MariaTs. Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Έχουμε και λέμε: πήγα να γράψω ένα iso αλλά δεν έλεγε να ξεκινήσει η εγγραφή (προφανώς γιατί το dvd ήταν προβληματικό ή ήταν μάπα το καρπούζι παρά το ότι γράφει TDK) κι έτσι την ακύρωσα. Το πρόγραμμα έκλεισε μετά από κάποια στιγμή αλλά όπως βλέπω στο dvd-writer το λαμπάκι λειτουργεί σαν να το διαβάζει ή δεν ξέρω κι εγώ τι κάνει! Πάτησα το κουμπάκι να ανοίξει το συρτάρι και να βγάλω το δισκάκι, όμως δεν λέει να ανοίξει! Δώστε μου τα φώτα σας να το ανοίξω χωρίς να κάνω επανεκκίνηση! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην αρχίσετε κι αραδιάζετε τις πιθανότητες ανοίγματος του πορτακίου ( ) απ'το γνωστό ανέκδοτο! :twisted:
MariaTs. Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μπα! Δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο! Εδώ το νύχι μου δεν χωρά!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 kane ayto poy eipe o KenZone sth mprostinh pleyra toy dcd-recorder 9a deis mia mikri trypa. pare ena syndetira kai kai xwsto ekei mesa mexris otoy na anoiksei to syrtari.
MariaTs. Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το δοκίμασα κι άκουσα έναν θόρυβο και το πορτάκι δεν άνοιξε!
parisb Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Pantws protinetai na mhn yparxei trofodosia sto Dvd recorder otan tha xrhsimopoihseis ton enalaktiko tropo anoigmatos.
akmakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Έχουμε και λέμε: πήγα να γράψω ένα iso αλλά δεν έλεγε να ξεκινήσει η εγγραφή (προφανώς γιατί το dvd ήταν προβληματικό ή ήταν μάπα το καρπούζι παρά το ότι γράφει TDK) κι έτσι την ακύρωσα. Το πρόγραμμα έκλεισε μετά από κάποια στιγμή αλλά όπως βλέπω στο dvd-writer το λαμπάκι λειτουργεί σαν να το διαβάζει ή δεν ξέρω κι εγώ τι κάνει! Πάτησα το κουμπάκι να ανοίξει το συρτάρι και να βγάλω το δισκάκι' date=' όμως δεν λέει να ανοίξει!Δώστε μου τα φώτα σας να το ανοίξω χωρίς να κάνω επανεκκίνηση! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην αρχίσετε κι αραδιάζετε τις πιθανότητες ανοίγματος του πορτακίου ( ) απ'το γνωστό ανέκδοτο! :twisted:[/quote'] Οταν ανοιγει η διαδικασια εγραφης στο nero οι συσκευες κλειδωνουν! Θελει επανεκιννηση το μηχανημα!(Δυστυχως)Γιατι ακομα και να τα καταφερεις το pc σου δεν θα δουλευει καλα!
MariaTs. Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δεν κάνω εγγραφές με Νέρο. Το Αλκοόλ χρησιμοποιώ συνήθως! Ήθελα δεν ήθελα, αναγκάστηκα και έκανα επανεκκίνηση. Ευχαριστώ όλους σας για την άμεσση ανταπόκριση!
S2Katana Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Εγω βαζω την κορυφουλα ενος κατσαβιδιου και το ανοιγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.