De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ως πOTE παλληκάρια! Λέω τώρα' date=' σαν πονηρεμένη σκέψη μήπως στοιβάζει τους υπόλοιπους ISP's σε πιταρισμένα dslam κ βάζει τους δικούς του στα καλά? Με αυτή τη λογική λοιπόν να πάμε όλοι οτενετ? ΕΞΩΩΩΩΩΩΩ[/quote'] Χεχεχεχ. Αυτό μου το πε ένας γνωστός μου στη σχολή που ο πατέρας του είναι στον ΟΤΕ σαν προιστάμενος συνεργείων ή κάτι τέτοιο.Επίσης μου είπε ότι ρίχνει επίτηδες και τις γραμμές όταν του κάνουν τσαλίμια με καταγγελίες οι ISP και τους δηλώνουν "βλάβη" ή ότι το "ερευνούν".Ακόμα με πληροφόρησε πως φταίνε και οι ISP που αντί να νοικιάζουν 2-3 DSLAM με αραιούς χρήστες τους στοιβάζουν όλους σε ένα νοικιασμένο για να τα κονομάνε και μετά να ρίχνουν και το μπαλάκι στον πΟΤΕ.Όλα είναι δυνατά..."Open your mind..."
G_Zisis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ναι μπορεί να γίνεται αυτό που λες αλλά όχι και πάντα. Παιδιά εγώ όπως και πολλοί άλλοι που έχουμε αυτήν την προσφορά του ondsl kit (που πληρώνεις 20 ευρώ) για ένα χρόνο τι θα γίνει?Θα ισχύσει η προσφορά? Πάντως αν κάποιος μάθει κάτι ή μπορεί να ρωτήσει κάποιον ας μας πει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.