Προς το περιεχόμενο

Egatestise kaneis to wmp11 ???

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για μενα ηταν η εκπληξη του μηνα!για να καταλαβετε,ενω ειμαι φανατικος του winamp,εδω και 3 μερες που εχω το wmp 11 ολο με αυτον ασχολουμαι!Φοβερο library,φοβερο interface,κανενα bug(τουλαχιστον εγω μεχρι τωρα δεν εχω βρει,ειναι και beta νομιζω),πιο ελαφρυς απο τον 10(μαζι με ολα τα mp3 που εχω βαλει στη library)!Μη με βαρεσετε αν δεν σας αρεσει ομως,γουστα ειναι αυτα,εγω απλα τη αποψη μου λεω!Απο ρυθμισεις νομιζω δεν εχει και πολλα πραγματα παραπανω!Βεβαια οποιος εχει μουφα windows να ξερει πως δεν εγκαθισταται,εχει windows genuine advantage verification.Αλλα βγηκε και το σχετικο παρακαμτηριο,λιγο ψαξιμο θελει!Επισης πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το sp2 για να τον εγκαταστησεις!Αυτα...

(Το "εγω" το ειπα για πλακα κοφτα ως απαντηση στο post του mazda)

Δημοσ.

Se elliniko exei vgei kai an nai apo poy mporoyme na tin katevasoyme? kai pote akoygete oti tha vgei to final? oso gi' afto to parakaptirio poy les re file ti akrivws einai?

Δημοσ.

Σε ελληνικο δεν εχει βγει ακομα οσο ξερω και το παρακαμπτηριο ειναι ενα αρχειο dll που αντικαθιστας αν το αποσυμπιεσεις και παρακαμπτει τον ελεγχο γνησιοτητας. Σαν το windows update ενα πραμα...

Δημοσ.

re paidia antimetwpizw ena provlima me to prog

opote to kleinw kai meta to ksana -anoigw xanetai h list :(

kserei kaneis ti ftaiei?

diladi den apothikevei katholou ti lista kai prepei na prosthetw ksana ta songs an tyxei na kleisw to programa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...