{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Kala o enas leei kaloustiko, o allos trelo kala oti na ne...
kirileman Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Γούστα. Κάποιος μπορεί να χαλαστεί πολύ επειδή πεθαίνει πχ ένας βασικός χαρακτήρας και να κολλήσει εκεί, κάποιος άλλος να το παραβλέψει και να τη δει αλλιώς τη δουλειά. Το σίγουρο είναι πως όποιος σκηνοθέτης και να αναλάμβανε την ταινία, θα είχαμε παράπονα. Είναι τόσα πολλά τα "θέλω" των οπαδών της σειράς...
Panathachamp Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δηλαδή αν μου άρεσαν τα 2 προηγούμενα χωρίς να έχω την παραμικρή σχέση με τα κόμικς δε θα χαλαστώ και τόσο ε;
stranger_77x Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Γούστα. Κάποιος μπορεί να χαλαστεί πολύ επειδή πεθαίνει πχ ένας βασικός χαρακτήρας και να κολλήσει εκεί, κάποιος άλλος να το παραβλέψει και να τη δει αλλιώς τη δουλειά. Το σίγουρο είναι πως όποιος σκηνοθέτης και να αναλάμβανε την ταινία, θα είχαμε παράπονα. Είναι τόσα πολλά τα "θέλω" των οπαδών της σειράς... den isxiei kati tetio, i tenia itan apo metria ews kaki se sxesi me ta proigoumena 2, kai eimai sigouros pws an o Singer kai o De Santo den eixan figei apo ton project, tote tha eixame dei kati sto epipedo twn proigoumenwn 2, alla ti perimeneis apo mia tenia pou to proigoumeno kalokairi den eixe skinotheti kai 25 maiou paizotan stous kinimatografous. O Ratner ekane apla oti tou eipan oi producers gia na bgaloun lefta, diladi pame apo mia skini action stin alli, plakwnoume tin tenia sta efe kanontas yperbolares kai skotwnoume kai kanenan xaraktira gia na entipwsiasoume kai na dwsoume dramatiki aisthisi, kai apo senario kai istoria 0. Ase pou eipan pws afou einai to telefteo tis seiras, as ta kanoume ola pou***a kai na min afisoume tpt orthio. Kai oso gia ta thelw pou anafereis file Kirileman, afto pou ithela egw proswpika itan na dw kati aksioprepes kai sto epipedo twn proigoumenwn 2 kai den me eniaze an tha diksei tin Dark Phoenix, i to danger room, ktl ktl ktl, apla i tainia afti apotinxanei na kalipsei ola afta pou tha tin ekanan ena aksio synexisti tis seiras
kirileman Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Σύμφωνοι, αλλά τι ακριβώς είπα που δεν ισχύει; Ότι δεν θα είχαμε παράπονα όποιος και να έκανε την ταινία; Ότι σε κάποιον μπορεί να αρέσει και σε κάποιον άλλον όχι; Οι προηγούμενες δυο ήταν αξιοπρεπέστατες, δεμένες ταινίες, αλλά δεν είχαν ενθουσιάσει κανέναν, θα μπορούσαν να ταν πολύ καλύτερες. Πολλά από αυτά που μου έλλειψαν τα είδα στην τρίτη. Το αν είναι συνολικά καλύτερη ή όχι το συζητάμε. Χρειάζεται, πάντως, και το στοιχείο του εντυπωσιασμού, ειδικά σε τέτοιες ταινίες.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Kαι βέβαια οι προηγούμενες ενθουσίασαν κάποιους(αρκετούς)όπως και όλες οι ταινίες "θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες".
stranger_77x Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 den yparxei tenia pou den tha mporouse na einai kaliteri, apla sigoura an tin tenia tin eixe kanei o Singer tha eixame mia poly kalyteri tenia kai poly ligotera parapona
kirileman Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Kαι βέβαια οι προηγούμενες ενθουσίασαν κάποιους(αρκετούς)όπως και όλες οι ταινίες "θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες". Δεν το είπα έτσι (αύριο θα βρέξει, η θα χιονίσει ή θα κάνει καλό καιρό), απλά θυμάμαι πολύ καλά πως δεν έλεγε κανείς και τα καλύτερα λόγια. Μια ωραία ταινία δράσης, έλεγαν όλοι, τίποτα το συγκλονιστικό, ενώ τώρα τις αναπολούμε λες και ήταν οι ταινίες της χιλιετίας (κλασσική περίπτωση τύπου "τι καλά που ήταν τότε, τα παλιά τα χρόνια" όταν κάτι περνάει στη σφαίρα του "μύθου" και ξεχνιούνται τα αρνητικά). Νομίζω, για να τελειώνω, ότι το Xmen3 ήταν σίγουρα διαφορετικό, καλύτερο σε κάποια σημεία, υστερούσε σε άλλα. Προσωπικά μου άρεσε πολύ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 guys einai ontos trilogia?I pezei na vgoun kiala...vasika molis to eida kai den mporo na po oti trelathika kiolas alla itan kalo...opos kai ta proigoumena...
insomniac_new Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 σίγουρα θα βγει και 4ο γιατι αφησε υπονοούμενα το 3ο στο φινάλε
stranger_77x Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 exoun dilosei pws den tha bgei allo X-Men, outos i allos ta mamisan ola stin tenia, oso gia ta yponoumena sto telos afta einai giati etoimazoun tenies Wolverine kai Magneto kai den nomizw na ginetai afto me ton Magneto na min exei dynameis
haunter_2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Είδα την ταινία το σαββατοκύριακο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Συνεχής δράση και φοβερά εφέ.Ειδικά όταν η phoenix τα παίρνει ατην κράνα και τα κάνει όλα ...πόρνη,όλα τα λεφτά. Θα μπορούσε να γίνει και Χ-men 4.Υπάρχουν αρκετοί χαρακτήρες ακόμα που θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Την είδα και εγώ. Καλή ήταν αλλά δεν τρελλάθηκα κι όλας. Τα 1 και 2 τα έχω για καλύτερα. Αξίζει να την δει ένας fan του είδους.
giorgos th. Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 poli kalo to ergo.to best apo ta 3 xalara.4 den prokeitai na vgei omos. den tha antexa ki alla terastia lathi stin istoria ton X-men..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.