TheBus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 'H alliws: Nai men i microsoft mas leei oti den apostelontai prosopika stoixeia. Poios tin pisteyei omos;
mazda Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 kai ego paidia thn idia aporia exo<BR>an kai kapoia fora prin liges meres eixa energopoihsei apo lathos to windows update kai doylepse 2-3 fores prin to <BR>paro eidisi<BR>sth xeiroteri periptosi ti gineta ;;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Εγώ είχα την ατυχία να κάνω update και αμέσως στην επόμενη εκκίνηση του πισιού μου μου έβγαλε μήνυμα ότι λείπει ένα απαραίτητο αρχείο από το system.<BR>Έβαλα το cd για repair αλλά δεν έβγαλα άκρη και αναγκάστηκα να ξαναβάλω τα XP.
looperx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Egw exw kanei mexri stigmhs ola ta update pou exei bgalei h microsoft gia ta XP kai ton I.E.6 kai doulevoun ola mia xara!!!Me to update de nomizw na apostelontai ta stoixeia mas sthn microsoft, ayto pou den prepei na kanoume einai na stelnoume bug reports otan mas protrepei to leitourgiko!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Σωστά λέει ο looperx, ξέχασα να το αναφέρω..<BR>Ποτέ, μα ποτέ μην κάνετε Send Report....
Sean Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Για να απενεργοποιήσετε το send report...<P>Start -> Control Panel -> System -> Advanced -> Error Reporting -> Disable error reporting <P>Υ.Γ. Έχω κάνει τα critical updates από το site της Microsoft χωρίς να μου παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα....
Teoulas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Και κάτι όχι τόσο σχετικό. Για να μην κάνετε ξανά και ξανά update κάθε φορά που εγκαθιστάτε το λειτουργικό από την αρχή, μπορείτε να κάνετε το εξής: Πηγαίνετε στο windows update, κάντε κλίκ δεξιά στο personalize windows update και μετά τσεκάρετε την επιλογή 'Display the link to the Windows Update Catalog under See Also'. Κάντε save settings και μετά επιλέξτε windows update catalog όταν εμφανιστεί. Από εκεί μπορείτε να βρείτε ότι update θέλετε και να το κατεβάσετε σε οποιονδήποτε φάκελο στον δίσκο. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε το update όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε.<P>Ένας δεύτερος τρόπος είναι να πάτε κατευθείαν στο 'scan for updates' να επιλέξετε αυτά που θέλετε και να τα κατεβάσετε. Προσωρινά τα αρχεία αποθηκεύονται στον φάκελο WUTemp στο root directory του δίσκου. Κάθε update βρίσκεται στον δικό του φάκελο της μορφής com_microsoft.Q307869_XP_4940. Περιμένετε να κατέβουν τα updates και αμέσως μόλις τελειώσει και αρχίσει να κάνει install (φαίνεται όταν αρχίσει να γεμίζει η 2η μπάρα στο παράθυρο που δείχνει την προόδο του update), κάντε copy τα updates σε έναν άλλο φάκελο. Το κακό είναι οτι δεν έχετε πολύ χρόνο, γιατί μετά την εγκατάσταση αυτά σβήνονται...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Που καλα αυτα που λεει ο sean αλλα και ο Teoulas αλλα στo tip του Teoula οταν ειπα save setings δεν μου εμφανιστηκε ο καταλογος windows update(αυτος ο καταλογος δημιουργειται μεσα στο δισκο που εχουμε τα xp?) για να τον επιλεξω.Μηπως εκανα κατι λαθος? Τελος παντων δεν μπορουμε να κανουμε save μονο χωρις installation τα update απο τα win xp? <P>[ 23-11-2001: Message edited by: Platano ]<p>[ 23-11-2001: Message edited by: Platano ]
dreamdok Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 EXW AUTO POU XRIAZESTE <A HREF="http://www.xp-antispy.de" TARGET=_blank>http://www.xp-antispy.de</A> -DEN EINAI WAREZ
TheBus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 An dokimaso na kano update sta win xp mipos telika yparksei problima? Tha katalabei tipota i microsoft oti den exo gnisia copia?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Να, και μία πάρα πολύ καλή ερώτηση.<P>Εγώ έχω την RTM, που δεν χρειάζετε Activation. Προχθές έκανα update 2-3 στοιχεία...Ακόμα τίποτα...Λες να σκάσει η BSA?
Teoulas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2001 Κατάλογος windows update δεν δημιουργείται. Ο κατάλογος λέγεται <B>WUTemp</B> και είναι hidden οπότε πρέπει να έχετε επιλέξει να φαίνονται τα κρυμμένα αρχεία. Επίσης, δημιουργείται μόνο όταν αρχίσει κάποιος να κατεβάζει τα updates και όχι αν απλά βλέπει τη σελίδα.
TheBus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 dreamdok, to programmataki poy proteines einai ola ta lefta... <P>To idio kalo kai to tip toy Teoylas. Epeidi skalizo oli tin ora ta xp kai olo formaro eixa barethei to *X%#$@ to update!
dreamdok Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2001 nase kala re TheBus kai ego to idio provlima eixa otan ekana egatastasi ta XP PRO pri 2 mines pws den tha me piasi o big brother BILL xaxaxa, nomizw oti vgike nea nea ekdosi 3.12
SoTiRiS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 ego ta online auta update ta kano apo tote pou exoun bgei se ola ta leitourgika tis microsoft kai den exo antimetopisei pote kapio provlima.<BR>opos eipan kai oi filoi pio pano min stelnete to bugs report.<BR>to idio exo kano kai sto xpoffice ,ektos apo to update tou activation pou exei bgalei,llooll.<P>kai mia erotisi ego brika to dir WUtemp ,itan adeio kai to esbisa,peirazei?<BR>nomizo oti tha dimiourgithei ksana.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.