kirileman Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μα δεν είναι πιο πορωτικό από τα προηγούμενα; Φέρνει λίγο σε κόμικ με την καλή έννοια. Θυμηθείτε κάποιες κινήσεις του Γούλβεριν, τη Φοίνιξ, κλπ
DimAslan Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μα καλά, δεν σας φάνηκε να έχει τεράστια σκαλοπάτια / κενά στην ροή της ιστορίας; Ξέρω ότι ήταν δύσκολο με τόσους νέους χαρακτήρες και να εστιάσει όσο έπρεπε και να δείξει όλα όσα έπρεπε ή ήθελε ή θα θέλαμε... Ίσως αν ήταν τετράωρη η ταινία... Αλλά κάπου ένοιωθα την ανομοιομορφία, την μη ομαλή μετάβαση από τους χαρακτήρες στην δράση... Σϊγουρα τα εφέ ήταν τέλεια, οι χαρακτήρες πολύ καλοί (εκτός από μερικούς που δεν έπειθαν) αλλά το σύνολο...
giorgos th. Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ma prota ap`ola parousiase tous xaraktires lathos px Jaggernaut,Archangel..
stranger_77x Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μα καλά, δεν σας φάνηκε να έχει τεράστια σκαλοπάτια / κενά στην ροή της ιστορίας; Mesa se ligotero apo 30sec mas eksigoun mes Xavier giati i Jean einai Phoenix kai outo katheksis. Kanonika ola afta gia na eksifithoun kai gia na katanoithoun xriazotan mia tenia apo moni tis. Oso gia ta lathi pou eipothikan prin, gia osous kseroun ligo X-Men history o Juggernaut den einai mutant kai epeisis einai eterothalis aderfos tou Xavier
Hal9000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Fox Confirms X-Men 4 'Οχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό ειδικά ύστερα από τη τρελή πορεία που κάνει το 3 στο box office
stranger_77x Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 X-Men in final fling, spinoff films not ruled out Monday May 22 1:38 PM ET The successful X-Men fantasy film franchise came to a close at the Cannes film festival on Monday with "X-Men: The Last Stand," bringing together the mutant superheroes for one last action adventure. The ending could allow for a fourth installment and director Brett Ratner was asked whether the Marvel comic adaptation could in fact spawn a "Next Generation" series. "I must say that in my opinion ... there will not be an X-4. This will be the last stand," he told a news briefing after a press screening in Cannes, where the movie is not in the main competition. But he added: "That doesn't mean there won't be a spinoff, a Wolverine movie, a Magneto movie, a Professor X movie. There's a lot of opportunities. http://movies.yahoo.com/mv/news/va/20060522/114833028000.html Sorry alla to Link pou mas dineis einai apo tis 26/1 bebaia meta tin treli epitixia pou exei i tenia sto Box Office mporei kai afta pou leei o Ratner na alaksoun
Em_Zed Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Για μένα που δεν ξέρω την ιστορία των κόμικ, δεν χτύπησαν πολύ άσχημα αυτά τα κενά που αναφέρετε. Από την άλλη είναι φυσικό να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να εξηγήσεις κάτι - και μένα μου φάνηκε λίγο πρόχειρη η εξήγηση της διπλής προσωπικότητας. Την θεωρώ τεχνικά καλύτερη από τις 2 προηγούμενες. Επίσης θεωρώ ότι θα έπρεπε να λέγεται xmen 3 : tha dark phoenix saga μιας και η Phoenix είναι ΟΛΑ τα λεφτά. Οι σκηνές στις οποίες κάνει τα κόλπα της μ'άφησαν με ανοιχτό το στόμα, με αποκορύφωμα την πρώτη στο σπίτι που κυριολεκτικά είχα ανατριχιάσει. Το βλέμα της, τα μάτια της, τα μαλλιά της.. πιστεύω ότι η Jannsen έδωσε ρέστα σε αυτή την ταινία και σε αυτό τον ρόλο ειδικά. