Προς το περιεχόμενο

Το service της Rainbow

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η systemgraph είχε το Macbook μου καμιά 45αριά ευρώ παραπάνω σε σχέση με rainbow από ότι θυμάμαι. Μπορεί να μην είναι πολλά αλλά είναι και αυτά ένα κάτι, έτσι;

Μια αισιόδοξη σκέψη είναι ότι "συνήθως δεν παθαίνουν τίποτα" οπότε δε θα χρειαστεί να πας καν στο service. Βέβαια, αν χρειαστεί την έκατσες. Αλλά και πάλι, που την ξέρω τη systemgraph και ξέρω ότι είναι καλύτερη από τη rainbow; Εξάλλου η rainbow δεν είναι και μοναδικό παράδειγμα στην ελληνική αγορά όσον αφορά τις κακές υπηρεσίες. Στα + της rainbow είναι η "επίσημη" αντιπροσωπεία που ίσως στην ουσία δε σημαίνει τίποτα αλλά ίσως και ναι. Δεν ξέρω. Προσωπικά πήρα από rainbow με πλήρη συνείδηση που πάω να μπλέξω αλλά ένιωσα ότι υπέκυψα σε έναν εκβιασμό. Τουλάχιστον ο Mac είναι μια χαρά ακόμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Από προσωπική εμπειρία δεν θα έλεγα οτι είναι γρήγορο. Το μόνο πρόβλημα που είχα έως τώρα ήταν ένα κάψιμο οθόνης στο 1ο λαπτοπ μου(ένα ibook g3) το πήραν, το έστειλαν ολλανδία, γύρισε, παρέλαβα και δεν πλήρωσα τπτ. Ασχημες εμπειρίες έχω από τα ipod μου μόνο.. φυσικά πάλι δεν πλήρωσα τπτ, απλά καθηστέρησαν αρκετά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...