Προς το περιεχόμενο

Ταράζει τα νερά του ευρυζωνικού Ιντερνετ ο ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jojos, ποιός σου είπε ότι στις περιοχές που έχει "προβληματικό" "DSLAM" έχουνε κανονική ροή με pOTEnet ?

Είπαμε η βούρτσα βούρτσα, και η άλλη...ξέρετε!

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω κάποια παραδείγματα αγαπητέ bill. Δεν εξέφρασα σιγουριά αλλά άποψη προς εξέταση.

Τη δεύτερη πρόταση όμως δεν κατάλαβα, μήπως μπορείς να την κάνεις λίγο πιο λιανά?

Δημοσ.

Απλά ότι συνέβει σε έναν...ή δύο...ή είναι απλά ένα μη βεβαιωμ. πράγμα, δεν το καθιστά στάνταρ.

Με άλλα λόγια επί το 90% δεν ισχύει

Δημοσ.

Σίγουρα όχι. Μία ένδειξη σίγουρα δεν αποτελεί απόδειξη, αλλά αφορμή για περαιτέρω έρευνα. Απλούστατα μου φαίνεται λογικότατο όταν είσαι και το μονοπώλιο (σχεδόν) στις γραμμές και έχεις δικό σου ISP να τον φροντίζεις λίγο περισσότερο.

Άλλωστε μπορεί στην ίδια περιοχή άλλες γραμμές να καταλήγουν π.χ. σε siemens άδειο κ άλλες σε alcatel πίτα.

Απλά κ μόνο για προβληματισμό των συν insomniacs θέτω το ερώτημα εάν ο παραπάνω διαχωρισμός γίνεται εντελώς τυχαία!

Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω διαβάσει περιπτώσεις που γίνεται ακριβώς το αντίθετο.Ένας που είχε πάρει adsl in a box είχε τέλεια ταχύτητα ενώ ένας που πήρε το ondsl kit η σύνδεσή του ήταν πίτα.

Βέβαια κι αυτό που λες έχει την λογική του.

Δημοσ.
Παιδιά εγώ όπως και πολλοί άλλοι που έχουμε αυτήν την προσφορά του ondsl kit (που πληρώνεις 20 ευρώ) για ένα χρόνο τι θα γίνει?Θα ισχύσει η προσφορά?

Κανένας που να ξέρει σίγουρα?

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία, καθώς και μέσω γνωστών μπορώ να καταθέσω τα εξής: χρήστες του OnDSLKit στην περιοχή που υπάγεται στο DSLAM του Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι σέρνονται κανονικότατα συχνά πυκνά κι απολαμβάνουν maximum 36-39KB/sec ενίοτε γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Αν τώρα αυτοί ευνοούνται κι οι χρήστες των λοιπών provider είναι ριγμένοι, τότε πραγματικά λυπάμαι αυτούς τους τελευταίους γιατί πιθανότατα να κατεβάζουν με τη δυναμική μιας pstn γραμμής.

Δημοσ.

basika bare8ika na diabaso olo to 8ema :)) oi plirofories poy exo apo ena filo poy doyleyei GIA ton ote moy eipe oti tora bazoyn adsl2 dslam kai oti to septembrio 8a einai olo etoimo ( to project) ta dslam moy eipe oti einai kinezika ( trofi gia sizitisi :)))) )

Δημοσ.

Ρε συ φίλε μου,μήπως μπορείς να ρωτήσεις τον φίλο σου αν οι αναβαθμίσεις θα γίνουν και σε όσους έχουν πάρει το ondsl kit για 12 μήνες?Φυσιολογικά θα ισχύει αλλά μπορείς να τον ρωτήσεις εσύ?

Δημοσ.

Ρε συ εδώ δεν ξέρουν οι ίδιοι....μα τι έχεις στο μυαλό σου? Θα ξέρει αν θα ισχύει για το τάδε πακέτο ή όχι?

Δημοσ.

Για τον @#@$%$ δηλαδή.Σε φίλο μου στο WoW του βγάζει Latency 6000 ms οι σελίδες σέρνονται κανονικά με οτενετ 1024 κβς πήρε τον οτε για βλάβη 5-6 φορές γιατί κατέβαζε με 14 KBs και τον γράψανε στα παπάρια τους κανονικά.Αυτός είναι κυρίες και κύριοι ο ΟΤΕ.Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει με την DSL2.........................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...