Προς το περιεχόμενο

Το σύνδρομο του Τζόβενου

Nefertari

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ 24 χρονών πιτσιρικάς αν μπλέξω με καμιά 40ρα τεκνατζού έχω 99% ελπίδες να πληγωθώ να τον πιω κλπ...

Όχι και να πληγωθείς, θα κάτσεις να ερωτευτείς την 40άρα? ήμαρτον.. εξάλλου:

Το είπε εξ' άλλου και ο εθνικός μας φραγκογκιόζης Τζίμης Πανούσης,"Γαμάάάάτε[/color'] γιατί χανόμαστε".
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Nefertari

Κοπέλλα μου ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε προσωπική εμπειρία γιατί η πληγή πονάει, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση λυπάμαι αλλά ο τζόβενος δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για τέτοιες καταστάσεις.

Φταίει και η κοπέλλα που πάει με αυτόν και το βλέπει από ένα σημείο και μετά ως σχάση με μέλλον, ενώ γνωρίζει οτι δεν είναι ποτέ σοβαρή μια τέτοια σχέση. Και μη μου πεις οτι μπορεί να γίνει, γιατι τότε αεροβατείς.

Έχω δει τέτοια σχέση και η κοπέλλα έλεγε οτι είναι τρελλά ερωτευμένη ενώ ο άλλος τις είχε φερθεί με το χειρότερο τρόπο όταν αυτή ήθελε την συμπαραστασή του και τη γνώμη του, σε ένα θέμα που ήταν υπεύθυνος και αυτός. Η ιστορία μετά από αυτό έχει ξεφύγει.

Δημοσ.

Εμένα πάλι γιατί η οπτική της Nefertari μου κάνει πιο πολύ για οπτική της γυναίκας που έμεινε πίσω (και όχι της νεαρής ερωμένης), ή ακόμα και της κόρης που ο πατέρας της διέλυσε την οικογένειά του για μια πιτσιρίκα;

Δηλαδή, ουσιαστικά καταδικάζει μια τέτοια κατάσταση, παρά κλέγεται ως «θύμα» ενός... τζόβενου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μου θυμίζετε τη φάση που πήγαινα λύκειο και σχεδόν όλες οι γκόμενες του σχολείου τα είχαν με 25άρηδες (16άρηδες εμείς τότε για την ιστορία). Και λέγαμε, μα τι στο διάλο τους βρίσκουν ρε πούστη μου;

Το ίδιο ίσχυε όταν πήγαινα κι εγώ σχολείο, και γενικά το ίδιο ίσχυε για πολλές γενιές Ελλήνων.

Τώρα όμως ήρθε η αποζημίωση του γεροχρόνου. Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι διασκεδάζω αφάνταστα με τις θλιβερές 30χρονες πρώην συμαθήτριές μου.

:mrgreen:

Δημοσ.
Μου θυμίζετε τη φάση που πήγαινα λύκειο και σχεδόν όλες οι γκόμενες του σχολείου τα είχαν με 25άρηδες (16άρηδες εμείς τότε για την ιστορία). Και λέγαμε, μα τι στο διάλο τους βρίσκουν ρε πούστη μου;

Έχω την απάντηση σ'αυτο!Την έλαβα καθώς είμουνα σε σχολική εκδρομή (μέσα σε πούλμαν).Καθώς περνάγαμε απο κάποιο στατρόπεδο που βρισκόταν κοντά στον δρόμο,ακούγεται ένα "AAAAAAAAAAAA ΦΑΝΤΑΡΟΙ!!!

(για την ιστορία το τάγμα των θεογκόμενων ήταν ενα άτομο που κοιμώταν πάνω σε καρέκλα,άλλο ένα που έκανε "γόπινγκ",δύο καμπανιασμένοι που βαράγανε γύρους στο προαύλιο και ο κλασσικός πλέον σκοπάνθρωπος)

Όλος απορία ρωτάω τον διπλανό μου

-"Μα,γιατί κάνουν έτσι;"

και πετιέται η μεγαλύτερη τατιάνα της τάξης και λέει:

-"Γιατί αυτοί ειναι ΑΝΤΡΕΣ".

