Προς το περιεχόμενο

restart συνεχεια..

giorgos_76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λιγες μερες μου χτυπανε τα windows συνεχεια..Προσπαθω να τρεξω ορισμενα προγραμματα για registry fix μηπως και ειναι απο εκει το προβλημα αλλα χτυπαει και μου κανει restart...Το προβλημα εμφανιστηκε οταν προσπαθησα να κανω crack ενα προγραμμα και μετα...Υπαρχει λυση εκτοσ απο ξαναεγκατασταση τα windows???

Δημοσ.

Μηπως φιλε κολλησες κανενα καινουριο ιο συνηθως οταν μπαινεις σε σελιδες με crack ολο και κατι σου μπαινει στο PC!

Δοκιμασε να κανεις unistal το παιχνιδι και οτι περασες τελευταια!

Κανε απεγκατασταση τους drivers της καρτας και περνα τους ξανα!

Αλλη λυση setup windows(παρε και αλλες γνωμες)

Δημοσ.

katevase to memtest 86, kane ena boot cd k tsekare tis mnhmes sou (ram).

Episis opws leei k o filos kalo tha htan na tsekareis gia ious ( k genika panta oti katevazeis na to tsekareis k na prosexeis sites me cracks klp )

Δημοσ.

Πιθανος να υπαρχει καποιος ιος αλλα εχω κανει αρκετες φορες ελεγχο με το AVG αλλα το προβλημα παραμενει..Προσπαθω να χρησιμοποιησω διαφορα προγραμματα οπως antispyware, registry clean or fix, αλλα δεν προλαβενω να τα τρεξω γιατι χτυπαει...Εχω παρατηρισει οτι χτυπαει οταν τρεχω καποιο προγραμμα και η μνημη ή η CPU ειναι φορτωμενη...Θα δοκιμασω το memtest αλλα να δουμε αν θα το τρεξει..

Δημοσ.
Eise sigouros gia to avg oti se prostatevei??? Eine telios tis moufas programa dokimase na valeis kaspersky i nod32 alla se safe mod eke pes pososu ious eixes!!!

Ε όχι και τελείως μούφα πρόγραμμα το avg...Λίγη προσοχή δεν βλάπτει...:)

Δημοσ.

to kaspersky einai isws to kalitero alla eixa provlhma giati me to pou empena sto internet me petouse exw..To kako einai oti den prolavenw na kanw scan me to AVG oloklhromeno alla oute kai me kapia programmata antispywre..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...