Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

bujinkan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα με τιτλο καταστηματα ετσι ωστε οσοι θελουν να μοιραστουν μαζι μας τις εμπειριες τους απο τα διαφορα καταστηματα καλες και κακες οσον αφορα την εξυπηρετηση φιλικοτητα η μη κλπ

απο τους καταστηματαρχες-πωλητες.

θα παρακαλουσα παρα πολυ οταν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι απο ενα καταστημα να αποφευγουμε εκφρασεις οπως¨κλεφτες,απατεωνες κλπ χρησιμοποιωντας ποιο ηπια γλωσσα πχ Απαραδεκτοι:twisted:

επισης οι καλες η κακες εμπειριες θα ηταν καλο να συνδεονται με καποιο περιστατικο και οχι απλως το ταδε καταστημα ειναι super ενω το αλλο ειναι μαπα

Ευχαριστω

ps αργοτερα θα ποσταρω μια πολυ προσφατη απαραδεκτη σταση απο γνωστο καταστημα του κεντρου

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλω να εκφράσω μία προσωπική μου ιστορία που με άφησε άναυδο!

Πριν από 7 χρόνια ήμουν στο Liverpool για μάστερ. Επειδή δεν είχα ηχεία λοιπόν πήγα στο Dixons και αγόρασα κάτι Yamaha 2.1 (ίσως τα καλύτερα ηχεία που είχα ποτέ).

Μετά από περίπου 10 μήνες λοιπόν άρχισαν να κάνουν διακοπές, όμως λόγω του γεγονότος πως θα γύρναγα για καλοκαίρι Ελλάδα δεν τα πήγα πίσω. Θα το έκανα μετά τις διακοπές και λίγο πριν επιστρέψω μόνιμα.

Όταν λοιπόν επέστρεψα, και περίπου κανένα 10ημερο πριν να φύγω μόνιμα για Ελλάδα, βάζω τα ηχεία σε μία πλαστική τσάντα (το κουτί το είχα πετάξει και τα ηχεία ήταν λίγες μέρες πριν να κλείσουν ένα χρόνο αγοράς), ενώ βέβαια είχα χάσει την απόδειξη/εγγύηση αγοράς τους και πάω σα βρεγμένη γάτα στο Dixons.

Μπαίνω μέσα εξηγώ σε έναν πωλητή το πρόβλημα και περιμένω το ξύλο!!! Τα κοιτάει και τι μου λέει ο αθεόφοβος..."Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το έχουμε πλέον. Τι τιμή το αγοράσατε?" Του απαντάω, τσεκάρει και αυτός την τιμή στο σύστημα του και μου λέει: "Δείτε στο μαγαζί αν θέλετε να πάρετε κάτι με την ίδια αξία, αλλίως ελάτε σε εμένα να σας επιστρέψω τα χρήματα."

Εκεί εγώ "τελείωσα", έκανα μία βόλτα και καλά πως κοίταγα και του λέω τα λεφτά πίσω! Χωρίς καμία καθυστέρηση περνάει επιστροφή στο ταμείο και μου γυρνάει 200 λίρες!!!

Τι να πω πια, ότι και να δω, ότι και να ακούσω είναι λίγο. Δεν λέω βέβαια να κάνουν κάτι τόσο "τραβηγμένο" τα ελληνικά καταστήματα, αλλά ρε παιδί μου και η αίσθηση που έχεις πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται δεν μπορεί να συνεχιστεί!

Δημοσ.

μην ξεχνας ομως οτι ο ομιλος που αναφερεσαι "DIXONS" ανηκουν και τα καταστηματα της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και ONEWAY TECHNOSTORES και εχουν αρκετα μαγαζια μηπως ισχυει μονο για εκεινο??? το σκεφτηκες η μηπως εκει πραγματι τηρουν την νομοθεσια και εδω ΟΧΙ γιατι το κανει ο καθενας.