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο τα πράγματα έγιναν έτσι στα βιβλία. Πχ, όταν έβγαινα, άκουσα κάποιον που προφανώς τα είχε διαβάσει να λέει, αυτό δεν ήταν xmen. Πιστεύω ότι αν ήμουν στην θέση του να είχα σπαστεί, αλλά επειδή δεν τα έχω διαβάσει αρκέστηκα σε αυτά που είδα, δηλ. τους ήρωες και αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν αυτή η ταινία είχε λιγότερη πλοκή από την 2η, που για μένα είναι η καλύτερη της τριλογίας. Κι αυτό γιατί έχω την εντύπωση ότι όλα γύρναγαν γύρω από την phoenix, άντε και τον wolve και την storm. Aπό θέμα σκηνοθεσίας σεναρίου δεν μπορώ να πω ότι κάτι με χάλασε ιδιαίτερα - αν και ενοχλήθηκα λίγο από 1-2 κωμικές στιγμές με τον wolverine. Πιστεύω πάντως ότι ο σίνγκερ χαλαρά θα μας έδινε κάτι καλύτερο μιας και έχει μεγαλύτερη σχέση με το αντικείμενο, ενώ ο "νέος" πήγε στο πλατώ 2 μήνες πριν αρχίσει η παραγωγή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανε καλή δουλειά. Ωραία ταινία, χάρμα οφθαλμών, αποζημιώνει περισσότερο τους φαν του είδους παρά τους φαν των κόμικ. Αν την βαθμολογούσα, θα της έδινα 7/10. Μου είναι δύσκολο να με φανταστώ να την παρακολουθώ σε dvd, μιας και η εμπειρία του σινεμά ήταν αξεπέραστη. Βέβαια με 'κεινη την 40αρα που είδα στο Τ3 και το αντίστοιχο home cinema δε νομίζω να έχω πρόβλημα !! Υ.Γ. Διάβασα στο imdb.com ότι η ταινία δεν τελειώνει με τους τίτλους τέλους. Ότι μετά τους τίτλους, δείχνει και καλά ότι ο Xavier, πριν τον φάει η phoenix, μετέφερε το 'πνεύμα' του στο σώμα ένος άντρα σε κώμα - εκείνου προφανώς που έδειχνε στην βιντεοταινία στο μάθημα, στην αρχή της ταινίας. Επομένως δεν πέθανε. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε γιατί δεν το είδα; Και όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι όσοι είδαν την ταινία; Ποιος θεώρησε ότι ήταν ασήμαντο για να μην το δείξει; Συνέβη και αλλού αυτό;
Toufas Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 to skiniko me tin gefira pou egine i mera - nixta den to prosekse kaneis?
stranger_77x Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Διάβασα στο imdb.com ότι η ταινία δεν τελειώνει με τους τίτλους τέλους. Ότι μετά τους τίτλους, δείχνει και καλά ότι ο Xavier, πριν τον φάει η phoenix, μετέφερε το 'πνεύμα' του στο σώμα ένος άντρα σε κώμα - εκείνου προφανώς που έδειχνε στην βιντεοταινία στο μάθημα, στην αρχή της ταινίας. Επομένως δεν πέθανε. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε γιατί δεν το είδα; Και όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι όσοι είδαν την ταινία; Ποιος θεώρησε ότι ήταν ασήμαντο για να μην το δείξει; Συνέβη και αλλού αυτό; kai egw kati tetio iksera alla sta Ster pou piga kai eida tin tenia anapsan ta fota xoris na exoun teliwsei oi titloi, opote theorisa oti i ekstra skini pou enwousan itan ekeini sto telos me ton Magneto na metakinei to metaliko pioni. Tora an yparxei kati allo elpizw na to dw otan tha kikloforisei to DVD. P.S. Oso afora to komati tis tenia pou afora tin Phoenix, me ekseresi kapoies skines tis brika para poly kales. To Dark Phoenix Saga mporei na einai i agapimeni mou istoria Comic alla tha to thewrousa para poly gelio an eblepa na emfanizontai eksogioinoi kai tin Phoenix na katastrefei oloklirous planites opws kai ekane sto comic. Theorw oti i Jannsen itan apithani ston rolo kai oti kataferane na apodwsoun tin "Dark" Phoenix poly sosta.
