macis Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Πως μπορώ να αντιγράψω ένα dvd dual layer σε ένα δισκάκι single layer(4.7GB);Μιλάω για dvd data όχι ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Πιο ευκολο ειναι να κανεις τον κοπο να ψαξεις λιγο στο forum παρα να κανεις ενα καινουριο topic. Εχει απαντηθει αρκετες φορες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macis Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Έψαξα αλλά όλα αναφέρονται στο να αντιγράψεις ταινίες.Εγώ θέλω data dvd DL να αντιγραφεί σε 4.7GB δισκάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Βασικά όπως και να το δεις, 8 γίγα δεν χωράνε σε 4,7... PS. Μπορείς πάντα να το χωρήσεις... Και το Toast εχει μια τέτοια επιλογή αν επιλέξεις Mac DVD.. Δεν ξέρω παραπάνω, δεν το έχω δοκιμάσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Κάνε το DVD(9GB) αντιγραφή σε ένα φάκελο στο δίσκο σου και μετά επέλεξε χειροκίνητα ποια απο τα περιεχόμενά του θέλεις να μπούν στο πρώτο και το δεύτερο DVD(4,7GB). Αν θέλεις να αντιγράψεις καποιο πρόγραμμα που απο τη "μάνα" του έρχεται σε DL-DVD (πχ Final Cut) τότε απλά ξέχνα το, τα αντίγραφα που θα βγάλεις στα δισκάκια των 4,7GB δεν πρόκειται να δουλέψουν όπως το περιμένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.