-"ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΩΡΗ;ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ;"

To θέμα είναι οτι μέν και δέ (για να μήν νομίζετε οτι είμαι μισογύνης ή τίποτε άλλο) ζούνε στον δικό τους φανταστικό κόσμο,αυτό το μικρό ρόζ συννεφάκι που είναι καταδικασμένο να κάνει "πουφ" κάποια στιγμή.Το θέμα είναι οτι κανένας δέν πρόκειται να παραδεχτεί το λάθος του,πές γιατί ειναι ανόριμος/η,πές γιατί είναι ατομιστής/ατομίστρια.Ειναί πολύ πιο έυκολο να ρίξουμε το φταίξιμο αλλού...απλά κάντο πάσα,just do it ένα πράμα!

Όπως είπαν πολλά παιδιά απο πάνω "έπαιξες και έχασες".Τουλάχιστον έχε την αξιοπρέπια να το παραδεχτείς,γιατί όταν κλαίγεσαι για το μεγάλο κακό-προδοσία κλπ κλπ που έπαθες,προκαλείς τους άλλους να σου πούν "Καλά να πάθεις".

Δημοσ.

για αρχη θα ελεγα να δεις το American Beauty και το Hapiness

το θεμα ειναι αν αυτα που σου λεει καποιος τα πιστευει οταν στα λεει οποτε οκ! το να αλλαξεις γνωμη ή να σε χαλασει κατι στη πορεια το βλεπω φυσιολογικο

τωρα αν τα λεμε για να τα λεμε θελοντας απλα να καλοπιασουμε ή να χρησιμοποιήσουμε καποια/ον δεν ειναι και οτι καλυτερο! (αν και μερικοι το εχουν αναγκη ακομα και αυτο, ή πειθουν το εαυτο τους να το πιστεψουν και ας ξερουν)

μιας και αναφεραμε και τα οικονομικα του θεματος υπαρχει ενα ενδιαφερον αρθρο καθως και η ερευνα που βασιζετε το αρθρο

Δημοσ.

ΟΚ, δεν μου αρέσει το topic, θα καταθέσω την άποψή μου πάρα ταύτα.

Το να είσαι μεσήλιξ και να παίζεις στα εύκολα 20φεύγα, είναι δείγμα ανικανότητας ελέγχου στα βαρέων βαρών to me.

Αντίστοιχα, το να το παίζεις απελευθερωμένη που κάνεις ό,τι κάνεις με τον πατέρα σου, και μετά να κλαίγεσαι λες και δεν ήξερες τον λόγο που σε "έκανε παρέα" είναι εξίσου ελεεινό.

Η πρώτη περίπτωση είναι τόσο ακίνδυνη όσο αφορά στον ανταγωνισμό όσο και χρήσιμη γιατί ξεσκαρτάρει τις ανεγκέφαλες.

Η δεύτερη περίπτωση, καλά να πάθει, ας μην δάγκωνε ότι δεν μπορούσε να καταπιεί.

Δημοσ.

Ναι, πάντα γίνονταν αυτό. Το θέμα είναι ότι τώρα που είμαστε στο σωστό target group (25-30) που πήγαν όλες αυτές οι μαθητριούλες;;;

Τι στο διάολο, τόσο γκαντέμηδες είμαστε, τώρα βρήκε να αλλάξει η μόδα; :D

Δημοσ.
Έχεις σκεφτεί να την στήσεις έξω από κανά σχολείο; :-D

Μόνο μια φορά; Ξεροσταλιάζω απ' έξω σε διαλείματα και σχόλασμα αλλά τίποτα... :mrgreen:

Δημοσ.

Πάρε ένα παπί 4.2cc με μια καπνοδόχο με φωτεινά λαμπάκια για εξάτμιση και βάλε στο ντεπόζιτο μαζούτ με δυναμιτάκια. Πανίσχυρο ερωτικό κάλεσμα.

Δημοσ.

Βασικές προϋποθέσεις: μαλλί φράχτης, ηλίθιο βλέμμα και τα γόνατα σχεδόν να εφάπτονται μεταξύ τους όταν κάθεσαι στο παπί.

Δημοσ.
Βασικές προϋποθέσεις: μαλλί φράχτης, ηλίθιο βλέμμα και τα γόνατα σχεδόν να εφάπτονται μεταξύ τους όταν κάθεσαι στο παπί.

Ξεχασες το απαραιτητο λυγισμα των καρπων.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε μου, είμαι ασυγχώρητος.

Αφού τα κάνεις όλ' αυτά,

1) όλες οι μαθητριούλες θα πέφτουν στα πόδια σου

2) όλοι οι επιστήμονες θα θέλουν να σε μελετήσουν, μια που θα μοιάζεις με τον χαμένο κρίκο στην εξέλιξη του ανθρώπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...