Προς το περιεχόμενο

Το service της Rainbow

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και από εμένα.

Σε σχέση με το service της Rainbow.. Όπως έχω πει και κάπου αλλού, αν η Rainbow ήταν στα χέρια άλλου επιχειρηματία, αυτή τη στιγμή θα ήταν κορυφή.

Έχει προϊόντα που πραγματικά αν τα λανσάριζε και τα υποστήριζε σωστά θα μπορούσαν να κάνουν θραύση και λειτουργεί ακόμη όπως λειτουργούσαν τα πρώτα κομπιουτερομάγαζα το 1985...

To service τους είναι επιεεικώς απαράδεκτο και όσο για το customer service..ανύπαρκτο.

Αυτό που μου κάνει ακόμα εντύπωση, είναι ότι μας "ψαρώνουν" όλους με εκφράσεις του τύπου "δεν είναι δική μας εισαγωγή". Ε, και? Τι έγινε? Και η πανευρωπαϊκή εγγύηση δηλαδή???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πάντως για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση να ξέρετε οι νόμοι της ΕΕ και της Ελλάδος είναι αυστηροί σε τέτοια θέματα και δίνουν την δυνατότητα στον Καταναλωτή να βρεί το δίκιο του. Όλους τους νόμους θα τους βρείτε στο http://www.efpolis.gr.

Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ο καταναλωτής έχει δικαίωμα εντός 15 εργάσιμων ημερών να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε στο κατάστημα από όπου το πήρε και να απαιτήσει πίσω τα χρήματα του όχι μόνο πχ επειδή δεν λειτουργεί αλλά ακόμα και αν μετάνιωσε την αγορά του. Απαραίτητη προυπόθεση να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του.

Επίσης υπόλογος για βλάβες στο προϊόν βάση νόμου είναι και ο μεταπωλητής αλλά και ο χονδρέμπορος,διανομέας, αντιπρόσωπος. Είναι στην ευκαίρια του πελάτη να απευθυνθεί σε όποιον από τους δύο θέλει.

Ολα λοιπόν αυτά λοιπόν τα δε φτέμε εμείς ο μεταπωλητής και το ανάποδο όλοι τους τα κάνουν με την ανέχια την δικιά μας. Καιρός λοιπόν να ξυπνήσουμε λίγο και να κυνηγήσουμε τα δικαιώματα μας.

• 1 μήνα μετά...

Tι μαθαινει κανεις!...

http://wewantapplepoland.com/

Καμια rainbow θα εχουν κι εκει φαινεται.

Ετσι ειναι. Αιθιοπια, Γκαμπια, Πολωνια, Ελλαδα, τριτος κοσμος τι το ψαχνεις...

Τι να πω για την apple. Να παιρνει τα λεφτα απο τις πωλησεις, το ξέρει.

Να προσφέρει μια εξυπηρετηση της προκοπης(σεβασμος στον πελατη) δεν ξέρει.

Στα @@@@ της μου φαινεται. Αμαν πια.!

Τι να πω για την apple. Να παιρνει τα λεφτα απο τις πωλησεις, το ξέρει.

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχουν σερφάρει στο insomnia και δεδομένου τα μισά + ποστς έχουν γίνει απο σένα στα Apple section, απο έναν δλδ εδώ και ένα χρόνο υποψήφιο αγοραστή, να έχουν τη γνώμη ότι δεν αξίζει να κάνουν μαγαζί εδώ;

Εγώ αν ήμουν στη θέση των άλλων insomniacs με Mac, θα σε έβρισκα και θα έστελνα στους της Apple το κεφάλι σου σε φορμόλη με ραβασάκι "Τον εξουδετερώσαμε, ελάτε"

Στα @@@@ της μου φαινεται. Αμαν πια.!

Απο τι ακριβώς πηγάζει η αγανάκτηση; Ακόμα δεν έχεις χρειαστεί το service της Rainbow, βαρυγκομάς προκαταβολικά;

Διακρίνω σήμερα, μια τάση του mjmj να "σηκώνει" posts του karib....

Ούτε το ίδιο άτομο να είναι....

Σε ένα άλλο thread, αυτό που γράφει είναι "λαθος ποστ"...., χωρίς να το έχει κάνει edit... Δλδ, αυτό ήθελε να γράψει, μόνο και μόνο για να "σηκώσει" το post του, είναι το "λαθος ποστ"....

Τι να πώ.....

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1239728&postcount=32

+1

;)

• Super Moderators
[...]

Τι να πω για την apple. Να παιρνει τα λεφτα απο τις πωλησεις' date=' το ξέρει.

Να προσφέρει μια εξυπηρετηση της προκοπης(σεβασμος στον πελατη) δεν ξέρει.

Στα @@@@ της μου φαινεται. Αμαν πια.![/quote']

Τι να πεις αλήθεια;

Μήπως να πεις ότι δεν πρόκειται για την Apple; :evil:

Μήπως να σκεφτείς ότι πρόκειται για μεταπωλητές και όχι για την επίσημη εταιρεία;; :twisted:

Μήπως;;;

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχουν σερφάρει στο insomnia και δεδομένου τα μισά + ποστς έχουν γίνει απο σένα στα Apple section' date=' απο έναν δλδ εδώ και ένα χρόνο υποψήφιο αγοραστή, να έχουν τη γνώμη ότι δεν αξίζει να κάνουν μαγαζί εδώ;

Εγώ αν ήμουν στη θέση των άλλων insomniacs με Mac, θα σε έβρισκα και θα έστελνα στους της Apple το κεφάλι σου σε φορμόλη με ραβασάκι "Τον εξουδετερώσαμε, ελάτε"

Απο τι ακριβώς πηγάζει η αγανάκτηση; Ακόμα δεν έχεις χρειαστεί το service της Rainbow, βαρυγκομάς προκαταβολικά;[/quote']

Και βεβαια το ψαχνω προκαταβολικα.

