναι η ποιοτητα της μνημης και αυτο απο οτι εχω καταλαβει θα φανει οταν θα θελησεις να κανεις overclock!

Οι καλες οι μνημες θα σηκωνουν μεγαλυτερο χρονισμο!

Επισης αυτο που αλαζει πολλες φορες ειναι το bios δηλαδη τι!

Εκτος απο τον χρονισμο που λεει το bios Π.Χ 450Mhz υπαρχει και ενας

αλλος χρονισμος εν ονοματι delta clock μεσα λοιπον στο bios θα δουμε το 450 αλλα και ενα αλλο νουμερο διπλα Π.Χ 20 που ειναι το delta clock

Το delta clock ειναι Mhz ποσο θα ανεβει η καρτα εαν πεσουν πολλα πολυγωνα

Δηλαδη στα 450 που τρεχει το chip και + 20 το delta clock μας κανουν 470!

καποιες εταιριες εχουν στο bios υψηλοτερο delta clock απο καποιες ποιο φθηνες!Αλλα εμεις τι κανουμε μπαινουμε στο bios και το αλλαζουμε αυτο!

Επισης ολα τα bios ειναι ιδια(Μιλαω για τις ιδιες σειρες)Π.Χ το bios μιας albadron 7900GT ειναι το ιδιο με μιας club 3d 7900GT η μιας view point! 7900GT

To προγραμμα που θα σε βοηθησει να κανεις αυτες τις αλαγες (αν κανεις overclock δεν ξερω) ειναι το nibitor.v2.8 και το site που θα σε βοηθησει να καταλαβεις πως δουλευει

ειναι το http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19167

Με λιγα λογια οι φτηνες Nvidia ισως να ειναι λιγο ποιο αργες αλλα μπορει και οχι!!

Δημοσ.

βασικά δεν κάνω o/c τα μηχανήματα που έχω

οπότε καταλήγουμε να πούμε ότι αξίζει μια τέτοια αγορά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...