xaxa1982 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ημ: 18/5/2006 "Άσπρη" μέρα θα δουν από τον Σεπτέμβριο οι χρήστες ευρυζωνικών συνδέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΤΕ έχει δρομολογήσει την αύξηση της ονομαστικής ταχύτητας των συνδέσεων ADSL για όλους τους πελάτες του και μάλιστα χωρίς χρέωση. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνδέσεις των 384 kbps θα γίνουν 786, οι συνδέσεις των 512 θα γίνουν συνδέσεις των 1024 kbps και οι συνδέσεις του 1 Μbps θα γίνουν 2 Mbps. Η μετάβαση των χρηστών στις υψηλότερες ταχύτητες θα γίνει χωρίς κόστος για τους ίδιους και με στόχο να βγει η χώρα και ο ΟΤΕ από τον κατάλογο των ακριβών και χαμηλής ταχύτητας συνδέσεων προς τους χρήστες / πελάτες. Η κίνηση αναμένεται να ταράξει τα νερά του ευρυζωνικού Internet στην Ελλάδα ενώ είναι σίγουρο ότι και οι λιγοστές συνδέσεις που υπάρχουν μέσω LLU επίσης θ΄ αναβαθμιστούν προκειμένου να καλύψουν την προσφορά του ΟΤΕ. Πηγή: http://www.knowhow.gr
asmilon Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Πολυ μουφα μου ακουγεται η ειδηση αυτη. Ποτε το εκανε ο ΠΟΤΕ για να το κανει τωρα αυτο το πραγμα?? Εδω αυξανει το κοστος της dial up αντι να το ριξει πιο πολυ, με προφαση οτι δουλευει κατω του κοστους. LOL
giorgos th. Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 otan les i metavasi stin pio grigori grammi ipotheto ennoeis tin anavathmisi xoris xreosi.me ta pagia ti tha ginei....
giorgos_g Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 otan les i metavasi stin pio grigori grammi ipotheto ennoeis tin anavathmisi xoris xreosi.me ta pagia ti tha ginei.... "Apo to olotela kali kai i Panagiotena" pou lene, makari na to kani afto an kai xlomo to kovo....
capthookb Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δεν κάνει και τίποτα άλλο από το να ταράζει τα νερά. Όλο τρυκιμίες έχουμε και δε μπορούμε να φτάσουμε στον προορισμό μας.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 όπου ακούς πολλά κεράσια .. κράτα και μικρό καλάθι λενε στον φτωχό μας τόπο ... Μπορεί η αναβάθμηση να γίνει τσάμπα, αλλα δεν νομίζω οτι αυτός ο καλός κύριος ΟΤΕ θα μας αφήσει έτσι χώρις ένα πάγιο * 5 φορές πάνω !! Πως θα γουστάρουμε και εμείς την ευριζονικότητα άλλωστε ? ....
IOCTL Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Προς το παρόν 6 ημέρες προσπαθώ να βάλω νέα τηλεφωνική γραμμή πΟΤΕ για να βάλω ADSL και κοιτάτε τι περνάω... Μέρα 1η : Κάνω μέσω Internet αίτηση για νέα γραμμή και μέσα σε 1 ώρα με παίρνουν απο 134 για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και οτι όντως μπορώ να έχω γραμμή. Όλα οκ. Μου δίνει το νούμερο 2758299 να καλέσω σε 2 εργάσιμες μέρες τους τεχνικούς απο τις 9 εώς τις 1 να κλείσω ραντεβού. Οκ μέχρι εδώ. μετά απο 2 μέρες... Μέρα 3η : Καλώ τους τεχνικούς όλο το πρωινό και το τηλέφωνο είτε δεν το σηκώνει κανείς είτε το έχουν κατεβασμένο και δεν λειτουργεί. Στις 1 το τηλέφωνο ως δια μαγείας δουλεύει με μύνημα απο τηλεφωνητή " Κρίμα αργήσατε , είναι μετα τις 1 , ξανακαλέστε αύριο. " Παίρνω το 134 πάλι μου δίνουν το 2714199. Πότε να καλέσω για να τα πετύχω τα παληκάρια του λέω. Αύριο 9-1 μου λέει. Μέρα 4η : Καλώ το παραπάνω νούμερο στο οποίο δεν απαντάει κανείς ή μιλάει. Προφανώς δοκιμάζουν και άλλοι άτυχοι Έλληνες. Άλλο ένα πρωινό έχασα χρόνο και χρήμα για να μην πάρω μια απάντηση. Ξανακαλώ το 134. Μου λέει η κυρία του τηλεφώνου οτι τα 2 νούμερα που μου είχαν δώσει τις προηγούμενες ημέρες δεν υπάρχουν πια. Τα κλείσανε. (το μπουρδέλο να δω πότε θα κλείσουνε). Μου δίνει άλλο νούμερο και φυσικά να ξανακαλέσω την επόμενη μέρα απο τις 8 μέχρι τις 1. Ξυπνάνε πιο νωρίς τώρα. 8327390. Μέρα 5η : Μια απο τα ίδια φυσικά. ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ.... Καλώ 134 μου λέει με μεγάλη έκπληξη " ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ??? " Να σας δώσω το τηλέφωνο του προισταμένου. 8326519 Μέρα 6η : Τι έκπληξη !!! Ούτε ο προιστάμενος απαντάει. Απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι... Θα ξανακαλέσω 134 αν και θα μου δώσουν άλλο νούμερο. Ειμαι σίγουρος. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. Έχω αρχίσει να νιώθω ΟΔΥΣΣΕΑΣ και θα μου πείτε "Welcome to the club"... Ας βάλουν λοιπόν τις υπηρεσίες τους και τα dslams τους εκεί που ξέρουν...
