sloth Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Σήμερα έβαλα ένα σκληρό στο PC μου. Πάτησα το Power switch και είδα στην οθόνη μου σύμβολα, χρώματα και γραμμές (στο BIOS). Άφησα να bootάρουν τα Win και είδα αυτό: Έβγαλα την κάρτα, της αφαίρεσα το Arctic Cooling που έχει, την καθάρισα και την ξανάβαλα. Εφάρμοσα και νέα thermal paste. Same s**t.... Καμία ιδέα? Από όσο ξέρω η κάρτα είναι για πέταμα. Αλλά μήπως υπάρχει κανείς που να ξέρει καμία revival method? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
akmakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Σήμερα έβαλα ένα σκληρό στο PC μου. Πάτησα το Power switch και είδα στην οθόνη μου σύμβολα' date=' χρώματα και γραμμές (στο BIOS). Άφησα να bootάρουν τα Win και είδα αυτό: Έβγαλα την κάρτα, της αφαίρεσα το Arctic Cooling που έχει, την καθάρισα και την ξανάβαλα. Εφάρμοσα και νέα thermal paste. Same s**t.... Καμία ιδέα? Από όσο ξέρω η κάρτα είναι για πέταμα. Αλλά μήπως υπάρχει κανείς που να ξέρει καμία revival method? Καταρχας πρεπει να φορεσεις για καλυτερα λαστιχενια γαντια(Αυτα που φορανε οι γυναικες στην κουζινα δεν κανω πλακα)Επανελαβε την διαδικασια βγαλε ξανα την καρτα και καθαρισε την agp φυσοντας καλα με ενα καλαμακι προσεξε να μην πεταχτουν σαλια)καθαρισε τα Pin της καρτας καλα με υνοπνευμα και βαμβακι και ξανατοποθετησε την!Δοκιμασε πολλες φορες αν δεν επανελθει τοτε νομιζω φιλε πως απο στατικο ηλεκρισμο καηκε καποιο smd της καρτας σου (Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και την εκαψα απο στατικο ηλεκτρισμο παει η καρτουλα)
stefan123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ton teleytaio kairo siga siga kaigontai mia-mia oles oi 9700pro...Emena einai(tin exo kremasei ston toixo san korniza) mia kokkini 9700pro-sapphire.. Fainetai aytes oi kartes exoun imerominia liksis... Pare kamia alli giati aytin ta eftise......
akmakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Τζίφος... nothing works. It's dead alright.... Δεν πειραζει φιλε ολοι περασαμε απο αυτη την σκα....κατασταση δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος!!! Παντως μην την πεταξεις!Υπαρχουν τσακαλακια ηλεκτρονικοι που τις φτιαχνουν!Κανενα smd θα καηκε τιποτα δηλαδη!Κοιταξε το ειναι καλη καρτουλα!:neutral:
stefan123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δεν πειραζει φιλε ολοι περασαμε απο αυτη την σκα....κατασταση δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος!!!Παντως μην την πεταξεις!Υπαρχουν τσακαλακια ηλεκτρονικοι που τις φτιαχνουν!Κανενα smd θα καηκε τιποτα δηλαδη!Κοιταξε το ειναι καλη καρτουλα!:neutral: Ksereis kanenan na tou tin pao mpas kai kanei tipota kai tin isiosei?
sloth Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ε καλά αν μου πεις οτι ξέρεις κάποιον που τις φτιάχνει, στείλε μου φωτό σου να την κάνω Avatar! Αν είχα ρευστό δε θα το σκεφτόμουν πολύ να πάω να πάρω μια Χ800 GTO ή μια X1600 Pro. Έλα μου ντε όμως που δεν παίζει... Την αγαπάω αυτή την κάρτα. Την έψαχνα 3 χρόνια και τη βρήκα από Σπάρτη μεταχειρισμένη. Πραγματικά δε θέλω να τη χάσω....
akmakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ε καλά αν μου πεις οτι ξέρεις κάποιον που τις φτιάχνει' date=' στείλε μου φωτό σου να την κάνω Avatar! Αν είχα ρευστό δε θα το σκεφτόμουν πολύ να πάω να πάρω μια Χ800 GTO ή μια X1600 Pro. Έλα μου ντε όμως που δεν παίζει... Την αγαπάω αυτή την κάρτα. Την έψαχνα 3 χρόνια και τη βρήκα από Σπάρτη μεταχειρισμένη. Πραγματικά δε θέλω να τη χάσω....[/quote'] Και να ηξερα να σου πω ειμαι αρκετα μακρια.............
kagouras Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 pragmatika autes oi 9700 exoun hmerominia li3hs....kai egw thn eixa kai 2 filoi mou...kai stous 3 ta idia ekane meta apo kana 2 xrwnakia ta ftisane kai oi 3 pantos mexri na ftisoune htan mia xara....oloi eixame diaforetiko kataskeusth.. gigabyte,sapphire,kai msi oles bgalane to idio akribos problem dokimasame ta panta alla tsifos....opote mhn trelenese....
spock Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μήπως είχες clock-άρει τις μνήμες; Αυτό είναι χαλαρά θέμα μνήμης! Μήπως και όλοι οι υπόλοιποι τις είχαν "τσιτώσει" τις καρτούλες, χωρίς να δουν την ποιότητα των ολοκληρωμένων της RAM;
De@th L0rd Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εγώ έχω μια μεταχειρισμένη 4 ετών περίπου Hercules 9700 pro.Παίζει τέλεια ακόμα και σήμερα.Μάλλον η Sapphire μόνο πατάτες βγάζει.Και με την 9600 ΧΤ είχε κάνει τα δικά της πάλι.Ήταν η μοναδική που έβγαζε 9600 ΧΤ (64βιτ) ΟΕΟ?
stefan123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μήπως είχες clock-άρει τις μνήμες; Αυτό είναι χαλαρά θέμα μνήμης! Μήπως και όλοι οι υπόλοιποι τις είχαν "τσιτώσει" τις καρτούλες, χωρίς να δουν την ποιότητα των ολοκληρωμένων της RAM; Emena oute clockarisma oute tipota...Etsi ksafnika mia mera ta eftise...
sloth Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Από ΟC, το μόνο που της είχα κάνει ήταν ένα stress-test μιας ημέρας. Την γύρισα πίσω στα default μετά. That's all.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.