Σαν κι εσενα που αγοραζεις χωρις να σε νοιαζει τι ρολο βαρα το service?

Δεν ηξερα οτι επρεπε να νιωθω και τυψεις για την κατακαημενη rainbow.

Πωπω, τα κολλησα τα παιδια. Φρεναρα την αναπτυξη της εταιριας τους και κατ'επεκταση των mac στην ελλαδα. Καταστροφη.

Τα περι κεφαλιου τα αντιπαρερχομαι, ας μην το χοντρυνουμε εδω...

Τι να πεις αλήθεια;

Μήπως να πεις ότι δεν πρόκειται για την Apple; :evil:

Μήπως να σκεφτείς ότι πρόκειται για μεταπωλητές και όχι για την επίσημη εταιρεία;; :twisted:

Μήπως;;;

Και οταν μιλαω για apple, μιλω οχι για rainbow. Κατηγορω την ιδια την τακτικη της μαμας εταιριας, που περα απο αμερικη, uk και 5-6 χωρες, δεν φαινεται να νοιαζεται τι παιζει.

Οταν λεω apple, λεω apple, δεν λεω rainbow.

Το οτι η rainbow ειναι το χάλι του αιωνα, ναι μεν μου λες δεν ειναι apple οποτε δεν φταιει, αλλα θες να πεις οτι δεν το ανεχεται η apple αμερικης?

Αν ηθελε να ειναι σωστη(ας πουμε σωστη), ας μην ειχε ουτε αντιπροσωπο.

Δηλαδη, αντιπροσωπο να πουλα (παρακαλα τους να σου πουλησουν), τους θελουν.

Apple επισημη θυγατρικη, δεν θελουν.

Εχω αδικο που λεω οτι μας εχουν γραψει στα @@@ τους και θελουν μονο να πουλανε χωρις τιποτε αλλο? Ακομη και αυτες οι συνθηκες της πωλησης, γινοται υπο τραγικες συνθηκες.

Δηλαδη λες 'ειναι rainbow, αυτοι ειναι οι κακοι, η apple δεν φταιει'.

Λαθος.

Φταιει: 1. γιατι τους ανεχεται. 2 γιατι δεν εχει ανοιξει παραρτημα.

Εστω και ενα πολυ μικρος μερος των πωλησεων της, δεν ειναι απο ελλαδα(και ποσοι θα αγοραζαν ακομη αν ηταν καλυτερες οι συνθηκες)?

Πως λοιπον, να πουλας το θες, να παρεχεις την στοιχειωδη υποστηριξη δεν σε νοιαζει?

και ποσοι θα αγοραζαν ακομη αν ηταν καλυτερες οι συνθηκες

Σίγουρα όχι εσύ πάντως. Τώρα κατά πόσο το ψάχνεις για να αγοράσεις και όχι απλώς για να μας τα κάνεις νταούλια, άστο καλύτερα...

Πάντως, προσωπικά, σαν παλιός φανατικός της Amiga θα ήθελα να έχω ένα Mac. Αλλά από τις ιστορίες φρίκης που έχω ακούσει, ειδικά στο Insomnia, τα κοιτάζω από μακριά και δεν σκέφτομαι, πιά, την αγορά.

Φυσικά δεν έχω καμιά προσωπική εμπειρία από Rainbow, αλλά όπου υπάρχει καπνός....... Τώρα αν ο καπνός είναι πλασματικός...... Δεν παίζω το κεφάλι μου πάντως.......

• Super Moderators
Πάντως' date=' προσωπικά, σαν παλιός φανατικός της Amiga θα ήθελα να έχω ένα Mac. Αλλά από τις ιστορίες φρίκης που έχω ακούσει, ειδικά στο Insomnia, τα κοιτάζω από μακριά και δεν σκέφτομαι, πιά, την αγορά.

Φυσικά δεν έχω καμιά [b']προσωπική[/b] εμπειρία από Rainbow, αλλά όπου υπάρχει καπνός....... Τώρα αν ο καπνός είναι πλασματικός...... Δεν παίζω το κεφάλι μου πάντως.......

]

Καλά, όχι και ιστορίες φρίκης από Macintosh. Πού τις είδες; :?

Θες να πας λίγο από το forum των Windows να δεις ιστορίες φρίκης; :grin:

]

Καλά' date=' όχι και ιστορίες φρίκης από Macintosh. Πού τις είδες; :?

Θες να πας λίγο από το forum των Windows να δεις ιστορίες φρίκης; :grin:[/quote']

Μήπως εννοεί ιστορίες φρίκης από το service ????:confused:

Μιλάτε για ιστορίες φρίκης περί το service της Rainbow, αλλά η Rainbow είναι μόνο μία από τις εταιρείες που φέρνουν mac στην Ελλάδα. Εγώ το πήρα από Systemgraph, δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμα και από ότι ξέρω το service μου το αναλαμβάνει η ίδια η Systemgraph. Με άλλα λόγια γιατί να κολλήσεις στην Rainbow, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλες εταιρείες σαν την Systemgraph. Όποτε, γιατί να μην σκέφτεσαι την αγορά αφού μπορείς να το έχεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ρε μην ασχολήστε με την Rainbow.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...