Προς το περιεχόμενο

access hyperlink??

chris_4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω το εξής ερώτημα: Σε μια βάση δεδομένων στην access έχω δημιουργήσει ένα πεδίο hyperlink το οποίο δείχνει σε μια δ/νση στον σκληρό του υπολογιστή, και παίρνει απ' αυτόν ένα αρχείο. Μεταφέροντας τη βάση σε κάποιον άλλο η/υ θέλω να τραβάει τα αρχεία από το cd rom-dvd rom. Έχω δοκιμάσει στην επεξεργασία του hyperlink να προσθέσω και άλλες τοποθεσίες (εκτός του D που είχα, έβαλα και Ε) αλλά δεν έπαιξε. Ξέρεις κανείς πως γίνεται αυτό με hyperlink ή μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος?????

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

ουσιαστηκα το προβλημα μου είναι οτι θελω να βαλω δυο σ/νσεις στο HYPERLINK. δεν ξερω αν γινεται αυτο.Δηλαδη εβαλα στο LINK το ψcd-rom και τον σκληρο αλλα δεν λειτουργουσε. μηπως ξερεις πως γινεται να βαλω σε 1 lINK δυο διευθυνσεις???? ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπορεί να μην έγινα κατανοητός. Ρωτάω αν μπορεί ένα hyperlink να ψάξει ενα αρχείο πχ από το (D:;E:)\ αρχείο.

Κανονικά έχω D:\αρχείο και λειτουργεί κανονικά αλλά αν θέλω να ψάξει πρώτα και αλλού εκτός του D πχ στο Ε ή Η? πως γίνεται αυτό. παρεμπιπτώτοντος η μια δ/νση θέλω να είναι το cd rom αλλά δεν έχει σημασία αυτό

Δημοσ.

Γιατί δε βάζεις δύο hyperlinks και να κάνεις έλεγχο αν είναι valid ένα προγραμματιστικό layer πιο πάνω;

Δημοσ.

Θελω ρε συ, στη φόρμα που θα βγαίνει να φαίνεται ένα link. Αν βαλω προγραμματιστικό layer θα έχω 1 ή 2 πεδία? (Φαντάζομαι οτι εννοείς κάτι σε visual basic e?) το πρόβλημά μου είνα οτι δεν κατέχω και τοσο καλά vb και οι περισσότερες λειτουργίες εκτελούνται με μακροεντολές (βλέπεις ήθελα να αποφύγω να χρησιμοποιήσω vb). Αν ομως δεν γίνεται αλλοιώς θα παλουκοθώ να το βγάλω έτσι. Πες μόνο αν μπορείς, αν βάλω ένα valid προγραμματιστικό layer θα βγαίνει στη φόρμα ένα λινκ ή δυο?

Δημοσ.

Γεια παιδιά. Εχω ΚΑΙ το εξης πρόβλημα. Έχω δημιοπυργήσει τη βάση στον υπολογιστή μου. Σε κάποιο link της βάσης ανοιγεται ένα pdf αρχείο από το cd rom. Αυτο λειτουργεί κανονικά. Εκανα copy paste την βάση σε κάποιον άλλο υπολογιστη και ρύθμισα το link να "τραβαει" τα αρχεία από το cd rom του νέου η/υ, αλλά δεν τα ανοίγει. Ξερει κανεις τι μπορεί να φταίει???? ανοίγει δηλ ο acrobat ακαριαία και ξανακλείνει και βγαζει τι γινεται. αν έχει κανεις καμια ιδέα SOS

THX polla

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...