Kyro Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 pedia afou sas volevei ego den mporo na po tipota. ego protimo anti na exo 1 i 2 esoterikous kai 1 eksoteriko na tous exo olous esoterikous se morfi raid 0 kai ante na exo kai allon 1 gia backup (pali esoteriko). ta arxeia ta metafero me flasakia kai diskakia dvd (se periptosi metaforas polon GB ontos o eksoterikos diskos volevei alla de mou exei xriastei pote kati tetio) kala re skullman pano stous diskous kimase ta vradia; pou tous vazeis olous aftous; xm ego leo otan erxete kananeas filos na tou ferneis ton kafe se disko (otan erxonte perisoteroi na tous pigeneis ton kafe se afton me ta polla partitions gia na min mperdevonte) na leme kai kamia mlkia na gelame ligo
skullman Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Σκέψου οτι από την λόξα μου, δεν είχα πια τι να τους κάνω, και άρχισα τους πειραματισμούς! Εβαλα παράθυρο από πλέξιγκλας σε 1 Seagate, αλλά λόγω κακού χειρισμού στην συναρμολόγηση, τα φτυσε (Ζημιά στην κεφαλή,λόγο χοντρού πλέξι και έλλειψης αποστατών που μπήκανε μετά)! Όπως βλέπεις τώρα από την υπογραφή, ψάχνω ίδιο δίσκο να του βάλω το καπάκι που έχω ήδη φτιάξει!
gregdais Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 ti kolima einai afto pou vlepo me tous eksoterikous diskous. gia pio logo kanete ena disko eksoteriko; gia metafora arxeion; ta usb flasakia 1-2 GB de sas kanoun; mou fenete asimforo kai me provlimata apoti vlepo edo. Φίλε μου σουπερ χαλια thread και στο λέω τελείως φιλικά χωρίς να θέλω να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πάρε μερικές απαντήσεις: 1.γιατί πέρνεις 3 ghz cpu;;; δεν σου φτάνει ένας 166mhz;;; 2. που ξέρεις εσύ τι ογκο μπορεί ο οποιοσδήποτε να χρειαστεί να μεταφέρει 3. πλέον με τις γρήγορες συνδέσεις (ας τις κάνει ο Θεός...) ο γκος που αναφέρεσαι κατεβαίνει σε μισή με μια μόλις ημέρα. 4. ο εξωτερικός δίσκος είναι χρήσιμος για 10αδες πράγματα και όχι μόνο για μεταφορά δεδομένων... (αντίγραφα ασφαλείας, temp downloading storage, data storage) και έχει την δυνατότητα ευκολης τοποθέητησης του σε οποιοδήποτε μηχάνημα. 5. είναι αρκετά γρήγοροι και υποστηρίζουν μεγάλους δίσκους για να μπορείς να αποθηκεύσεις και να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία... (divx movies, dvd backups, game backups, mp3. video clips κτλ) 6. ένας 2.5" εξωτερικός είναι ότι πιο βολικό μπορεί να έχει κάποιος πάνω του. 7. που ζεις και μιλάς για άνεση στα 1-2gb?? 8. δεν έχει όριο ζωής όπως τα φλασακια (που τα θεωρώ και αυτα πολυ χρήσιμα)
Kyro Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 gregdais den tha sou apantiso kan. kai ama den katalaveneis gia pio logo ekana to thread kai ti grafo den fteo ego. xoris pareksigisi vevea!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.