Προς το περιεχόμενο

The Da Vinci Code: The Game

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kkardo91 δεν ειναι αυθεντικο το παιχνιδακι.Στην αρχη το ειχα με τα πρωτα κρακ κ τωρα εστρωσε και δεν crasharei.Πολλες φορες οταν το σωζω δεν με ξεκιναει απο κει που το εσωσα,αλλα απο πολυ πισω.Επισης,εχω παρατησρησει πως αλλοτε πιανουν καποια πραγματα αλλοτε οχι.Τωρα ειμαι στο τεμπλ και αφου βρικα το ενα κομματι το εβαλα μετα βρηκα το αλλο κομματι της ασπιδας και οταν πηγα να το βαλο και εκεινο το πρωτο ελειπε.Οτι ναναι.Αλλα αν παω στους ταφους μου βγαζει δυο κομματια. :Ρ Εκει τι πρεπει να κανω στους ταφους γιατι γραφω τον κωδικο αλλα τπτ.Για πεστε....

Φιλε shamanpk εκει που εισαι ειχα αποκρυπτογραφησει το κωδικο που ειχε μπροστα στη μονα Λιζα (στο τζαμι) και μετα πηγα στον πινακα του Βαπτιστη που ειχε ενα κλειδι,δαχτυλιδι κατι τετοιο και το πηρα.Αυτο θυμαμαι.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kai emena eixe afto to provlima me ta saves kai paratirisa oti epianan mono otan ekana otan ebaina se nea pista kai sta checkpoints. Prepei na pas ston tafo pou sou vgazei to onoma tou nekrou (den to thimamai) giati stous allous leei oti einai agnostos o nekros (i kati tetoio) kai na liseis ton grifo vriskontas ta gramata me sintetagmenes simfona me tin aspida.

Δημοσ.

Ναι παω στους ταφους και βαζω τα γραμματα σαν πινακα,γραμμες-στηλες.Αλλα δεν βγαινει καμια λεξη σωστη.Οτι ναναι μ βγαζει.θα το ελεγξω ξανα.

Δημοσ.

Ειχες δικιο τελικα.Σε εκεινο το νεκρο δεν ειχα παει και τα εβγαζε αλλιως τα γραμματα.Ολα οκ!!!!Ευχαριστω.

Α!!!!Και σεμενα και στα τσεκποιντ δουλευει το save.

Aληθεια πως ξεφευγεις απο τον Σιλα μετα????Ολο πυροβολαει ο μαπας και πεθαινω!!!!

Δημοσ.

Emena mono mia i dio fores me skotose meta ta pira kai ton nikisa. Den einai diskolo apla trexeis kai anoigeis tis portes klp. Olo ta idia vgazei. Ekeino pou prepei na vreis ton sindiasmo me ta fotakia gia na anoiksei i porta pou einai pantou o idios kai pros to telos prpei na sikoseis kati misokleistes portes kai tetoies vlakeies. Aftos paei san robotaki opote eisai ok. Stin arxi einai to diskolo pou prepei na vreis ton sindiasmo kai na pareis to provadisma kai meta ola ok. Vgazei ena videaki kai efiges gia tin epomeni pista! :)

Δημοσ.

Ρε ψηλε για μια δοση δεν ανοιγει πολυ η καγκελοπορτα τι κανεις εκει????Χανω συνεχεια.Τα βρηκα τα αλλα.

Αστο οκ.Το βρηκα.Ευχαριστω φιλος!!!!!

Δημοσ.

Βρισκομαι στο μουσειο μετα απο το τεμπλ church.Βρηκα τον πρωτο γριφο για το πρωτο πημα,μετα τι κανω???Κανω examine σε πολλα σημεια αλλα δεν ειναι κανενα για το δευτερο ποιηματακι.

Δημοσ.

Οχι δεν το τερματισα.Ειμαι σε ενα μουσειο με αγαλματα και εχω βρει κατι ποιηματακια.Τωρα ειμαι μεσα σενα δωματιο με 3 ταφους και προσπαθω να λυσω ενα γριφο με κατι συμβολα.Δεν ξερω τι να γραψω.Ξερει κανεις????Κατι που εχει σχεση με το 4ο ποιημα.

Δημοσ.

exo kolisei sto spiti tou pappou... mou leipei ena agalmataki, den mporo na anoikso ena mikro sirtari kai den mporo na anoikso tin diodo sto tzaki. konta eimai na to spaso!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...