xaxa1982 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Καλά ρε φίλε,συγνώμη κιόλας αλλά δεν έχεις βγει στο κουρμπέτι μου φαίνεται!Αλλά ίσως δεν πρέπει να σε κατηγορώ γιατί είσαι νέος στο forum και δεν έχεις δει προφανώς πώς λύνουμε κάποιοι χρήστες τα προβλήματα όταν έχουμε τέτοια προβλήματα με τον ΟΤΕ!Να σου βρω αμέσως τη λύση? Παίρνεις τηλέφωνο στο 134 τους χώνεις όλα τα μπινελίκια που έχεις μάθει από την μέρα που γεννήθηκες,μπλέκεις μέσα ΙΝΚΑ και ΕΕΤΤ(ανάμεσα στα βρισίδια) και στο τέλος απαιτείς να σε συνδέσουν εκείνη την στιγμή με τους τεχνικούς γιατί τα μπινελίκια δε θα'χουν τελειωμό... Υ.Γ.:Να προσέξεις στο σημείο με τα μπινελίκια!Πρέπει να τα πεις όλα,γιατί αν τους ρήξεις μόνο 2-3 μπινελίκια,δεν παίρνουν μπρος!Κάντο και θα δούμε μετά αν δε σε συνδέσουν σε τεχνικό!
DIMERR Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ημ: 18/5/2006"Άσπρη" μέρα θα δουν από τον Σεπτέμβριο οι χρήστες ευρυζωνικών συνδέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες' date=' ο ΟΤΕ έχει δρομολογήσει την αύξηση της ονομαστικής ταχύτητας των συνδέσεων ADSL για όλους τους πελάτες του και μάλιστα χωρίς χρέωση. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνδέσεις των 384 kbps θα γίνουν 786, οι συνδέσεις των 512 θα γίνουν συνδέσεις των 1024 kbps και οι συνδέσεις του 1 Μbps θα γίνουν 2 Mbps. Η μετάβαση των χρηστών στις υψηλότερες ταχύτητες θα γίνει χωρίς κόστος για τους ίδιους και με στόχο να βγει η χώρα και ο ΟΤΕ από τον κατάλογο των ακριβών και χαμηλής ταχύτητας συνδέσεων προς τους χρήστες / πελάτες. Η κίνηση αναμένεται να ταράξει τα νερά του ευρυζωνικού Internet στην Ελλάδα ενώ είναι σίγουρο ότι και οι λιγοστές συνδέσεις που υπάρχουν μέσω LLU επίσης θ΄ αναβαθμιστούν προκειμένου να καλύψουν την προσφορά του ΟΤΕ. Πηγή: http://www.knowhow.gr[/quote'] Na to dw kai na mi to pistepsw!
G_Zisis Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Παιδιά που ξέρετε?Μπορεί να τον ανάγκασαν να κάνει κάτι τέτοιο αφού είμαστε από τις πιο ακριβές χώρες στο DSL.Τι να πω...
Y1annis73 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Urban Legend μου κάνει! Το ακούω εδώ και περίπου 6 μήνες σε διάφορες εκδοχές. Σε κάθε περίπτωση πάντως ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!
G_Zisis Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Βέβαια αυτή τη σελίδα που έβγαλε αυτήν την είδηση,εγώ δεν την ξέρω.Άρα μπορεί να είναι και ψέματα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Οπότε θα αναγκαστούμε να αναβαθμίσουμε και την συνδρομή. Με έξυπνο τρόπο θα μας υποχρεώσει έστω και μέσα σε εισαγωγικά,να πληρώσουμε περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.