Kyro Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ti kolima einai afto pou vlepo me tous eksoterikous diskous. gia pio logo kanete ena disko eksoteriko; gia metafora arxeion; ta usb flasakia 1-2 GB de sas kanoun; mou fenete asimforo kai me provlimata apoti vlepo edo.
Eddy_Gordo Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Nai alla an ego thelo na doso se ena filo mou mousika cd,games,mp3,videos,dvds se kamia den tha ta doso me flasaki...
ppetr Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ο μοναδικός και κυριότερος λόγος είναι η γρήγορη μεταφορά πολλών δεδομένων
Kyro Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ypraxoun kai ta diskakia dvd gia megala arxeia. tora an thes na metafereis sixna tosa pola arxeia kai megala mazemena to katalaveno alla oi perisoteroi de nomizo na to kanoun afto sixna.
MasterX Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Είναι και πολύ καλή λύση για backup.. Όταν δεν τον έχεις συνδεδεμένο δεν κινδυνέυει από ιους αλλά κυρίως δεν κινδυνέυει από από την ΔΕΗ που μπορεί ανα πάσα στιγμή να σου κάψει οτιδήποτε έχεις πάνω στο PC. Και φυσικά έχεις κανα καλύτερο τρόπο να μεταφέρεις 100-200ΜΒ αρχείων (mp3 ή ότιδήποτε άλλο) σε άλλο PC??? Και δεν κοστίζει απαραίτητα πολύ, αν πάρεις ένα κανονικό δίσκο χρείαζεται να αγοράσεις μόνο ένα κουτάκι...
worldcitizen Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Εγώ έχω 2 μηχανήματα στο δωμάτιο μου, και θέλω 1.πότε να κατεβάζω από τον ένα και πότε από τον άλλο 2. Backup 3. Restore 4. Και βάλε διάφορα.. (κάτι που με το LAN γίνεται δύσκολο, 2 πισια ανοικτά, πιο αργή εγγραφή ανάγνωση, τρώει πόρους κτλ) Ο Εξωτερικός είναι ότι πρέπει.. Κι άλλος ένας είναι ότι όταν πάω στο χωριό μου, θέλω τα δεδομένα μου μαζί μου..
sharky.gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μεταφέρει μεγάλο ογκο δεδομένων: > Γρήγορα > Με ασφάλεια > Είναι εύκολα επαναγράψιμος > Δεν έχει κόστος αναλώσιμων > Δεν απαιτεί ειδικό λογισμικό για την εγγραφή των δεδομένων > Το μόνο που απαιτεί είναι μια ελεύθερη USB.
e-tic Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Έχεις το γαφείο σου και τη δουλειά σου παντού μαζί σου. Έγγραφα, προγράμματα, τραγούδια, βίντεο κτλ. Ένα flashάκι 2GB κοστίζει ~55euro -> 27,5E/GB HDD 2,5" 80GB + case ~120euro -> 1,5E/GB
Imagine Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ασχολούμε με την φωτογραφία αλλά και CAD / 3DS... Έχω περί των 100GB φωτογραφιών τις οποίες εμπλουτίζω, επεξεργάζομαι, διατηρώ σε 2-3 εκδόσεις την κάθε μία (RAW, JPEG μπορεί και TIFF). Έχω ένα τεράστιο όγκο αρχείων στο "My Documents" από τα τελευταία...7-8 χρόνια που πρακτικά καθημερινά χρησιμοποιώ το PC μου. Με τι μπορώ να κάνω ταχύτερα και πιο αξιόπιστα backup; Τέλος ο εξωτερικός σκληρός δεν είναι μόδα τελευταίου καιρού...μόλις πριν κάνα μήνα είδαμε ευρέως να κυκλοφορεί 1GB flash disk που να κοστίζει κοντά στα €30...μέχρι τώρα δίναμε 100άδες για κάτι ανάλογο, την στιγμή που με τα ίδια λεφτά πριν 2 χρόνια αγόρασα 2.5" 40GB δίσκο με USB 2.0 powered κουτάκι - 40GB στο μέγεθος πορτοφολιού. Έχω και έναν 200GB USB 2.0 ο οποίος λίγο-πολύ γεμίζει σταδιακά και θα χρειαστώ 2ο ή απλά μεγαλύτερο... Τώρα σκέψου πόσο χρόνο θέλεις να βρεις κάτι σε "γεμάτα" DVD-R συνολικού όγκου 200GB δεδομένων, να αλλάξεις κάτι και να το προσθέσεις στο backup...ξανά, και ξανά... Και όλα αυτά για να χαλάσει μετά από 5 χρόνια; Όχι...τα έχω όλα ταυτόχρονα σε 2 σκληρούς...έναν μέσα, έναν έξω...
