xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 μπααα, τα έχω όσα θέλω το GC με ψήνει μόνο, ειδικά αν παίζουν και στο Wii!!! αλλά 235 δε δίνω... στη τελική θα τα βρω for free...
KenZone Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 μπααα' date=' τα έχω όσα θέλω το GC με ψήνει μόνο, ειδικά αν παίζουν και στο Wii!!! αλλά 235 δε δίνω... στη τελική θα τα βρω for free...[/quote'] pws? padws na noikiazeis kai na kaneis rip ? poikilia etsi dn exeis kai einai kai e3airetika xronovoro ... download dn exw dei na paizei pou8ena maziko .. elaxistous titlous ..
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 να τα κάνω rip ούτε καν!! λίγο download λίγο απο φίλους και γνωστούς, ανταλλαγές, πως νομίζεις μαζεύονται τα gb? δε μπορείς να φανταστείς τι έχω μαζέψει έτσι σε ένα χρόνο... απλά ότι παίρνεις να δίνεις κι όλας, είτε είναι φίλος είτε torrent...
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα σχεδόν όλους τους τίτλους του gc... καιρός να πάω στο 1mbit... lol!
KenZone Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Hi Ken' date='I only have US titles for ps2 (355) and xbox (225), for gamecube there are 1,144 (355 are Pal), for PSP there are 473 (99 are Pal), Psx has 2,000 (430 are Pal). The weight on the sets is about 25 lbs. counting all the titles.[/quote'] apeu8eias reply apo ton typa .. ti lete ?? ta xtupaw ?? μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα σχεδόν όλους τους τίτλους του gc...καιρός να πάω στο 1mbit... lol! re 8irio pws 8a katevaseis 1' date='144 titlous sto gc ?? ... ama kaneis tin pra3i ... [b']1.144 * (~)800 MB[/b] 3ereis ti vgainei ? 915.200 MB !! psi8ika agria twra ... :D:D:D
polaki Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Και εγω κατεβασα/αντάλαξα/αγόρασα μετα απο παρα πολυ κοπο πολλα σετάκια αλλα τελικα δεν εχω ασχοληθεί (και χλωμο το κόβω να ασχολούμαι). Δηλαδή μην πάτε και πληρωσετε τωρα για βλακείες, αφου ετσι κ αλλιως δεν πρόκειται να τα παίξετε και άμεσα, οποιος εχει μια DSL ας τα βάλει και ας έρθουν και σε 3 μηνες, σιγα το πράγμα. Aυτο που δεν κατάλαβα ποτε ειναι η λογική του να μην επιτρέπεται συζήτηση για downloads παιχνιδιών κλπ, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να μιλάμε για ατομα που πουλάνε roms που προστατεύονται, δηλαδή στεγνά μιλάμε για πειρατές και μαλιστα με ονοματεπώνυμα... Ειδικά για κάτι ΧΒΟΧ κλπ, ουτε καν rom δεν πουλάνε, το image που μετά γράφεις σε ενα DVD εσυ και παίζει κανονικά.. Και εγω εχω καμιά 300 παιχνίδια PS2, ποια η διαφορά του να αρχίσω να πουλάω μέσα απτο insomnia.........? Αν θέλετε σας κόβω και δελτίο παροχής υπηρεσιών δημιουργίας νόμιμου αντίγραφου..... Σε τί μορφή τα θέλετε πείτε μου και τα βρίσκουμε!!! Μέχρι και στα 200άρια Ultrium tapes της HP προσφέρω... :D:D
KenZone Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Και εγω κατεβασα/αντάλαξα/αγόρασα μετα απο παρα πολυ κοπο πολλα σετάκια αλλα τελικα δεν εχω ασχοληθεί (και χλωμο το κόβω να ασχολούμαι). Δηλαδή μην πάτε και πληρωσετε τωρα για βλακείες' date=' αφου ετσι κ αλλιως δεν πρόκειται να τα παίξετε και άμεσα, οποιος εχει μια DSL ας τα βάλει και ας έρθουν και σε 3 μηνες, σιγα το πράγμα. Aυτο που δεν κατάλαβα ποτε ειναι η λογική του να μην επιτρέπεται συζήτηση για downloads παιχνιδιών κλπ, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να μιλάμε για ατομα που πουλάνε roms που προστατεύονται, δηλαδή στεγνά μιλάμε για πειρατές και μαλιστα με ονοματεπώνυμα... Ειδικά για κάτι ΧΒΟΧ κλπ, ουτε καν rom δεν πουλάνε, το image που μετά γράφεις σε ενα DVD εσυ και παίζει κανονικά.. Και εγω εχω καμιά 300 παιχνίδια PS2, ποια η διαφορά του να αρχίσω να πουλάω μέσα απτο insomnia.........? Αν θέλετε σας κόβω και δελτίο παροχής υπηρεσιών δημιουργίας νόμιμου αντίγραφου..... Σε τί μορφή τα θέλετε πείτε μου και τα βρίσκουμε!!! Μέχρι και στα 200άρια Ultrium tapes της HP προσφέρω... :D:D [img']http://62.134.62.160/jpg/943zv14.jpg[/img] ma edw milame gia nomima backups .. egw ta exw agorazei ola ta paixnidia kai dn 8elw na ta vgalw apo ti zelatina tous giati exw gemisei ti vivlio8iki m ... lol oxi ok plakitsa ... egw pragmatika dn 3erw an ta 8elw na ta pai3w i apla kai mono gia na ta exw ... to 3erw oti dn exoun tin idia a3ia me ta pragmatika alla kai pali 8a i8ela na exw ena arxeio ... kai sto katw katw an ta egrafes esy, ws ellinas 8a mas epianes ton popo! emena polu normal m fainodai oi times t... ta adimetwpizei ola san na einai mame roms kai kala prospa8ei na min exei proswpika e3oda aplos padws 8a agorazes esu filtate polaki apo auton i ton koveis epikinduno ?
polaki Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 οχι ρε συ δεν τα πουλάω εγω! Απλα σου λέω ειναι αστειο να μην μιλαμε για site με torents etc, και την ίδια στιγμη να λεμε ονοματεπώνυμα ατομων που πουλάνε xbox isos
xalia Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 φασούλι το φασούλι θα κατέβουν! δε μασάω μία! Αν μαζευτούμε 2-3 άτομα και οργανωθούμε να πως μαζεύονται τα iso. Και για αρχή κατεβάζουμε ότι θα παίξουμε ότι junk να ναι!
KenZone Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 φασούλι το φασούλι θα κατέβουν! δε μασάω μία! Αν μαζευτούμε 2-3 άτομα και οργανωθούμε να πως μαζεύονται τα iso. Και για αρχή κατεβάζουμε ότι θα παίξουμε ότι junk να ναι! organw8eite eseis kai meta otan katevasete oti uparxei kai dn uparxei peite m na perasw mia volta na mazepsw GB plakitsa alla haneis to point mou .. o logos pou exeis full romsets mame simainei oti paizeis ola ta gmes ?
xalia Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ούτε τα μισά δε παίζω! αλλά και το MAME έχει 6140 roms και 26bios... τα gc τα θέλω για το Wii...
KenZone Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ούτε τα μισά δε παίζω! αλλά και το MAME έχει 6140 roms και 26bios...τα gc τα θέλω για το Wii... akoma dn vgike kai 8es na paizeis kai backups ? tespa 8a m kaneis ena pm apo p vrike game cube games ?
xalia Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 όχι δε σου λέω αφού θα παίζει το Wii τα games του gc, γιατί να μη τα έχουμε... και με λίγη τύχη θα τα τρέχει με softmod...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.