Προς το περιεχόμενο

Το σύνδρομο του Τζόβενου

Nefertari

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όλοι οι επιστήμονες θα θέλουν να σε μελετήσουν, μια που θα μοιάζεις με τον χαμένο κρίκο στην εξέλιξη του ανθρώπου.

Με μελετούν ήδη...

Δεν με έχεις δει από κοντά... Να και μια πρόσφατη φωτογραφία μου.

817696fc.jpg

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωχ ρε Μενέλαε δε μου είχες πει ότι έχεις συγγένεια με το Τσουκαλά ρε συ

Νομίζω η ομοιότητα είναι προφανής...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπα. Ένας πολύ κοντινός γνωστός μου λαμβάνει περί τα 27δις το χρόνο. Μόνο που είναι 297kg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει υπερυψηλό ΙQ. Γι' αυτό άλλωστε από το τίποτα έκανε λεφτά με φούντες.

Βέβαια στον ανηψιό του που είναι στόκος και μισός, το χρήμα έφερε όση ευτυχία θέλεις. Άρα δεν υπάρχει κανόνας

Δημοσ.
Το χρημα παιζει ρολο ή οχι?

Μπορει καποιος 'φτωχος' να εχει επιτυχιες?

Φυσικά... εξαρτάται αν παίζει με cheat η όχι :mrgreen:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στον πίνακα του highscore γράφει δίπλα στο nick σου (cheater) και σε εμποδίζει να το στείλεις στις universal high score lists...

Δημοσ.

παντα βαριομουν να παιξω ενα παιχνιδι μονη μου και χρησιμοποιουσα cheats...κακο ειναι αυτο?να το ψαξω?

Δημοσ.

imho κάθε ηλικία έχει τα καλά της... είτε είσαι 16 είτε 30-40(θα μιλήσω με σιγουρία όταν φτάσω)αρκή να ξέρεις να αξιοποιείς κατάλληλα την κάθε περίσταση...

ξέρω πολύ θεωρητικό ακούγετε,αλλά όποιος το καταφέρνει στην πράξη είναι κ ο κερδισμένος...

Δημοσ.

Με τι 'λεφτά' αισθήματα να κοιτάξει μια πιτσιρίκα τον μεγάλο φτωχομπινέ, που θέλει και περιπέτειες! Εκτός αν αυτός έχει 'λεφτά' αισθήματα και κάθε φορά να αποφεύγει να πληρώσει γιατί τάχα μου ξέχασε την πιστωτική, του έκλεψαν το πορτοφόλι με όλα τα βιβλιάρια καταθέσεων...

Άστε που δεν συναντάται και εύκολα τέτοιος τύπος ανθρώπου, γιατί συνήθως επικρατεί και μια α' λογική! Σου λέει: "που πας ρε Καραμήτρο, με 3 κι 60";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...