Προς το περιεχόμενο

traffic shaping

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Διαβασα για to traffic shapingκαι θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Πως γινεται και αν αξιζει?Με καποιο προγραμμα?Εννοω εχω 384 και κατεβαζω από τον explorer σταθερα με 38-40.Υπαρχει περιπτωση καποιος να πιασει 45-48?

Δημοσ.

To maximum tis sindeseis sou einai 45-48.

Kai ti egine an katafereis diladi na piaseis to maximum?

Tha kerdiseis 5kb to sec diladi tipota.

Na eise efxeristimenos pou pianeis kai ta 40 giati exo akousi apo polous oti me 384 den mporoun oute 25 na sikosoune.

Paizei rolo kai i perioxi sou.

Δημοσ.

kai egw etsi diabasa.se mena gia paradeigma pote den paei panw apo 40,omws exw diabasei oti mporeis na bgaleis to pososto poy soy kratane peripou 20% nomizw.giati pragmatika to max einai 48 kai oxi 40.kai opws kai na to kaneis allo 40 kai allo 48....

Δημοσ.

σιγουρα.αλλο 40 και αλλο 48.πως ομως?η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει,αλλα απο ολες τις συνδεσεις που εχω δει,πανω απο 40 ποτε.

Δημοσ.

μακαρι να ειναι οπως τα λες.

εγω εχω μεινει απολητα ικανοποιημενος με την 384,και τα 40kb/s,και δεν το εψαξα παραπανω,να δω αν ανεβαινει κι'αλλο η ταχυτητα.

ξερω κατι DSL Accelerators,αλλα π@π@ρι@ μεντολες ειναι.

Δημοσ.

Το traffic shaping παρέχει ένα μηχανισμό ελέγχου της ποσότητας και του ρυθμού δεδομένων με τον οποίο κίνηση αποστέλεται σε ένα δίκτυο, όπως το QoS που έχουν αρκετοί routers.

Δηλαδή έχεις κάποιο p2p πρόγραμμα και θέλεις να μιλήσεις με voip. Κανονικά πρέπει να κλείσεις το πρόγραμμα αλλιώς δεν πρόκειται να συνενοηθείς. Με traffic shaping αυτό γίνεται αυτόματα, και τα πακέτα που αποστέλλονται για το voip παίρνουν προτεραιότητα.

Φτιάχνεις δηλαδή κανόνες για καλύτερη "ποιότητα" σύνδεσης, όχι για επιπλέον ταχύτητα.

Το μόνο που μπορείς να ελέγξεις και να ρυθμίσεις στη σύνδεσή σου είναι το upload και όχι το download. Με αυτήν την έννοια, και επειδή το download εξαρτάται σε ένα βαθμό από το upload, το traffic shaping δε σου προσφέρει τίποτα άλλο πέρα από ένα netlimiter.

Αν έχεις ρυθμίσει το upload όμως, και δεν επηρεάζει το download, το traffic shaping δε μπορεί να σου προσθέσει ούτε 0.5kb/sec. Αντίθετα μπορεί να σου μειώσει αν ψάχνεις κάτι τέτοιο :-D

Δημοσ.
τα 45-48 ρε παιδια που τα ειδατε?

ποτε δεν εχω δει 384 με πανω απο 40.

Em!!!! Ade de

Kai ego afto leo.

Paleotera pou eixa 384 den anevene me tipota pano apo 30-33 tora theloume kai 45-48 Hmarton re mages.

@murcielago580 mia xara eise me teties taxitites min tin psaxneis peretero.

Edo ego me 512 exo periptoseis metrimenes sta daxtila tou enos xeriou pou exo piasi 60ares.

Panta eimai metaxi 50-55.

Δημοσ.
Em!!!! Ade de

Kai ego afto leo.

Paleotera pou eixa 384 den anevene me tipota pano apo 30-33 tora theloume kai 45-48 Hmarton re mages.

@murcielago580 mia xara eise me teties taxitites min tin psaxneis peretero.

Edo ego me 512 exo periptoseis metrimenes sta daxtila tou enos xeriou pou exo piasi 60ares.

Panta eimai metaxi 50-55.

polidi φιλε μου,τι κανεις?χαθηκαμε!

δεν γινετε ρε παιδια με 384 να πιασεις 40-50.αν ειναι ετσι,να παρω μια 1024,να κατεβαζω δορυφορικα!!!

Δημοσ.
polidi φιλε μου' date='τι κανεις?χαθηκαμε!

δεν γινετε ρε παιδια με 384 να πιασεις 40-50.αν ειναι ετσι,να παρω μια 1024,να κατεβαζω δορυφορικα!!![/quote']

Ela File mou pos ta pernas?

Tipota kenourio exoume?Stile kanena PM etsi na goustaroume.

Oso gia tin 1024 pou ipes ego leo na tin xtipiso(To skeftome diladi)

Ade skepsouto kai esy kalitera.XA XA XA!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...