προσωπικη αλλα και επαγγελματικη εμπειρια απο αγορες εχω πολλα περιστατικα μεχρι τωρα ολα καλα χωρις παρατραγουδα γιατι απλα προσεχω το τι αγοραζω και τηρω ολα τα απαιτουμενα για τυχον επιστροφη του προιοντος (αν και δεν εχει συμβει ακομα κατι περιεργο) αρα απο ολους εχω θετικη γνωμη και απο ζωντανα καταστηματα αλλα και απο τα "online" καταστηματα.

Δημοσ.

Ποτε δεν ειχα προβλημα με κανενα μαγαζι,ο λογος ειναι οτι ζυγίζω 100+κιλά.

Στο Πλαισιο εχουν προσπαθησει διαφοροι να μου αναπτυξουν διαφορες θεωριες (πχ δεν το αλλαζουμε αυτο και ας εχετε αποδειξη,και ας ειναι σφραγισμενο γιατι ειναι χθεσινο!-τι λε ρε μεγαλε,γιαρμά αγόρασα;), αλλα τελικα συμφωνουν μαζι μου,και ετσι παραμενω πιστος πελατης!

Δημοσ.

Και αν (λέμε αν) ο πωλητής ζυγίζει 120+ κιλά και είναι δίμετρος τότε τι κάνεις?

Αλλάζεις μαγαζί ή επιστρέφεις μετά από 3 μήνες γυμναστήριο και +30 κιλά μύες? :)

Καλύτερα να τους δίνεις μια πειραγμένη φωτογραφία που να φαίνεσαι αγκαλιά ανάμεσα σε χαμογελαστούς Κούγια και Λαζόπουλο (λέμε τώρα)

για να καταλάβουν τι connections έχεις και τι θα κόλαση θα γίνει αν δεν δεχτούν αλλαγή.

Στα σοβάρά τώρα, στα περισσότερα καταστήματα, αν σε περάσουν για ψιλοάσχετο σου λένε τις απίστευτες ανακρίβειες τόσο στην πώληση

όσο και στις επιστροφές. Βέβαια έχω πετύχει και πωλητές που είναι φωτεινές εξαιρέσεις όχι τόσο από άποψη γνώσεων αλλά σε θέμα σωστής

πληροφόρησης.

Επίσης αν και από το Πλαίσιο δεν έχω παράπονο, δεν μου αρέσει το φακέλωμα στις επιστροφές (στοιχεία κ.λ.π. κ.λ.π.)

Αλήθεια γιατί γίνεται?

Ποτε δεν ειχα προβλημα με κανενα μαγαζι' date='ο λογος ειναι οτι ζυγίζω 100+κιλά.

Στο Πλαισιο εχουν προσπαθησει διαφοροι να μου αναπτυξουν διαφορες θεωριες (πχ δεν το αλλαζουμε αυτο και ας εχετε αποδειξη,και ας ειναι σφραγισμενο γιατι ειναι χθεσινο!-τι λε ρε μεγαλε,γιαρμά αγόρασα;), αλλα τελικα συμφωνουν μαζι μου,και ετσι παραμενω πιστος πελατης![/quote']

Δημοσ.

Λοιποοοννν αυτες τις μερες ψηνομουν για το laptop της vero και αφου ψαχτηκα το βρηκα στο play247 που ειμαι και πελατης 1230ευρω και στο ram-shop στη στουρναρη για 1290 ευρω.πριν το παραγγειλο απο το site του play247 (ελεγε διαδεσιμο)για καλο και για κακο τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα το παραλαβω

