Προς το περιεχόμενο

Skymaster Αποκωδικοποιητης ΕΡΤ Digital, Ελληνικο Teletext?

appleater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη σας μερα,

προσφατα απόκτησα τον αποκωδικοποιητη Skymaster για να μπορω να παρακολουθω τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ.

Δυστηχως δεν εχει Ελληνικο Τελετεξτ πραγμα το οποιο θα τον εκανε ακομα πιο χρησιμο. Μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποια firmware που να προσθετει και Ελληνικο Τελετεξτ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν η TV σου υποστηρίζει ελληνικό teletext δοκίμασε να δεις μέσω αυτής. Π.χ. βάλε το Σινέ+ και πάτα το κουμπί teletext της τηλεόρασης σου. Σε Technisat decoder (που δεν υποστηρίζει ο ίδιος ελληνικό teletext) αυτό δουλεύει.

Δημοσ.

Ευχαριστω. Η Τηλεοραση υποστηριζει τελετεχτ ελληνικο απλα ηθελα να χρησημοποιω του αποκωδικοποιητη γιατι ειναι γρηγοροτερο και εκτος αυτου φοβαμε οτι οταν ψηφιοποιηθουν και οι υποτιτλοι στις ταινιες (τωρα ειναι γραμμενοι πανω σε αυτεσ) δεν θα μου τους αναγνωριζει...

φιλικα

Δημοσ.

Για το teletext δεν γνωρίζω να σου πω, δεν το βρίσκω απίθανο κάποια μελλοντική αναβάθμιση να υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες.

Όσο για τους υπότιτλους, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, αν αυτοί μεταδίδονται ως bitmap όπως στις ταινίες DVD και όχι σαν χαρακτήρες κειμένου, δεν θα υπάρχει πρόβλημα εμφάνισής τους σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε appleater δεν νομίζω να δεις ελληνικό teletext στον Skymaster.

Ένας φίλος έχει τον Skymaster DCI 9410 τον δορυφορικό και δεν έχει καν τον Hellas Sat2!!!

Τους απέστειλα email για το αν θα ενημέρωναν τον δέκτη με νέους δορυφόρους και transpoders καθώς ούτε ο Hotbird είχε όλους τους transpoders και μου απάντησαν ότι επειδή οι δέκτες αυτοί προορίζονται για την γερμανική αγορά δεν μπορούν λέει να κάνουν τέτοια αναβάθμιση.

Ελπίζω βέβαια να φτιάξουν το Teletext στον δικό σου αλλά καλυτερα στείλε τους ένα email.

Το site τους είναι το http://www.skymaster.de αλλά εγώ το βλέπω πεσμένο. Απ.. ξανανέβηκε

Από ότι είδα μόνο για τον DT 500 έχουν βγάλει αναβάθμιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...