Προς το περιεχόμενο

join slackware to domain


darkthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο slack έχεις το βασικό πρόβλημα ότι δεν υποστηρίζει PAM, επομένως ποτέ δε θα μπορείς να κάνεις login στο σύστημα με username/account από το domain, παρά μόνο με local username/password. Τα υπόλοιπα (δηλαδή ρυθμίσεις samba) θα έπρεπε να δουλεύουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν στο Debian. Αν θες δώσε μερικές παραπάνω πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
arxika prospatho na kano compile to pam alla exo mellon akoma kai me ton evolution exo dio tria bimata akoma px na mporei na kanei authentication se https ...

 

Το PAM από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να ξανακάνεις recompile το μισό σύστημα (που λέει ο λόγος), για να υποστηρίζει pam. Αν θες οπωσδήποτε slackware με PAM, τότε θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το Dropline GNOME, το οποίο περιλαμβάνει το PAM και τις απαραίτητες τροποποιημένες βιβλιοθήκες για να λειτουργήσει το σύστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To authentication over https pou 8es gia na sindeseis ston exchange sou den exei kamia sxesi me pam.

 

Profanos ston exchange sou einai energopiimeno to url filtering tis microsoft gia na min sou kanoun attack kai 8elei kapia sigkekrimeni ri8misi.

Afti tin stigmi ti ksexno

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to katebasa kata tixi xtes les na me boithisi ?

 

Ναι' date=' αν το περάσεις θα είσαι οκ, χωρίς να χρειαστεί να παιδευτείς. Αν [b']δεν[/b] το περάσεις, θα πρέπει να κάνεις recompile με ενεργοποιημένο το pam support τουλάχιστον τα shadow, openssh, at, screen, xdm, xscreensaver.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

me tin teleytea ekdosi, eixes pote kanena problima???

exo to slackware current 22.5.06. kai tin teleytea ekdosi tou dropline ekana compile ton pirina 2.6.16.18 (h ati den tha leitourgisei pote re po#$#$$%sti

)kai omos to blepo ligo unstable.grigoro poli malista alla den exo kde merika programata den leitourgoun px k3b kamia idea?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν κάποια dependencies gia όλες τις εφαρμογές, τo k3b π.χ. χρειάζεται αναγκαστικά την qt library και πολλά άλλα (όπως cdrtools, growisofs, id3lib). Το package system του slackware δεν υποστηρίζει άμεσα αυτόματο dependency resolution, οπότε έχεις δύο επιλογές:

 

1) Χρησιμοποιείς κάποιο εργαλειάκι που παρέχει dependency resolution, όπως το swaret ή το slapt-get. Προσθέτεις κάποιο ανεπίσημο repository, όπως του http://www.linuxpackages.net, στο αρχείο ρυθμίσεων και εγκαθιστάς το πρόγραμμα μέσω του εργαλειδίου (π.χ. swaret --install k3b). Τα πακέτα θα πρέπει να έχουν σημειωμένα τα dependencies και τα επίσημα αν δεν κάνω λάθος δεν τις έχουν (εκτός του ότι είναι και λίγα), γι' αυτό αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και ανεπίσημα repositories. Δυστυχώς, όπως θα δεις, πολλά από τα ανεπίσημα πακέτα έχουν προβλήματα (καθώς δεν τα φτιάχνουν απαραίτητα άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία και χρόνο), οπότε κάποια πράγματα αναγκαστικά θα πρέπει να τα βάλεις μόνος σου από source.

 

2) Εγκαθιστάς μόνος σου ό,τι χρειάζεται, παρακολουθώντας το output του k3b στην προκειμένη. Π.χ. αν πας από κονσόλα να τρέξεις το k3b (το οποίο έχεις εγκαταστήσει προφανώς ως πακέτο), το k3b θα διαμαρτυρηθεί συνήθως ότι δεν βρίσκει το τάδε. Οπότε δώσε από κονσόλα "k3b", σημείωσε τι λείπει, και εγκατάστησε το πακέτο που το παρέχει (πολλές φορές είναι εμφανές από το όνομα πιο πακέτο το παρέχει, άλλες φορές ίσως χρειαστεί να googliseis για να το βρεις).

 

ΥΣ. Τι ati έχεις και γιατί δεν παίζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...