σε 3 μερες(ενω κανονικα σε διαθεσιμο προιον το παραλαμβανεις την επομενη με courier.anyway πανω στην καψα παιρνω τηλ το ram shop και αφου συζητησαμε με τον πωλητη για την επιλογη μου,ο οποιος ηταν πολυ εξυπηρετικος απο το τηλ)καταληγουμε στο οτι αν κατεβαινα αθηνα(ειμαι απο επαρχια) θα μου το εφερνε επιτοπου απο τη μαμα εταιρια(oktabit)του αναφερω κιολας οτι στο ιντερνετ ειναι 60 ευρω φτηνοτερο και μου λεει οκ κατι θα κανουμε και εμεις.(η αγορα μετρητοις εννοειται)κατεβαινω λοιπον αθηνα μπαινω στο ram ηταν μια γυναικα μου λεει περιμενετε κανα μισαωρο το φερνουν(ουτε ενα νερακι ενα καφεδακι δεν μου προσφερε)φτανει το προιον μετα απο καμια ωριτσα μου κοβει τιμολογιο(μου το αφησε απο 1290 1270 ευρω.ρωταω για κανα δωρακι μια τσαντουλα μεταφορας η κανενα mouse μπααα μου απανταει με ενα στυλ λες και αγορασα κανα προιον των 100ευρω

της αναφερω ευγενικα οτι εγω τους προτιμησα και ας ηταν κατα 60ευρω ποιο ακριβοι απο το Play247 και μου λεει μπααα δεν υπαρχει περιπτωση.anyway τους λεω ευχαριστω πολυ γεια σας και ουτε καν γεια δεν μου ειπε.

πειτε με υπερβολικο αλλα για μενα η σταση τους ηταν επιεικως Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η:twisted:

PS φυσικα και δεν προκειται να ξαναπατησω και ασ μεινει το τελευταιο μαγαζι σε ολο τον πλανητη

Δημοσ.
Λοιποοοννν αυτες τις μερες ψηνομουν για το laptop της vero και αφου ψαχτηκα το βρηκα στο play247 που ειμαι και πελατης 1230ευρω και στο ram-shop στη στουρναρη για 1290 ευρω.πριν το παραγγειλο απο το site του play247 (ελεγε διαδεσιμο)για καλο και για κακο τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα το παραλαβω

σε 3 μερες(ενω κανονικα σε διαθεσιμο προιον το παραλαμβανεις την επομενη με courier.anyway πανω στην καψα παιρνω τηλ το ram shop και αφου συζητησαμε με τον πωλητη για την επιλογη μου' date='ο οποιος ηταν πολυ εξυπηρετικος απο το τηλ)καταληγουμε στο οτι αν κατεβαινα αθηνα(ειμαι απο επαρχια) θα μου το εφερνε επιτοπου απο τη μαμα εταιρια(oktabit)του αναφερω κιολας οτι στο ιντερνετ ειναι 60 ευρω φτηνοτερο και μου λεει οκ κατι θα κανουμε και εμεις.(η αγορα μετρητοις εννοειται)κατεβαινω λοιπον αθηνα μπαινω στο ram ηταν μια γυναικα μου λεει περιμενετε κανα μισαωρο το φερνουν(ουτε ενα νερακι ενα καφεδακι δεν μου προσφερε)φτανει το προιον μετα απο καμια ωριτσα μου κοβει τιμολογιο(μου το αφησε απο 1290 1270 ευρω.ρωταω για κανα δωρακι μια τσαντουλα μεταφορας η κανενα mouse μπααα μου απανταει με ενα στυλ λες και αγορασα κανα προιον των 100ευρω

της αναφερω ευγενικα οτι εγω τους προτιμησα και ας ηταν κατα 60ευρω ποιο ακριβοι απο το Play247 και μου λεει μπααα δεν υπαρχει περιπτωση.anyway τους λεω ευχαριστω πολυ γεια σας και ουτε καν γεια δεν μου ειπε.

πειτε με υπερβολικο αλλα για μενα η σταση τους ηταν επιεικως Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η:twisted:

PS φυσικα και δεν προκειται να ξαναπατησω και ασ μεινει το τελευταιο μαγαζι σε ολο τον πλανητη[/quote']

δεν βλεπω τιποτα ασχημο στην συμπεριφορα της. νομιζω θυμαμαι ποια ειναι αυτη. αν ηθελαν να σου δωσουν καποιο δωρο θα στο εδιναν μονοι τους τι καθεστε και ζητατε.

Δημοσ.