novice21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ti kolima einai afto pou vlepo me tous eksoterikous diskous. gia pio logo kanete ena disko eksoteriko; gia metafora arxeion; ta usb flasakia 1-2 GB de sas kanoun; mou fenete asimforo kai me provlimata apoti vlepo edo. File Kyro,den einai kollhma opws les,einai sygxronh anagkh,ta shmerina data einai terastia kai polla,xwria oi eykolies pou proaneferan ta paidia pio panw.Mallon h parathrhsh sou einai atoph.Exw 6 sklhrous,oi 2 200arhdes,einai ekswterikoi usb2,kai mallon paw gia trito se ligo kairo apo oti blepw.Panta filika...
polaki Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Εγω εχω 3 εξωτερικους γιατι δεν θελω να γεμιζω το case μου! Οι εξωτερικοι τωρα ειναι ολοι 80αρηδες. Τους εβγαλα απτο pc, και δεν ειχε νοημα να τους πουλησω οποτε τους εβαλα σε κουτια! Και φυσικά εκει εχω το backup των σημαντικών δεδομένων!
novice21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Polaki, eisai the very first,mallon paw kai egw gia ton trito.Na shmeiwsw,oti oi dyo usb,douleyoun me kanoniko trofodotiko 350ari,apo ena palio case,me eidika fisakia bebaia,pou teriazoun sta koutia usb,Epeidh ta trofodotika twn koutiwn,zestenontousan para poly, ta kathrghsa.
Kyro Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 xmm malista. ok mou lithike i aporia an kai ton polaki ton vrisko ligo ipervoliko. den gemizeis to case kai gemizeis to xoro ekso apo to case . pantos gia to backup pou lete poloi, afto mporei na ginei asxeta me to an einai eksoterikos i esoterikos o diskos kai yparxei panta i periptosi na xalasei o eksoterikos (perisotero apo enan esoteriko logo metakiniseon, kradasmon ktl). pantos o monos logos pou tha ekana mia tetia agora (prosopiki apopsi) tha itan apoklistika gia sixni metafora meglaou ogkou dedeomenon (5GB kai pano pou den ta xoraei ena dvd diladi). sta usb pragmati ton telefteo kero exoun arxisei na peftoun oi times stis megales xoritikotites, prin itan pio ikonomiko na pareis neo disko.
accipio Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το πιο σωστό backup είναι αυτό που γίνεται σε μέσο που βρίσκεται σε χώρο διαφορετικό από αυτόν των δεδομένων (δηλ. το pc), γιατί έτσι αυξάνεται η ασφάλεια. Άρα, ο εξωτερικός σκληρός είναι σ' αυτόν τον τομέα πολύ καλή λύση, ειδικά αν τον έχουμε σε ασφαλές μέρος και τον συνδέουμε στο pc μόνο για τη λήψη backup ή το restore.
skullman Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Χμμ, για να δούμε, στον PIII 2 80άρηδες για λειτουργικό και data. Στον 3700+ 1 250άρη Sata II και για τα δύο, χωρισμένος σε 2 partition και το λαπτόπι 100GB ίδιες συνθήκες. Από εξωτερικούς τώρα, 1 300GB για τα mp3 μου, 1 120 για back up όλων των data μου εκτός από τα mp3, 1 10GB για πειραματισμούς και για να με βοηθάει όταν επισκευάζω κάνα PC φίλου και τέλος 1 40GB χωρισμένος σε 4 partitions με Ghostάκια των λειτουργικών σε καθαρή και αμόλυντη μορφή, από τους 3 Η/Υ που ανέφερα και του αδερφού μου. Κάτι ακόμα, ο 10άρης επίσης μεταφέρει τα αρχεία μου από την δουλειά για back up στο σπίτι. Σίγουρα υπάρχει tape back up, αλλά μόνο τον μπελά να βάλω τα παιδιά της μηχανογράφησης να ψάχνουν 1 αρχείο, προτιμώ να το φέρω από το σπίτι. Οπότε φίλε Kyro, τι λες και εσύ? Μου χρειάζονται όλοι αυτοί? Ή μήπως Γιατρέ μου έχω πρόβλημα? Φιλικά πάντα και με διάθεση αστεϊσμού, Skull Edit: Μόλις τώρα είδα οτι η προηγούμενη απάντηση ήτανε στις 19/5! Σόρρυ που το ξέθαψα έτσι ξαφνικά παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.