Rising1980 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Η ταινία ήταν καλή, δεν με απογοήτευσε. Και μόνο που είδα τον αγαπημένο μου Beast στην οθόνη (αν και σε άσχετο πλην επιτυχημένο πόστο), αποζημιώθηκα. Η σκηνή με τη γέφυρα ήταν λίγο over the top αλλά ok, blockbuster πήγα να δω. Η Jean Grey-Phoenix ήταν φοβερά ανατριχιαστική. Λίγο οι σκηνές στο δάσος με ξενέρωσαν (σαν goth Woodstock μου έμοιαζε). Σκηνή ανθολογίας, η προσπάθεια του Wolverine στο φινάλε να πλησιάσει την Dark Phoenix. Όλα τα λεφτά.
fits13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Pedes kai emena moy arese arketa an kai xenerwnw poy itan to teleytaio xmen kai den tha vgaloyn allo. kai kati allo sto telos den itan anagi na pethanei i tzin an pigenane konta tis to paidi tha exane tis dinameis tis kai meta eite tha tin iremoysan opws tosa xronia eite tha tis kanane tin enesi kai tha ginotane anthrwpos. alla apopsi moy. kata t' alla m' arese arketa san tainia poli perissotero apo tis 2 proigoymenes tis krima poy den tha vgaloyn allo xmen.
silencer51 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Το είδα πριν λίγο. Σε γενικές γραμμές αρκετά καλό, χειρότερο του 2 σίγουρα αλλα με αρκετές εντυπωσιακές σκηνές. Η υπόθεση ηταν αρκετά ενδιαφέρουσα και σίγουρα καλύτερη ως concept απο τα πρώτα 2. Μερικοί διάλογοι ηταν μέτριοι, η ηθοποιία καλή και η σκηνοθεσία copy-paste Singer (οχι οτι ειναι κακό αυτό). SPOILER BELOW: Αληθεύει αυτό με τη σκηνή μετά τα end credits? Αυτό που με ξενέρωσε στην ταινία ηταν οι διάφοροι θάνατοι, ειδικά του Xavier...
qspock Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Το ειδα, μια χαρα δραση ειχε, εφφε, θυμιζε πολυ τα κομικς στις σκηνες δρασης, εδειξε αρκετους Mutants. Ενταξει, δεν ηταν τοσο μπλα μπλα, θα επρεπε να εχει παραπανω οπως αυτα του singer, αλλα γενικα με ικανοποιησε πολυ. Εννοειται οτι ειναι ταινια για σινεμα! Καλα σοβαρα μιλαμε, ειχε σκηνη στο τελος κι εμενα μου πεταξαν το STAR FM στα STER? Τα λεφτα μας πισω να ζητησουμε ΟΛΟΙ! Επειδη σηκωθηκαν οι καφροι και δεν ειδανε ουτε καν τον Magneto στο τελος, εγω τι φταιω και μου κοψανε τους τιτλους? Θα παω να ζητησω πισω τα φραγγα μου, σοβαρα μιλαω, σπαστηκα! Καποτε ουτε διαλλειμα κανανε, ουτε τιτλους κοβανε... Μπορει κανεις να επιβεβαιωσει για τη σκηνη μετα τους τιτλους τελους?
Geokon Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Λοιπόν ξεκινάμε: Καλύτερη από τις άλλες 2 πιστεύω, για τον μοναδικό λόγο ότι πας να δεις X-Men με mutant powers και μπόλικα εφέ και όχι, π.χ. τον Κώδικα Ντα Βίντσι με την τρελή υπόθεση που άμα ανοιγοκλείσειςτα μάτια σου έχεις χάσει την μισή υπόθεση. Γενικά κοιτάξανε να το κάνουν πιο καλό από όλες τις απόψεις, και ειδικά η Jean τα έσπαγε! ~~~~~~~SPOILER~~~~~~~~ Ας μου πει κάποιος ότι δεν υπάρχουν τόσοι θάνατοι στα κόμικς επίσης. Δηλαδή σε κάποιες φάσεις έλεγα "Άντε ποιός άλλος έχει σειρά". Επίσης το ξέρω ότι ο Γουλβερίν έχει healing αλλά νόμιζα ότι ήταν σε ποιό αργό και λογικό βαθμό. Και κάτι ακόμα...είχε λίγο ξενέρωτο τέλος ή μου φένεται?? Δηλαδή εκεί που δείχνει τον Γουλβερίν στο μπαλκόνι περίμενα και κάτι άλλο...δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά κάτι ακόμα...έλεος τόσοι πέθαναν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.