φιλε devil-will-cry το ολο post μου δεν εχει να κανει με το δωρο(στο κατω κατω

χεστηκα για μια τσαντα αξιας 10-15ευρω) αλλα στο οτι η γενικη σταση απεναντι στον πελατη σε μια μεγαλη αγορα(1270ευρω) ηταν απαραδεκτη.επειδη καταστημα εχω και εγω αν ερθεις στο καταστημα μου για μια αγορα αυτης της αξιας και καφεδακι θα σε κερασω και συζητηση θα σου ανοιξω για την αγορα σου

και στο τελος θα σε ευχαριστησω κιολας που με προτιμησες :-D

thats the point φιλε μου

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον bujinkan. Τελικά είναι στον άνθρωπο. Μερικοί που κάνουν τη δουλειά τους με το ζόρι, αυτό φαίνεται και γίνονται αγενείς με τον τρόπο τους. Λογικό να μην ξανααγοράσεις από εκεί. Το κακό όμως είναι πως τους αφήνουμε να εξυπηρετούν έτσι και δεν λέμε κουβέντα, απλά φεύγουμε και σκεφτόμαστε ότι δεν θα ξαναπατήσουμε εκεί. Εγώ θα έλεγα να στείλεις ένα mail και να πεις το και το, ήρθα για αγορά 1300 €, κάθησα τόση ώρα, η συμπεριφορά για μένα ήταν άσχημη, ουτε γεια ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα. Έτσι ώστε να το ακούσουν και να δουν ότι έχασαν έναν πελάτη. Μπορεί να μην ιδρώσει το αυτί τους, αλλά μπορεί και να έχει κάποιο μικρό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Εχει απολυτο δικιο ο bujinkan.Χαρη τους κανουμε που ψωνιζουμε απο αυτους.Αλλωστε ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και ουδεις αναντικαταστατος.

Δημοσ.

Στο θεμα μας τωρα, εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το eshop.Αν εξαιρεσουμε καποιες μικροκαθυστερησεις στις μεταφορες, κατα τα αλλα ειναι πολυ εξυπηρετικοι και συνεννοησιμοι.Και απο τιμες αψογοι.

Δημοσ.

sumfwnw pws to RAM-SHOP exei ligo tsimpimenes times kai apo sumperifora sto mikro idiws katastima den skizoun. mallon exoun piksei kai apo pelates pou lene to makru tous kai to konto tous alla auto den einai dikaiologia giati opws kai na ginei etsi einai i agora kai autoi einai oi pelates ti na kanoume; as anoigan turopitadiko. to kalo me to sugkekrimeno katastima einai kai gia auto tous protimw polles fores einai oti exoun sxedon ta panta etoimoparadota.

Δημοσ.

Emena proswpika me xalaei poly to "monopolio" twn Plaisio se kapoies perioxes.

An k den mporw na pw apo taxythta/eksyphrethsh einai sxedon teleioi,den m'aresei omws to oti exoun mono sygekrimena "eksarthmata" apo merikous kataskeuastes me ligoterh poikilia ap'oti aksizei gia mia toso megalh alysida katastathmatwn(exw parathrhsei epanhlhmena oti den exeis para 1-2 enalaktikes

se ka8e idos k synh8ws ths idias etaireias).Den kserw apla 8elw na dw an to exei parathrhsei k kanenas allos:P

Apo thn allh,epeidh prosfata agorasa kapoio game k se sygrish me e-shop to plaisio eixe kalyterh timh gia online agora to phra apo ekei kai mporw na pw oti me afhsan ypereuxaristhmeno ka8ws thrhsan thn "yposxesh" tous k to eixa thn epomenh xwris xrewsh vevaia k stis wres pou eprepe xwris kan na xreiastei thlefwnikh epikoinwnia.

Oso gia to 8ema ths eksyphrethshs(exw doulepsei etsi me to xamogelo kolhmeno:P)einai to 50% twn logwn pou 8a se kanei na epistrepseis sto sygekrimeno katasthma kai na ais8anesai akoma poio xaroumenos gia thn teleutaia sou agora.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...